Gårdagen...

...var riktigt trevlig!
Massa trevliga människor jag inte sett på ett tag och andra som jag aldrig träffat förut alls.
Kalle dök inte upp den svikaren, men jag överlevde utan honom eftersom jag hade massa andra vänner med mig.
Banden som spelade var bra och trots att vi hade väldigt svårt att få bord lyckades vi till slut ockupera ett bord som alla nästan fick plats vid och som låg nära baren. Kvällen bestod av många skratt och trevliga samtal ända fram tills de stängde och det var dags att åka hem då jag åkte och mötte Carro vid Stadion där hon varit på fest och så tog vi sällskap hem.

Kvällens avslutning blev också en aning oförglömlig!
Det började med att två män kom fram till Carro och mig och började prata om hur lång Carro var och ville ta kort på henne och grejer, men de klev tack och lov av efter en station och då tilltalade killen som satt bredvid mig oss och började prata om huruvida vi inte tyckte det var jobbigt att fundera över vad som händer med personerna man möter random på tunnelbanan resten av livet. Detta blev en ganska komisk diskussion om mössor, längd, random möten på tunnelbanan och massa annat och till slut kom jag på varför jag kände igen killen. Det var Jesper Salén som varit med i bl.a. Vita lögner och Ondskan :P
Sedan var det nattbuss som gällde och den var så proppfull att vi stod som packade sardiner även i trapporna ner till dörrarna och även denna resa slutade med ett random möte med nån kille som Carro satt och snackade med samt att vi hittade hennes kompis Erika när bussen började tömmas lite.
Väl hemma satt vi på köksgolvet och pratade och fnissade en massa innan vi till slut gick och la oss, så jag somnade väl vid halv sex, sex i morse.

Nu är jag vaken och på topp och tänker lägga mig och läsa ytterligare en chick flick roman eftersom det är väldigt enkelt att koppla av om man inte behöver fundera så mkt kring handling och sånt. Har hunnit läsa två sådana den här helgen, kan nog hinna igenom en tredje idag. Haha!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0