Söndagskväll!

Den här söndagen blev inte alls vad jag hade väntat mig då det blev lite mer fika och mindre plugg än planerat, men det blev trevlig ändå.

Först och främst så började dagen på bästa tänkbara sätt, med Robert! Efter frukost, lite plugg och göra sig iordning så åkte vi till Camilla och David och firade Davids födelsedag. Det var väldigt trevligt, men som sagt så ledde det till mindre plugg än tänkt eftersom jag inte förrän igår eftermiddag fick reda på att vi skulle dit på fika.
På vägen hem släppte vi av RobertSöder så han kunde åka hem och vi åkte hem, jag halvsov i bilen för det var så skönt att blunda lite och bilen gungade så skönt!
Efter middagen blev det en promenad med Mats, som inte visade sig bli någon kortis. Vi var ute och gick i över en och en halv timme och hade nog nästan gått genom halva Tumba när vi kom tillbaka till min port! Trevligt hade vi iaf och nu finns det ett preliminärt datum på min och Verans resa till Taizé i sommar, men i skrivandets stund har jag inte berättat det för Veran än.. *mohahaha*
För att värma mig lite efter långpromenaden la jag mig under täcket i soffan och tittade på film med mamma, bror och Ove innan jag ringde Robert och pratade med honom en stund.
Nu sitter jag här och känner att det här inlägget inte säger så mkt, men jaaa.. Vad ska man säga? Ibland kan man faktiskt inte bara skriva intressanta saker.. *hehe*

Jag tog en jättesöt bild på mig och Robert idag, innan jag glömde bort att jag hade kameran med mig, eller jag tyckte iaf att den var jättesöt. Även om Robert mest var missnöjd med att kameran dök upp i närheten av honom och det som syns mest är typ hans haka, våra läppar och näsor. Men jag lovar, den är söt ändå! Fast jag kanske inte har någon talan? Jag är ju faktiskt partiskt.

Nej nu ska jag läsa lite mer skolböcker och sedan sova så jag orkar med allt plugg jag och Veran ska göra imorn, tentapluggsvecka nu så vet inte hur mkt jag kommer hinna skriva fram tills på typ fredag eftersom jag har tenta på torsdag förmiddag och sedan spenderar eftermiddagen och kvällen med Robert <3
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0