Allt var bara ett spel, eller?

Alla dina fina ord om vänskap,
var de bara tomma löften?
All den tid du ägnade åt att hjälpa och trösta,
var det bara ett sätt att få mig dit du ville?
Allt det du sa,
allt det du gjorde,
var det bara ett sätt för dig att testa hur långt du kunde manipulera mig?
Var det allt det här var?
Alla dina ord?
Alla dina handlingar?
Var det bara lögner och tomma ord för att få mig dit du ville?

Var jag verkligen inte värd mer än så?
Alla dina ord om vår vänskap,
vad hände med dem?
Just nu känns det verkligen inte som att det betydde någonting,
sättet du så totalt vänt dig bort har fått mig att inse att allt bara var ett spel.

Hur kunde jag vara så dum att jag köpte det?
Allt handlade bara om att se hur långt du kunde manipulera mig,
allt var bara ett spel.
Eller?

image28
I did believe in everything you said...


Helg + bästa födelsedagspresenten

Det här blir ett sånt där utfyllnadsinlägg som bara skrivs av anledning att jag inte skrivit på länge och knappt vet vad jag ska skriva heller.
Men ja, vi börjar väl med att jag jobbade torsdag, fredag och lördag. Det var massa med kul, speciellt fredag, fick sällskap med Milla till Östermalmstorg, har inte pratat med henne på länge, massa kul att bara prata massor.
Sen i fredags fick vi tillbaka massa saker i skolan, fick MVG på kriminologin xD Och VG+ på uppsatsen om Realism och Naturalism i svenskan :)
Matteprovet ska vi inte ens prata om, vill inte prata om det, kan säga att det gick dåligt och att jag aldrig mer tänker lita på att den där läraren kan lära mig nånting, jag kommer så köra i den här kursen om inte skolan gör något åt saken.

På lördagsnatten när jag hade slutat jobba orkade jag pallra mig bort till Halloweenfesten som min älskling var på och var där och var lite social ett tag och sen åkte jag hem och sov bort nästan hela söndagen förutom eftermiddagen/kvällen då jag var på Taizégudstjänst.
Och när jag kom till Taizégudstjänsten så fick jag mig en glad överraskning; Sas och Alex hade med sig den ena av mina födelsedagspresenter (så där fyra månader i efterskott) och det var första säsongen av Angel på DVD xD Helt klart bästa födelsedagspresenten hittills, helt galet vad jag glad jag blev, jag studsade bara upp och ner och pep och kramade på dem båda.
Efter Taizégudstjänsten så åkte jag hem till Abbe och var där en stund med honom och hans kompis och vi satt och tittade på Angel.

Idag har vi hållit på med marknadsföringsgruppen stora delar av dagen och äntligen är stora delar av allt färdigt :D
Snart ska jag börja fundera på att äta nåt och sedan åka till sjukgymnasten och därifrån hem till Albin och ha filmkväll, massa kul :D

Mitt i natten, igen!

Japp, nu sitter jag här, mitt i natten, återigen, med ett skolarbete som jag skjutit på lite för länge.
Fast det var inte så svårt egentligen, jag har bara inte orkat och började göra massa andra saker nu, men det är iaf snart klart så att jag kan gå och lägga mig och sova några timmar innan rättskunskapslektionen börjar iaf.
  Haha, tänk om Anna såg mig nu! Hon skulle döda mig! Hon sa så strikt åt mig att jag inte under några omständigheter får slita ut mig, att jag måste sova ordentligt och inte sitta och plugga hela nätterna, och vad är det första som händer när jag kommit ifrån sjukhuset? Jo jag sitter uppe till klockan ett på natten med ett skolarbete xD
Haha, hon skulle nog döda mig!

Åååååh och så börjar jag bli stört nervös nu, det är bara 8 dagar kvar tills jag tatuerar mig!! Oj oj oj... Jag är så nervös, men ja, jag ställer in mig på att det kommer göra jätteont så blir det en lättnad om det inte gör det sen!
Det ska nog gå bra, hoppas jag!

Anna Martinsson

Åh det var så roligt!! Var och hälsade på Anna idag! Hon blev så glad över presenterna vi hade köpt och hon är precis som vanligt, bara lite tröttare i kroppen och har lite svårare att gå långt efter att viruset åt upp nervändar...! Men nu kan hon iaf både stå, gå och prata, vilket hon inte alls kunde när hon kom till rehabavdelningen.

Och nu till Emma, en liten specialhälsning från Anna:
"Åh vad roligt att hon kom iväg till Canada! Och Ottawa är en så fin stad, hon kommer stormtrivas där! Hon är en sån klippa den flickan"

Och till alla andra hälsade hon också så mycket och hälsar att vi inte behöver oroa oss mer, hon är numera utom fara och kommer att bli helt återställd, men det kommer att ta tid, lång tid.

image13
Skönt att se dig igen Anna!

Ja ja, den här dagen blev som den blev

Tyvärr så kom inte Abbe hit ikväll för han är på väg att bli sjuk och behövde sova och jag har ju redan varit sjuk så det räcker och blir över den här terminen så det kanske var lika bra. Men jag saknar honom iaf!
    Så istället har jag suttit och laddat upp bilder på bilddagboken sen jag kom hem från sjukgymnasten och det är i väntan på att de sista bilderna från helgen ska laddas upp som jag skriver detta.
    Jag borde egentligen ha pluggat matte ikväll, men jag orkar inte. Det känns inte så motiverande att sitta och plugga till ett prov som det ändå känns som att jag kommer kugga på bara för att jag har en helt inkompetent och komplett värdelös lärare som inte kan lära mig något. Och tyvärr så verkar det som att jag kommer att få dras med honom hela året, känns kul att han ska få sabba mitt betyg och kanske se till att jag ändå får det där G:et som jag verkligen kämpat arslet av mig i två år för att inte ha på pappret när jag tar studenten. Dock så känns det faktiskt som att jag kommer att få ett G i Matte C, om ens det, om det inte sker en förändring och det är snart. Det bästa för mig vore helt klart att bara slippa honom och få en ny lärare, men så lär det ju inte bli, trots att jag inte är den enda i gruppen som tycker så...
    Men det hände faktiskt en rolig sak idag och det var att vi spelade basket på idrotten i skolan idag, det var riktigt kul och jätteskönt att få röra på mig, har ju varit sjuk de tre senaste idrottslektionerna.

Ååååh vad jag saknar min sötnos, jag tycker så mycket om dig!!!

image27
Du är det finaste jag vet

Dålig dag

Ja, idag har jag en sån där typiskt dålig dag.
Jag har inte sovit speciellt mkt inatt så jag är jättetrött, jag har mensvärk och förbannat ont i ryggen och irriterar mig på allt och alla till på köpet. Och inte f*n blir det bättre av att jag har ett j*vla matte c prov imorn klockan 8:10...!
Men ja, lite bra får det väl eftersom Abbe ska sova här så att jag får krama på honom hela natten iaf...
Men det är iaf ingen höjdardag...

Underbar helg

Japp, den här helgen har varit helt underbar. Ska väl berätta lite om den så ska väl börja i rätt ordning.

Lördag
Först var ju Tina, Lisa och Marina hos mig som jag redan skrivit om så jag tror inte att jag behöver redogöra för den grejen en gång till, men jag kan ju säga att jag helt klart tyckte det var jätteroligt att de kom!!
Sedan så började jag göra mig i ordning för att åka in till Tunnan med Lisa, Tina, Jesper, Kalle och Oscar och sen visste jag ju att Abbe och Rob skulle komma sedan så det gjorde ju hela saken ännu bättre.
På Tunnan så hade vi jättetrevligt hela kvällen, det var verkligen helt underbart, det var jätteroligt. Lite synd var att Lisa gick ganska tidigt, men samtidigt så kan jag förstå varför hon gick också. Resten av kvällen var helt galet kul, hoppas verkligen att det blir fler sådana kvällar.
Men kvällens höjdpunkt var nog faktiskt när Gabbi kom, både hon och Tina strålade, de har inte sett varandra på över två år och nu helt plötsligt stod de öga mot öga igen och kunde inte sluta prata. Det var sjukt roligt att se dem så glada och jag är verkligen jätteglad att jag lyckades se till att de träffades igen!
Några galna och roliga bilder på folk blev det också, men dem läggs upp på bilddagboken i sinom tid när jag har hunnit lägga över dem på datorn.
Och det var så underbart att träffa Abbe igen, jag har saknat honom så otroligt och kunde inte sluta krama på honom och kunde knappt slita blicken från honom.

Söndag
Idag var jag hos Annica, kusinen, och Ylva, farbrors fru, som firade sina födelsedagar och det var jättekul! Jag och Annica har inte setts på jättelänge så det var verkligen kul att ses igen, det är så tråkigt att vi knappt ses nånting längre, men vi har fortfarande sjuukt kul när vi umgås och verkligen träffas och det är stunder som verkligen betyder en hel del för mig. Vi har så kul och hittar på så mycket konstigheter och idag var inget undantag så släkten måste tro att vi är fullkomligt galna, men det är vi väl också. Haha.. Vi har haft jättekul hela dagen och tagit massa konstiga bilder som också hamnar på bilddagboken så fort tillfälle uppstår.
Sedan bar det av hem för att packa ihop mina skolsaker och lite annat och sen bar det av hem till Abbe. Så nu sitter jag här och skriver medan han lagar mat till oss (mums, min mage kurrar) och sedan ska vi bara ha en riktig myskväll hela kvällen eftersom vi inte har träffats ensamma på jättelänge.
Men nu ska jag nog faktiskt sluta och gå och pussa lite på min pojkvän! :)

Om ni vill se bilderna jag pratat om, gå in och titta på;
Mian08.bilddagboken.se

Längtar tills ikväll

Jaaaa, ikväll så kommer jag äntligen få träffa Abbe igen, jag saknar honom så stört mkt och jag vill inget annat än att få krama om honom igen. Och ikväll får jag äntligen göra det, ska bli så skönt.
Jag saknar dig så mkt!!!

Men min dag hittills har varit jättetrevlig! Började med att Tina kom och ringde på dörren och väckte mig (mindre mysigt vill jag lova), sedan panikstädade jag mitt rum lite innan jag var tvungen att springa ner till tåget och möta Marina som skulle komma och vara med på Tinas Mary Kay grej. När jag kom tillbaka med Marina så hade Lisa redan anlänt och så var vi alla färdiga för att köra igång. Sagt och gjort, Tina berättade massor om Mary Kay och var det är och så lite historia och så vidare och sen fick vi pröva lite olika produkter och när vi var färdiga så var min, Lisas och Marinas skeptiska attityd borta, produkterna funkade verkligen precis som Tina hade sagt att de skulle!

Och nu sitter jag här och gör inte så mkt, ska snart ta mig en tupplur eftersom Tina som sagt kom och väckte mig ganska tidigt imorse :P

Kram på världen

Jag förstår inte...

Nej jag förstår verkligen inte hur någon kan göra så där! Varför gör man en sådan sak överhuvudtaget?! Jag blir så ledsen och arg, varför vill dem förstöra?!
    Okej, så nu kanske vissa av er undrar vad som har hänt, och så här är läget: jag har varit tillsammans med min pojkvän i två dagar och i morse fick han ett sms som inte alls var speciellt roligt.
I morse klockan sex fick han ett sms från någon anonym person som skickat från en internetsida där någon hade skrivit att jag hade varit otrogen mot honom! Och detta lagom tajmat med att jag hade sovit hos en killkompis, så det var ju lagom kul!
    Däremot så trodde Abbe på mig när jag sa att det inte var sant och han litar på mig så det är skönt, men det gör mig ändå så arg och ledsen att någon ens försöker förstöra på det sättet! För jag förstår verkligen inte vem som skulle vilja göra en sån sak, alla vi vet om har ju bara varit glada för vår skull!
    Fast en sak ska dem veta och det är att det spelar ingen roll hur mycket de försöker förstöra, de kommer inte lyckas för jag släpper honom inte nu när jag äntligen hittat honom. Han betyder alldeles för mycket för att jag ska göra det!

Jag saknar dig sötnos, kom hem till Stockholm igen!!!

image26
Why would I risk this?

17 oktober 2007 <3

Oj det har visst tagit ett tag för mig att skriva igen.. Marina påminde mig igår om att jag måste börja uppdatera min blogg lite nu och jag insåg att det faktiskt är riktigt sant, så nu skriver jag igen.
Anledningen till att jag inte skrivit så mkt är att det var mkt i skolan förra veckan och sen blev jag jättesjuk och låg nerbäddad i min säng hela helgen, så jag hade inte speciellt mkt ork till nånting.
Men har jag mer ork och mer saker att berätta!!
Jag är numera inte längre singel, jag och Abbe blev tillsammans igår, 17 oktober 2007. Men tyvärr så åkte han till Jönköping idag för att hälsa på sin mamma så jag kommer inte träffa honom på flera dagar =(
Saknar honom redan jättemycket!
Så nu känns hela livet bra och jag är konstant glad!
Men jag drömde mardrömmar om att min tatuering blev helt fel i natt, det var jättehemskt, vaknade och var tvungen att kolla i spegeln för att försäkra mig om att jag verkligen hade drömt det... Nej usch..
Men nu är det bara 15 dagar kvar tills jag tatuerar mig!

Däremot så blev jag väldigt arg när jag kom hem idag, jag förstår inte hur en skola kan vara så fullständigt inkompetent att de låter mobbing pågå på det sättet som den här förbannade skolan gör i min brors fall.
Snart åker jag tillbaka ner dit och skäller på dem, men den här gången kommer jag inte att nöja mig med att prata med lärarna, den här gången är det den där jävla rektorn som ska få höra ett och annat om vad jag anser om hennes skola och hennes sätt att hantera det här. Hon har misskött det här så länge nu, jag är så trött på det!

Men nej, nu måste jag fixa mat till mig själv innan jag ska åka iväg och jobba, men jag lovar att det inte ska gå så här lång tid innan jag skriver nästa gång!

image25
Med dig är jag lycklig...

Så fin och otroligt sann låt

Jag har hittat en låt som så totalt stämmer in på det mesta med mitt kärleksliv just nu!!
Underbar text & låt!!

Markus Fagervall - Everything Changes

Even though that I've just met you 
And we've only said hello
I can tell that you are special
Don't ask me how I know





It may sounds strange,
but to me it seems
You were always here
Living in my dreams


I can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always


Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on



Do you believe in magic?
Do you believe in falling at first sight?
When love comes crashing in
I begin to realize
There's nowhere for me to run tonight

'Cause can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always



Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on

I believe in tomorrow
Letting go of yesterday

'Cause can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always

Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on...



(From now on)
(Everything changes)


Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on


Everything changes







Oooooh, tatueringstid bokad!

Jag var nere hos Hector nere på Tumba Tattoo idag och kollade vad han skulle ta för att tatuera min tatuering och han skulle ha ungefär 1000 kronor för det så jag slog till och bokade en tid så fredagen 2 november så ska jag tatuera mig!!! xD

Saknar Abbe, han är verkligen så fin mot mig! <3

Tack Nathalie!

Jag fick ett jättegulligt meddelande på MSN för snart en timme sen som jag bara måste berätta för er om!
Min vän Nathalie skrev bara:
"Älskar dig gumman" och loggade sedan ut och detta rörde mig verkligen.

Jag älskar dig också Natta!
Puss


Skön dag idag

Ja, trots att jag lyckades försova mig och inte alls kom upp i tid och blev försenad till kriminologin så blev det här en väldigt bra dag.

Jag var först i skolan som sagt och det var inte så mkt stress, var mest att ta det lugnt och så var det ju intervju med en kille från Mitt i Botkyrka om skolan tillsammans med resten av marknadsföringsgruppen och några lärare och så där. Det var faktiskt kul.

Sedan bar det av till Östermalmstorg för att ha mitt första möte med Max på över 3 ( ! ) månader. Det var riktigt kul, dels för att vi inte har haft möten på ett tag och dels för att han sa att han verkligen märkte skillnad på mig nu och innan sommaren, det kändes också riktigt bra att höra!

När jag var klar hos Max så kom Abbe och mötte mig vid tunnelbanan och vi åkte in till centralen så att jag fick köpa mitt pluskort så att jag numera har fullständig frihet igen och jag kan åka var jag vill, när jag vill utan att behöva tänka på om jag har bussremsa. Och sen var vi en sväng till Butricks (eller hur det nu stavas) och tittade efter lite kattgrejer eftersom vi ska vara katter i skolan på fredag och jag hittade faktiskt ett kit med svans, öron och en fluga (?) som jag köpte. Det kostade mig visserligen 114 kronor, men det går ju faktiskt att använda fler gånger!

Och imorn ska jag in hos Hector på Tumba Tattoo och visa vad det är jag vill tatuera och om han inte vill ha alldeles för mkt för det så ska jag också boka tid! Det ska bli spännande!




Snart kommer alla att kunna se hur mycket detta betyder för mig...

Och så var saker och ting helt plötsligt ännu bättre!

Ja ni som läser vet ju att jag har mått så otroligt bra den senaste tiden och att jag inte alls har haft speciellt mycket att klaga om när det kommer till mitt liv.
Och så nu har det ultimata hänt;
Han med stoooort H dök upp!
Jag är så glad,
vi dejtar och jag är så kär att det är helt galet!
Tycker så otroligt mycket om honom och äntligen så hände det jag hela tiden sagt skulle vara mysigt;
jag har blivit kär!

image17

Isn't he cute?!

RSS 2.0