Livstecken

Tänkte bara lämna ett litet tecken på att jag lever!
Har pluggar inför tentan hela veckan och jobbade 16,5 timme igår så jag är lagom mör i både kropp och skalle idag vill jag lova.
Efter imorn så kommer min blogg att börja leva igen, jag skriver ju nämligen min sociologitenta imorn. Sen är det visserligen juridik som gäller, men jag kommer förhoppningsvis vara lite mer aktiv på bloggen igen då.

Förutom pluggat och jobbat har jag lyckats pressa in att träffa både Björn, Kalle och Martin, visserligen bara för att jag sov hos Björn i fredags och hos Kalle och Martin igår, men iaf.

Jag har också kommit på att jag har blivit beroende av Coca Cola sedan jag började plugga på universitetet så jag har gått på självvald avgiftning de senaste dagarna, det enda jag druckit som liknat det är Julmust till middagen alldeles nyss. Tycker inte det räknas heller så. Men imorn efter tentan ska jag få köpa mig en Cola som grattis för att jag överlevde, men jag måste verkligen dra ner på min konsumtion av Coca Cola har jag kommit fram till.

Nej nu ska jag plugga det sista innan jag ska sova, hade tänkt vara utvilad på tentan imorn så :)

Ciao!

Mörk måndag

Japp, idag har det varit en mörk, trött dag. Har inte orkar göra speciellt mycket, vilket egentligen inte är så bra eftersom jag har massa plugg att göra.
Fast jag är helt slut efter förra veckan, kroppen säger ifrån på det så nu vet jag att jag inte ska jobba så mycket och plugga samtidigt igen!
Nu tänker jag faktiskt ge upp och krypa ner i sängen och konstatera att det är kallt och ensamt eftersom BotkyrkaByggen inte satt igång elementen ordentligt än och jag har ju ingen att värma mig på. Men först ska jag orka ladda upp en bild på bilddagboken, fast det måste jag göra på mammas dator eftersom bilden ligger där.

Natti natti världen!

PS: Liv, jag ringer dig antagligen ikväll eller imorn :)

Glad lördagsmorgon

Oj vad jag glad jag blev nu när jag loggade in på bloggen.
Liv som jag träffade på midsommar hade skrivit en liten kommentar som helt klart var kul att läsa. Har tänkt ringa henne massor av gånger, men det har aldrig blivit av, men nu ska jag ta mig i kragen och faktiskt ringa henne nån dag, så var beredd Liv ;)

Igår var jag och såg Madagaskar 2, mkt rolig film! SE! Sedan bar det av en sväng till Tunnan och sedan hem och sova. Fick reda på massa saker igår, information jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, men ja, det blir bra.

Nu ska jag sminka mig och sen åka till jobbet för femte dagen den här veckan. Det blir säkert väldigt bra, måste plugga på vägen dit, på vägen hem och när jag väl kommit hem sen. Men det fixar sig alltid :)

Ciao!

Dubbla budskap

Jag har funderat mycket kring det där med dubbla budskap senaste timmarna.
Jag förstår mig inte riktigt på människor som inte bara rakt ut kan säga vad de tycker, tänker och känner. Tyvärr verkar inte alla tycka likadant.
Jag tröttnar på alla människor som säger en sak och sedan handlar på ett helt annat sätt, detta ger helt dubbla budskap och jag orkar inte engagera mig i sådana människor, men ändå har jag visst lyckats göra det.

Jag tror det snart är dags att ta ett snack om det här...

Jobb, jobb, jobb.

Har precis kommit hem från jobbet.
Har jobbat fyra dar i rad nu plus att jag har varit i skolan och pluggat en hel del hemma.
Om man löser den ekvationen inser man ganska snart att det betyder väldigt lite sömn senaste veckan.
Så nu är jag trött, men ändå inte så pass trött att jag kan sova för det snurrar en massa tankar i huvudet på mig.
Blä på dessa tankar för jag vill faktiskt sova!
Jag vet att bloggen blivit en aning försummad, men som sagt så har det varit lite för mkt att göra och antagligen lär jag fortsätta försumma den en del fram tills efter första december, för då har jag klarat av min tenta och har tid att börja leva igen.

Nu ska jag borsta tänderna och försöka sova lite.
Natti natti!

Du rör vid min själ

"Försöka sätta fler spår av dig på min själ"

Värmande ord i det kalla höstmörkret.

På rosa moln

"På rosa moln svävar jag omkring
och njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner,
tänker stanna här. Bedebedebe"

Låten "På rosa moln" satt jag och Tina och lyssnade på när vi satt på bussen ner till Linköping idag och det är så sjukt mkt nostalgi över den låten. Så mycket högstadieminnen, så mycket skratt, så mycket gråt, så mycket.
Nu är jag i vilket fall som helst här, hos Oscar i hans lilla och stökiga rum, det ligger datordelar utspridda över halva rummet eftersom han inte fått sin nya dator att funka än.

Ikväll ska vi träffa Emma och äta pizza och så, tror jag blir väligt mysigt! Känns roligt att det inte går månader mellan att jag träffar Emma den här gången, bara två veckor faktiskt :)
Imorn blir det kanske att spela biljard med Tina och dem, nåt skulle vi iaf hitta på med dem.
Och på söndag blir det hemfärd igen, återigen tre timmar buss med Tina :)

Men nu ska jag gör vara lite social med Oscar, ska nog också beställa biljetter till hemresan.

Ciao!

Mys

Det är det enda jag kan säga. Mys i hög grad...

Sömnlös

Jag vet inte vad som hände med att jag var trött och ville sova,
nu ligger jag här i sängen och ska sova, men då kan jag inte göra det istället. It doesn't make any sense at all.
Jag ligger här och tänker en massa istället.
Det är massa tankar som flödar omkring och slåss om uppmärksamhet.

Jag har hittat tillbaka till mitt skrivande, det känns underbart, det har börjat släppa och inspirationen kom tillbaka så där plötsligt en dag med en helt ny story som just nu är under bearbetning för att så småning om hamna på papper.

Jag känner mig allt mindre ensam för var dag som går, sen vet jag väl inte riktigt varför det är så, för att jag helt enkelt börjat vänja mig vid tanken eller om det beror på andra saker, att jag helt enkelt inte har tid att känna efter t.ex. Fast jag tycker väl att ett bevis på att det börjar bli bättre igen är att jag faktiskt har börjat sova bättre igen, även om jag sov jättedåligt hos Lisa i natt.

Det är en månad sedan jag och Anders gjorde slut nu... Det känns jättekonstigt att det gått så lång tid, samtidigt som det ändå känns som att det borde vara ännu längre sen. Jag vet inte riktigt, det har hänt så mycket sedan dess, och ändå har det inte hänt nånting... Jag saknar fortfarande mycket saker med honom, jag saknar att höra honom skratta, att se honom le, att veta att han ville att jag skulle vara en del av hans liv...
Jag saknar att umgås med honom, han är en underbar människa som jag gärna skulle vilja ha i mitt liv, men det är lite allt eller inget på det där planet tyvärr, vilket gör att jag inte är en del av hans liv längre. Jag hoppas bara att det en dag ska förändras, jag vill faktiskt kunna prata med honom igen.

Jag åker till Linköping på fredag, ska bli jättekul. Träffa Oscar igen, bara prata massa skit och umgås, har saknat det. Vi som alltid kunde ses i stan och fördriva några timmar med att kolla i affärer och retas förut, nu är det ju smått omöjligt eftersom vi bor tre timmar med buss ifrån varandra numera.

Jag har tenta snart. Det är bara två och en halv vecka kvar tills min första salstenta. Det är jätteläskigt, jag har ju ingen aning om vad det kommer handla om och jag har seriöst talat 750 sidor att läsa tills dess, INTE kul. Det kommer bli sjuukt mkt plugg närmaste tiden alltså, kommer nog behöva tacka nej till en hel del jobb, även om det är nu jag behöver jobba så jag har pengar hela januari... Men, men, det blir vad det blir tror jag...

Ibland tror jag att jag borde bli bättre på att släppa människor. Jag borde lära mig släppa taget och låta dem passera. Problemet är att jag inte kan göra sånt, jag blir för känslomässigt engagerade i människor för att kunna släppa dem även om det gör mer skada än nytta att hålla fast vid dem. Jag känner det hela tiden och det finns vissa personer jag nu släppt taget om och slutat tänka på, människor som förut betytt allt för mig, men sedan insåg jag att jag inte vill ha dem i mitt liv för att de bara skadade mig. Det krävs dock väldigt mycket för att jag ska släppa taget helt om en människa, jag kan inte låta bli att hoppas på mänskligheten, på att de kommer att förändras och att saker kommer bli som "vanligt" igen. Dock har jag lärt mig den hårda vägen att det tyvärr sällan blir så. Det är inte så roligt, men uppenbarligen sånt som händer och det gör ont när det blir så.

Den här helgen tänker jag ta en paus från alla tankar, jag tänker åka till Linköping, titta på film, spela kort och bara umgås med Oscar hela helgen. På bussresorna ska jag göra lite nytta och plugga sociologi, har trots allt sex timmars bussresande att fördriva vilket borde betyda att jag kan få en hel del av läsandet inför tentan läst. Jag hoppas i alla fall det för min egen skull, annars kommer det bli jobbigt när jag sitter där dagarna innan tentan och tror jag ska gå under. Fast jag har ju Veran, vi ska peppa varandra till att orka de här åren! Så enkelt är det med det bara, spelar ingen roll hur mycket plugg det är så ska vi överleva det. Right Veran?

Asså jag vet inte om jag har skrivit något vettigt över huvudtaget, men jag antar att jag inte har det. Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt om ni läst det här och efter väldigt mycket svammel och insikter i mina tankar insett att det här var ett inlägg helt onödigt att läsa, men jag behövde bara skriva av mig allt tror jag, det är lite för mkt just nu för att jag ska kunna hålla det inom mig längre.

Nu ska jag väl snart göra ett nytt försök till att sova och hoppas att det går bättre, jag har faktiskt föreläsning imorn. Det ska bli roligt, det handlar om Karl Marx.

Ciao och godnatt gott folk!

Anna, skriv!

Jag har precis avslutat det sista färdiga kapitlet i Annas novellserie och jag sitter här och tycker att nästa del kan bli klar snart.

Så Anna, skriv ;)

Inte min väg

Det vill inte gå min väg just nu, så var det med den saken bara.


Meep

Meep meep :P Jag är så trött och seg idag, vill sova, men jag måste läsa lite mer sociologi innan jag gör det dock.

Inte kul, inte kul alls...

Det är inte kul att få höra av en av mina vänner att det finns någon som går omkring och berättar konstiga saker för vissa personer som absolut inte har med mitt liv att göra.
Jag blir så ledsen av att veta att någon där ute går omkring och säger saker till en person som kommer kunna såras av det. Speciellt inte när det är saker som inte ens är sanna.

Jag ville vara en del av hans liv, men han ville inte att jag skulle vara det så varför går folk och berättar saker om mitt liv för honom när jag inte ska få veta nåt om hans? Det känns väldigt onödigt, speciellt när det är saker som inte är sant...

Sluta sprida rykten och kom till mig innan ni berättar nåt för honom,
blir så ledsen när ni säger sånt där!

Mysteriet med den försvunna godispåsen...

...är löst!

Storyn lyder:
Jag och Veran skulle tentaplugga förrförra veckan och köpte en stor påse godis och konstaterade nöjda att den skulle räcka hela veckan, vi åt av den på måndagen och sen packade vi ner den i min väska när vi skulle åka till vattengympan. När vi sedan skulle äta upp påsen när vi var här några dagar senare så var påsen borta! Spårlöst försvunnen och vi hade ingen aning om var den hade tagit vägen. Detta kändes aningen olustigt då ingen ville erkänna sig som den skyldige godistjuven heller!

Nu är dock mysteriet löst! På vattengympan idag frågan plötsligt Misia:
"Tjejer, är det någon av er som har glömt en godispåse här? Den har stått här i flera veckor och frestat mig så nu får ni gärna ta den härifrån!"

Jag och Veran stod där i poolen i badkläder och tittade paffa på varandra med samma tanke i huvudet; hur hade påsen hamnat hos sjukgymnasterna?!

Det har lockat till skratt resten av kvällen kan jag ju säga!

Nedräkningen har börjat

Vid den här tiden på fredag sitter jag på en buss ner till Linköping! :D
Ska bli så kul, hade en helg nu som gick i några killkompisars tecken i och med att de var de enda jag träffade i princip, och helgen som kommer blir en precis likadan, ska umgås med Oscar hela helgen.

Idag var vi i alla fall på studiebesök med skolan och det var ganska trevligt, åt god mat och lite så, men satt mestadels i olika konferensrum och då kändes det lite si så där, men vi var faktiskt på rättsmedicinalen vilket var rätt intressant.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sociologi innan jag ska till sjukgymnasten!

Ciao!


Idioter!

Jag blir så trött på de där människorna som skriver till en på internet och tycker man ska träffas och när man säger att man inte vill träffa dem så får man höra saker och ting i stil med "Bara för att du är sån där som låser in dig på ditt rum och vägrar träffa folk".

Okay, this is the deal!
Jag är sjukt social, jag älskar att gå ut och träffa människor, men vad jag inte vill är att träffa de där killarna som skriver till mig på nätet och öppnar med kommentaren som "Hej sexy", "Du var sjukt snygg", "Snygg urringning" och massa sånna fullständigt idiotiska kommentarer. Det är inte vad de flesta tjejer vill höra och när jag loggar in nånstans och läser sånt blir jag bara förbannad och vill absolut inte träffa människan ifråga.
Just so you know.

Helgen är snart över

Om en och en halv timme är helgen över för den här gången, men det har varit en tokmysig helg så jag tänker inte klaga så mycket ändå. Ska väl dra en kort resumé över det som hänt.

Fredag
Började kursen i sociologi i skolan, sjukt roligt! Sedan bar det av att träffa Björn i stan, vi tittade i affärer och jag kom hem med en halsduk, Björn med en bok.
Efter det var det dags att åka till NeAs födelsedagsfest, som slutade med många skratt, aning av obehag och alldeles för mkt dricka och timlånga telefonsamtal.



Lördag
Upp och jobba, trots baksmälla och illamående. Väl på jobbet gick det bra, blev dock en väldigt lång dag, fast jag fick träffa Marina och Emilie vilket var väldigt roligt! När jobbet väl var slut var jag inte så pigg, men åkte in till stan för att träffa Kalle som fyllde 24 år. Det slutade med att vi satt på BelgoBaren och bara pratade massor om typ allt och ingenting, bara jag och Kalle. Det var sjukt mysigt att vara bara vi två, har inte hänt på hur länge som helst, det vårdar vänskapen.
Vid två bar det av hemåt och sova.



Söndag
Upp och jobba igen, trött, men inte bakfull denna morgon. Var ganska lugnt på jobbet och också idag har jag träffat Marina och Emilie, mycket roligt eftersom vi inte setts på länge. När jag slutade mötte jag Björn i Gullmars och skulle ta en kort promenad och bara prata lite skit, men den korta promenaden slutade på andra sidan stan nästan, på Karlaplan. Mycket trevlig promenad var det dock, vi upptäckte t.ex. att de redan börjat sätta upp juldekorationerna i Gamla stan!
När jag och Björn tröttnat på att promenera åkte jag hem till pappa så han fick sin farsdagspresent och tog ett långt bad innan jag åt middag. Sedan har jag varit och handlat med Carro och lite sånt och nu ska jag snart gå och lägga mig och förhoppningsvis vara ordentligt utvilad på studiebesöken med skolan imorn!

Natti natti!

Utmanad

Blev precis utmanad av Sara och ska väl försöka fixa utmaningen nu ;)

Regler:

• Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

• Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

• Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

• Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag är värdelös på att kliva upp på morgonen.
Jag skojar inte, jag är värdelös på det, det krävs nästan att någon sparkar mig ur sängen för att jag ska kliva upp. Vilket inte händer numera när jag är singel och inte sover bredvid någon speciellt ofta, vilket leder till att jag väldigt ofta har det ganska stressigt på morgonen.

2. Min första kändisförälskelse var Heath Ledger.
"En riddares historia" var allt som krävdes, sen var jag helt såld. Fast det kanske inte är så konstigt, titta på honom bara! Och som Jokern i senaste Batman-filmen var han också sjukt het. Synd att det inte kommer fler filmer nu :(

3. Jag har idétorka.
Jag som älskar att skriva noveller och dikter har inte haft ett enda uppslag för en ny grej de senaste året! Jag tappar bort dem, det finns liksom inget som håller kvar dem. Dock har jag kanske lyckats få ett bra uppslag nu, but we'll see about that.

4. Ett av mina absoluta favoritband är Takida.
Det började med "Jaded" och sedan kom "Reason to cry" och efter det har jag varit såld. Jag såg dem på Arenan 1 oktober 2007 och skulle gärna se om dem. "Curly Sue" spelas just nu väldigt ofta i iTunes.

5. Jag vill spendera minst en månad i sträck i Taizé.
Och förhoppningsvis ska jag göra det direkt efter att jag examinerats, tänkte ta en månads ledighet innan jag börjar söka jobb som en tok. Där kan vi prata om att få slappna av på riktigt efter 3,5 år av konstant plugg näst intill.

6. Jag har blivit bebissjuk.
Jag har blivit toig i bebisar och barn sedan jag tog studenten. Jag går omkring och blir helt varm i kroppen så fort jag ser ett litet barn och ikväll på Soft satt jag och kelade med Diana och Toms dotter Saga halva kvällen.

7. Jag vill sova snart.
Japp, så jag tänker nog nöja mig ganska mycket med det här och krypa ner i sängen snart ;)

Jag utmanar:
Alex
pulvermos.blogg.se

Sara

noten.blogg.se

Zaldo

lantisflicka.blogg.se

Melissa

melissas.blogg.se

Malin
malinlolita.blogg.se

Okej, bara fem stycken, men det får vara så.

Hjälp mig istället för att stjälpa mig

Ni tror inte på min förmåga att klara det här...
Det sårar mig så otroligt mycket mer än ni kan ana.
Jag försöker faktiskt,
men om ni inte tror på mig och finns där när det blir jobbigt kommer jag aldrig klara det.
Jag behöver ert stöd,
inte ert fördömande.

Inte just nu, snälla.

Det är jobbigt,
jag försöker fokusera på något annat.

Jag var hos naprapaten idag, min rygg mår bättre nu.
Fokuserar på nåt annat, en sekund, sen går det inte längre...                     

Jag träffade NeA idag, mkt mys.
Kan fortfarande inte sluta tänka på det...

Ska gyma imorn innan skolan, ska bli skönt att träna lite..
Fan, det går fortfarande inte...

Nej, jag ger snart upp alla tankar på att sova i natt...

Svara mig bara varför du gör så här....

Bubbel

Ja, det beskriver nog ganska mkt idag eftersom det var det första ordet som poppade upp i huvudet på mig :P
Vi hade redovisningar idag, det gick helt okej och det kändes som att vi fick nåt sagt.
Nu sitter jag i mitt rum efter en dag av tandläkarbesök, tvättande, städande och matlagande och hade tänkt skriva färdigt min kompletteringsuppgift som ska lämnas in i morgon, en sida, inte speciellt svårt.
Sedan när den är färdig ska jag ringa Frida och babbla bort lite tid med henne och försöka muntra upp henne lite då det verkar lite jobbigt just nu.
När jag och Frida tjattrat i vem vet hur länge hade jag tänkt se senaste avsnittet av True Blood och sedan krypa ner i min varma gosiga säng och sova.

Imorn ska jag till naprapaten och få min rygg i funktion igen, förhoppningsvis ska det inte behöva ske så ofta.



Ciao!


Mysdag

Mysdag i stan hela dagen med en mkt kär vän.
Har köpt NeAs present nu också, mohahaha ;)
Och så mkt vettigt hade jag att skriva just nu :P

Bubbel, pirr, nålar, kalla det vad du vill

Jag bara sitter här och flummar, flummar och flummar.
Har inte fått ett enda vettigt ord ur mig de senaste timmarna och jag börjar bli trött. Jag borde defintivt sova snart, men jag är för speedad för det just nu.
Men neeej, nu är det sovdags måste jag nog faktiskt erkänna. Natti natti :)

En Halloween fylld av upplevelser

Ja, detta har absolut varit en Halloween fylld av upplevelser och roliga händelser!

Fredag
Var hos Sofia på hennes och Verans Halloweenfest. Det var jättetrevligt och roligt med massa trevliga människor jag inte träffat på länge så det blev som ett litet reunionparty.
Det roligaste var nog nästan att Liv var där, har inte träffat henne sen Prideveckan, men det var väldigt väldigt roligt i allmänhet och det var kul att se vad alla hade klätt ut sig till.
Roligast var nog det att Rebecka och hennes kille Henrik hade klätt ut sig till Veran och Andreas och varit hos dem och lånat massa kläder när de inte var hemma!
Vi satt uppe till klockan halv fyra och sen var alla ganska trötta och hittade sovplatser och somnade.




Lördag
Åkte från Sofia vid halv två efter att ha ätit frukost och hjälpt till att städa upp efter festen. Jag mötte pappa i Hökarängen och så åkte vi till Skogskyrkogården och gick till farmors grav. Var bara jag och pappa, riktigt mysigt måste jag säga att det var när vi promenerade genom nästan hela kyrkogården.
Sedan bar det av hemåt och jag blev panikinringd av Emma som sminkös för Amanda som skulle sminkat henne hade blivit sjuk. Så två timmar innan festen började så landade jag hemma hos Emma och hjälpte till att göra i ordning allt och sedan sminkade jag mig själv, Emma och hennes kompis Rebecca.
Festen var trevlig, jag hade roligt, massa trevliga människor jag inte träffat på länge, skrämde tydligen ett par stycken av dem också för att jag hade lyckats se riktigt läskig ut för en gångs skull.



Söndag
Idag har jag hjälpt Emma att röja upp efter festen igår. Det skulle städas, alla dekorationer skulle plockas ner och alla möbler skulle flyttas tillbaka, men det gick ganska fort och vi hade trevligt medan vi gjorde det.
Jag har också umgåtts lite med Oskar idag innan jag åkte hem och har suttit vid datorn och sen var vi nere på Cleopatra och åt middag hela familjen, jag, pappa, Niklas, Carro och Anne-Marie. Underbar mat <3
Nu ska jag ta och ladda upp lite bilder från helgens Halloweenfester, men tänkte att det här inlägget ska få avslutas med en bild på mig från igår också!



 

Ciao!

RSS 2.0