Stolthet

Jag är stolt över mig själv måste jag erkänna! Det är tisdag idag, två dagar har gått på veckan och jag har redan tränat två gånger!

Igår var det skola som gällde på morgonen och sedan åkte jag hem, mötte Jessie och städade mitt rum och pratade massor. När det var dags så åkte jag till Tullinge och sjukgymnasten och tränade och på hemvägen mötte jag upp Blondie vid bussen och sedan var det lite mer umgänge med Jessie innan hon åkte hem. Resten av kvällen låg jag och Blondie på min säng och kollade på film, snackade massa skit och hade jättekul. Blev väldigt sent då vi somnade vid sex i morse :P

Idag sov vi till halv tolv eller så och sen åt vi frukost, pratade och skrattade och tittade på en film till. Vid halv tre var det dags för mig att åka till Salem och möta Veran och gå och simma och då åkte Blondie hem.
När jag kom till Salem och mötte Veran så upptäckte jag att även Erixen skulle med och simma så vi var tre tjejer som simmade och hade jätteroligt. 20 längder blev det, 500 meter. Väldigt skönt och sedan blev det bastu och promenad hem till Veran och Erixen innan jag fick skjuts till Tumba.
Jag mötte Lisa och var hemma hos henne fram tills för ungefär en timme sedan och nu sitter jag i soffan med mamma och Niklas och tittar på Livvakterna, ganska bra film måste jag tycka.
Så fort den är slut kryper jag ner i sängen och sover, har redan lyckats somna hos Lisa en gång och jag måste ju vara pigg imorn då det är dags för studentskiva igen!

Ciao och godnatt!

Sovdags snart kanske?

Hmmm, jooo, man kanske borde sova snart?
Eller vad säger ni?

Godnatt :)

En ledig söndagkväll

Ja, det var länge sedan jag hade en ledig söndagskväll ute hos pappa, har de senaste veckorna behövt åka hem och vara hemma på måndagen eller nåt sånt, men inte idag inte. Ikväll blir jag kvar hos pappa och ligger just nu på min säng efter att ha läst ut den tredje chick flick boken för helgen och väntar på att pappa och Anne-Marie ska komma hem med mat tlll mig eftersom det inte finns något hemma.

Jag har kommit fram till att jag har haft en riktigt trevlig och skön helg. Den har spenderats med att umgås med människor samt bara ta det lugnt och ligga och läsa en hel del. Även en del trevlig kvalitetstid med familjen har det hunnit bli, speciellt med Carro. Okej att vi inte är familj rent biologiskt, men jag ser ju ändå på henne som familj eftersom hon har varit en del av pappas liv efter skilsmässan så länge. Det var riktigt roligt igår när vi pratade så mkt och tog sällskap både till och från stan och så där.

Nu sitter jag med pappa och Anne-Marie och tittar på Wipeout. Det är ganska roligt, jag skrattar massor, hur kul som helst. Jag älskar Felix och Hans som är kommentatorer! Helt sinnessjukt alltså.
Ska nog gå och hämta min glass och äta lite till av den, eller rättare sagt, det sista av den :P

Ska vara lite social med pappa och Anne-Marie nu, skriver kanske senare igen :)
Ciao!

Tankar och minnen

Jag satt precis och läste igenom några av mina gamla dagboksinlägg på Helgon.net och detta drog tillbaka mig nästan ett år i minnenas värld.
Jag saknar så mkt av det som var då, samtidigt som jag är lycklig över att vissa saker från den tiden är borta...

Det värsta är nog saknaden efter dig... Vi hade det bra för det mesta, och hade du inte bestämt dig för att förstöra saker och ting så otroligt mkt när det tog slut så hade det kanske kunnat bli vi igen en dag, men nu är det för alltid förstört.
Jag ser dig på msn och jag vill skriva, men samtidigt inte för du har framkallat fler tårar än många andra nånsin lyckats med. Trots detta så saknar jag dig, jag saknar det vi hade, ditt leende, sättet jag visste att du älskade mig villkorslöst på, sättet du fick mig att känna mig så vacker på bara genom att se på mig eller stryka mig över kinden.
Jag kommer aldrig få se allt det där i dina ögon igen, det vet jag eftersom kärleken förbyttes i hat.
Det är något jag sörjer,
något jag verkligen tycker är tråkigt för du betydde mkt för mig,
det gjorde du verkligen.
Men jag antar att jag får försöka vårda de fina minnena jag har, för de kommer inte bli fler...

Och tro inte att jag är deppig,
jag är nöjd med hur jag har det nu,
men det kommer alltid finnas stunder som jag kommer sakna och nu när det drabbade mig så hårt kände jag att jag behövde skriva av mig det.

Gårdagen...

...var riktigt trevlig!
Massa trevliga människor jag inte sett på ett tag och andra som jag aldrig träffat förut alls.
Kalle dök inte upp den svikaren, men jag överlevde utan honom eftersom jag hade massa andra vänner med mig.
Banden som spelade var bra och trots att vi hade väldigt svårt att få bord lyckades vi till slut ockupera ett bord som alla nästan fick plats vid och som låg nära baren. Kvällen bestod av många skratt och trevliga samtal ända fram tills de stängde och det var dags att åka hem då jag åkte och mötte Carro vid Stadion där hon varit på fest och så tog vi sällskap hem.

Kvällens avslutning blev också en aning oförglömlig!
Det började med att två män kom fram till Carro och mig och började prata om hur lång Carro var och ville ta kort på henne och grejer, men de klev tack och lov av efter en station och då tilltalade killen som satt bredvid mig oss och började prata om huruvida vi inte tyckte det var jobbigt att fundera över vad som händer med personerna man möter random på tunnelbanan resten av livet. Detta blev en ganska komisk diskussion om mössor, längd, random möten på tunnelbanan och massa annat och till slut kom jag på varför jag kände igen killen. Det var Jesper Salén som varit med i bl.a. Vita lögner och Ondskan :P
Sedan var det nattbuss som gällde och den var så proppfull att vi stod som packade sardiner även i trapporna ner till dörrarna och även denna resa slutade med ett random möte med nån kille som Carro satt och snackade med samt att vi hittade hennes kompis Erika när bussen började tömmas lite.
Väl hemma satt vi på köksgolvet och pratade och fnissade en massa innan vi till slut gick och la oss, så jag somnade väl vid halv sex, sex i morse.

Nu är jag vaken och på topp och tänker lägga mig och läsa ytterligare en chick flick roman eftersom det är väldigt enkelt att koppla av om man inte behöver fundera så mkt kring handling och sånt. Har hunnit läsa två sådana den här helgen, kan nog hinna igenom en tredje idag. Haha!
Ciao!

Helgplaner!

Just nu ligger jag i min säng och njuter av att den är väldigt bekväm, dock skulle jag kanske egentligen behöva kliva upp snart och göra nån nytta, men jag tänker faktiskt ta vara på att jag har ledigt den här helgen för snart måste jag börja spendera mina jobbfria helger med plugg.

Egentligen skulle jag varit och spelat bowling med Tina, Martin och Basse nu, men Basse kunde inte så det får bli en annan dag och jag får mer tid att slappa och vila upp mig för kvällen.
För ikväll smäller det; Sjätte Tunnan för att fira Alex med massa trevligt folk! Ska bli riktigt roligt och förhoppningvis ska saker och ting falla på plats om vissa, icke namngivna, personer är där.
Ser faktiskt väldigt mycket fram emot ikväll, är riktigt peppad för att gå ut och umgås med mina vänner på min favoritkrog! Kalle ska med, Alex, Sanna, NeA med flera, med flera. Ska bli kul, har saknat mina tider på Tunnan. Var ju faktiskt väldigt länge sedan jag hängde där regelbundet, men nu tycker jag minsann att det ska bli ändring på den saken, i sinom tid iaf!

Ikväll innan utgång blir det i vilket fall middag på Cleopatra, kvarterskrogen hos pappa, med pappa, Niklas, Anne-Marie, hennes kompisar och jag antar att Carro ska med också :)
Det ska bli trevligt det också, god mat vet jag ju att jag garanterat får i alla fall! Haha!

Nej nu ska jag nog roa mig med att läsa en sån där fånig, men otroligt underhållande chick flick bok och som inte heller ställer några krav på tankeverksamhet och sedan börja överväga att gå ut och visa pappa att jag lever.
Ciao!


Studentskiva och helvetes fredag

Studentskivan igår var kul, massa folk och många man kände igen. Roligaste återseendet var nog vimmelfotografen dock, Rickard! Min morbrors kompis :P
Det var riktigt kul att se honom igen, vi pratade massa gamla minnen och annat, bl.a. dök incidensen då jag hängde knäveck i hans axel som tolvåring upp. Det är faktiskt inte så konstigt som det låter, jag retade honom och kittlade honom så han slängde mig över axeln och så fick jag hänga där tills jag var snäll igen :P
I alla fall, jag och Tommy åkte hem ganska tidigt, första nattbussen, så jag var hemma vid två i natt.

I morse var det att släpa sig ur sängen tjugo i sju som gällde, åka till skolan och ha lektioner 8:30-13. Det var värdelöst vill jag lova, jag mådde illa, det flimrade framför ögonen på mig och jag trodde jag skulle kräkas vid varje andetag. Jag förstår inte vad det kom ifrån eftersom jag inte drack så mkt igår.
Nu ligger jag iaf i min säng och ska snart åka till Vårsta och träffa Taizégänget, ska bli grymt kul! Sedan lär det väl bli att åka hem till pappa och sova där och förhoppningsvis umgås med honom lite :)

Nej nu måste jag sluta om jag ska hinna packa samt äta något innan jag ska till kyrkan.
Ciao!

Kort inlägg med lite uppdatering

Jag har ju inte skrivit vad jag gjorde i tisdags än, men tänkte att jag ska göra det lite snabbt nu innan jag ska duscha och sminka mig och grejer :)

I tisdags iaf så träffade jag MJ och Sara! Det var hur kul som helst, vi lagade mat (eller okej då, jag åt chips och dem lagade mat) och pratade massor och det var hur mysigt som helst.
God mat var det också ;)
Alldeles för länge sedan jag gjorde sånna saker med mina vänner, måste bli bättre på det, helt klart. Och speciellt så måste jag bli bättre på att träffa folk. Nu var det ju över ett halvår sedan jag träffade Sara liksom!

Nej, men nu måste jag nog äta något snart annars tuppar jag av. Känner att min frukost bestående av Ben&Jerrys kanske inte var det smartaste, men jag åt ju faktiskt en foccacia i skolan också ;) Haha!

Ciao!


Torsdagsmorgon

Jag börjar denna torsdag med Oskars pluttdator och en bytta Ben&Jerrys glass med smak Cookie Dough i Oskars säng med alla täcken och kuddar. Mys!
Jag kan faktiskt inte komma på så många bättre sätt att börja en dag på just nu, med glass och nedbäddad i en säng. Mysigt är det ju garanterat!

Snart bär det av till skolan där det är dags för första lektionen i Juridik i socialt arbete. Det ska bli kul, hoppas jag iaf, annars blir resten av terminen jobbig eftersom det är den enda kursen vi har kvar denna termin.
Sen blir det hem och duscha, sminka sig och byta om och åka till Soft. Från Soft bär det sedan direkt av till Söder och "Ett ställe" där Sara har sin studentskiva ikväll, nice! Tydligen så har hon gått och förlovat sig också, detta ringde hon och berättde för mig för bara några minuter sedan! Ska bli spännande och se om jag får träffa fästmannen också, men om inte annat får jag ju se ringen.

Nej nu ska jag äta upp min glass och sen klä på mig och åka till skolan.
Ciao!

Oroa er inte

Jag blev rörd av hur folk har brytt sig om det förra inlägget jag skrev, men jag lovar er att det inte är någon fara, jag bara kände mig aningen nedstämd.

Jag är bättre nu, är hemma hos Oskar för att umgås och göra nåt annat än sitta hemma ensam och fundera. Vi ska kolla lite film och sen sova. Har sovmorgon imorn så förhoppningsvis så kommer jag känna mig utvilad imorn när jag ska på studentskiva med Tommy. Det ska bli sjukt roligt, men nu ska jag vara lite social med Oskar.
Kanske lånar hans pluttdator imorn innan jag åker till skolan och skriver lite, annars skriver jag när jag kommer hem från skolan imorn.

Tack för omtanken, det värmer!
Ciao!

När orden tar slut...

Here we go again...
Tårar,
ångest,
oro.
En känsla som inte vill släppa,
händelser inom mig jag inte kan sätta ord på.

Det går över, det gör det alltid.
Så oroa er inte, jag bara är sån här...


Onsdag

Det är onsdag, solen lyser in genom fönstret och jag vårstädar. Det känns iaf som det eftersom jag faktiskt inte städat ordentligt sen i typ höstas eftersom det varit så mkt i skolan och massa annat. Ni som vet vad som hänt som varit betydelsefullt vet redan det så jag orkar inte gå igenom det en gång till.
Jag är ledig för första gången på länge, imorn börjar nya kursen i juridik så jag ska ta vara på mina sista lediga stunder och se till att rummet är städat och håller sig så!

Vad som hände igår tänker jag berätta om senare. Tills dess;
Ciao!

Måndagkväll

Japp, och dagen har inte alls varit vad hade förväntat mig att den skulle vara måste jag väl erkänna. Jag hade planerat att jag skulle sova till elva ungefär och sedan kliva upp och städa mitt rum. Fel! För Maria vaknade med migrän i morse och kunde inte ta mig någonstans förutom på toaletten och att dricka vatten förrän vid halv fyra idag.
Då var jag nämligen illa tvungen att kliva upp eftersom jag skulle iväg till jobbet, så trots att jag inte ätit något på hela dagen och huvudvärken fortfarande molade lite smått så åkte jag till Globen. Väl där var det inga större problem förrän vi stängde och jag kunde ta det lite lugnt.
Fast det blev en tidig kväll och jag har redan varit hemma i en halvtimme och fått lite massage av mamma eftersom migränen sitter mycket i mina muskelknutar i ryggen. Så efter ett samtal till pappa har jag en tid hos naprapaten på onsdag. Tack pappa!
Det måste nämligen vara därför jag har så ont i huvudet hela tiden, i vanliga fall har jag maximalt sex migränanfall per år, nu har jag haft tre inom loppet av två veckor! Och jag har muskelknutar längst hela ryggen, värst i nacke och axlar, det är helt sjukt. Så nu ska Thomas få lösa upp knutarna, för andra gången på relativt kort tid, och sedan ska jag börja träna ordentligt igen nu när jag plötsligt har en del ledig tid från jobbet så ska jag förhoppningsvis klara mig från migrän resten av terminen iaf!

Nej nu är det sovdags för mig, eller ja, jag ska bädda ner mig och läsa lite, "I trygghetsnarkomanernas land", så jävla bra! Lästips till alla oavsett ungdom eller vuxen! Sedan blir det lite skola imorn innan jag skolkar lite för att vara hårmodell och få mitt hår färgat imorn. *busfrö*
Ciao och godnatt!

Helgen är över...

...men jag är ledig imorn också!
Eller ja, jag är så pass ledig att jag bara jobbar på kvällen då Bob Dylan spelar på Globen så jag kan faktiskt ligga och sova halva dagen om jag känner för det, men det lär inte bli så för jag är väldigt trött redan nu och lär väl däcka så fort jag kommer hem efter att ha varit med Alex och hämtat Jessie på jobbet.

Helgen har iaf vara kanon!
Fredagskvällen
spenderades hemma hos Emma, som numera håller till i Australien den fuskisen! Det slutade med att vi var ett halvstort gäng kvar som låg i soffor och fotöljer och myste och pratade massor. Emma är kanonbra på det där med fester, tråkigt att hon åker till Tyskland så det inte blir nån Halloweenfest i höst, men det får vi överleva utan.
Lördag började med en tripp till Farsta med pappa och Anne-Marie där vi mötte pappas bästa kompis samt att jag shoppade loss med pengar jag inte riktigt har kanske. Men det är sånt som händer och det löser sig alltid i slutändan. Efter det var det jobb som gällde, Ulf LundellGloben. Vi hade inte speciellt mkt att göra och vi slutade 20:30, så jag, Veran, Flisan, Emelie och Jenny åkte till Cozy vid Medborgarplatsen. Där satt vi och pratade massor och hade jättetrevligt i ett par timmar och sen åkte vi hem.
Idag träffade jag Basse. Vi var hemma hos honom och pratade och hade väldigt roligt och skulle även se på film, men det slutade med att vi båda två somnade. Och det berodde inte på att filmen var tråkig, för den verkade rätt bra, men jag var trött och tydligen Basse också. Sedan var det dags för mig att åka hem och jag köpte massa godis i Tumba, tog en promenad hem och la mig och kollade på "Ghost". Jag älskar den filmen!!

Nu sitter jag och väntar på att Alex ska ringa, vi ska ut på äventyr med bilen som sagt och sen ska jag hem och sova, har haft huvudvärk hela dagen. Det kan ju visserligen ha påverkats av de fyra cider jag drack igår kväll, men det behöver vi inte låtsas om. Haha!
Nej nu ska jag fortsätta mitt lekande med datorn, kanske hinner sova tjugo minuter innan Alex hämtar mig också? Hehe.
Ciao!

Klar, klar, KLAR!

Jag är helt klar med hemtentan nu!
Alltså kan jag nu med gott samvete ta en dusch, gå ner till Nathalie och umgås med henne en stund och sedan åka till Emma och vara där hela kvällen. Samt att jag faktiskt kan umgås med min käre far innan jobbet imorn och träffa Basse på söndag!
Score!

Skriver mer en annan dag, hinner inte riktigt just nu :)
Ciao!

Kyrkan

Där är jag just nu,
sitter och skriver hemtenta här igen, bara lite grann kvar att skriva så förhoppningsvis blir jag klar idag.
Crille, Kim och Hoffe sitter också här och ska titta på film nu verkar det som.

Solen lyser idag också, jag älskar det!
Jag vill verkligen ha värme och vår och nu verkar det inte vara allt för långt borta! *hopp och studs*

Men nu ska jag fortsätta skriva så jag förhoppningsvis blir klar.
Skriver nog mer senare.
Ciao!


Uppdateringsdags

Japp, nu var det dags för lite uppdatering här känner jag. Det har gått en hel helg och en halv vecka sen jag skrev sist så det finns väl en del att berätta.

I fredags så var jag i skolan och sen åkte jag och Felicia till Solna och åt lunch. Yakiniku till mig, mums! Sedan bar det i all hast av till nagelteknologen Sandra där jag fick snygga naglar igen, och den här gången är det faktiskt bara mina egna naglar!
Sedan var det en sväng förbi Solna bibliotek och låna en bok och vidare till Globen, möta pappa, lassa in lite saker i hans bil och till jobbet. Melodifestivalgenrep stod på schemat denna kväll, det var kul att jobba och det gick bra så allt var frid och fröjd när jag åkte hem till Oskar och däckade hemma hos honom för att tjäna någon timmes sömn.

Lördag börjades med att kliva ur sängen och sminka mig och göra mig i ordning för en heldag på Globen i Melodifestivalens tecken. Frukost inhandlades på vägen och väl på jobbet var det bara köra på. Jag och Hannah var trötta och flummiga vilket inte är speciellt ovanligt, men det var nog extra påtagligt i lördags då vi redan klockan fyra vek oss dubbla av skratt åt en massa helt sjuka saker. Det blev iaf några timmars rast där mitt i som vi spenderade med att spela Picturnary med Veran, Jenny och Robin som stod i Lilla Cola.
Efter en halv hektisk kväll så bar det av till Rådmansgatan för att möta Samuel, Calle och deras respektive flickvänner. Kom fram till Rådmansgatan med extremt dåligt batteri i mobilen och insåg att jag skulle få vänta i en halv evighet på dem om de skulle gå från Fridhemsplan, så jag åkte till Fridhemsplan för att möta dem där istället. Sitter på Fridhemsplan och väntar på dem i tio minuter eller så och får sedan sms om att de tydligen var vid Rådhuset, de hade lurat Samuel. Så då bar det av till Rådhuset och jag hann precis få smset med var de stod innan min mobil dog. Så till slut hittade jag dem och det var sjukt kul att se Samuel och Calle igen, även om det nu är Samuel jag haft mest kontakt med.
Efter mat på en nattöppen grill vid Fridhemsplan så blev det Gamla stan och Tunnan i ungefär en och en halv timme innan vi gav upp och åkte hem och sov. Dock så fick jag migrän på vägen hem och det blev dyr taxi från Ropsten istället för nattbuss med massa fulla ungdomar. Lugnt och tyst var det iaf och det gick bra mkt fortare.

Söndag spenderades med huvudvärk då migränen vägrade släppa så jag sov större delen av dagen och orkade sedan duscha och åka hem till Veran där jag fick mat och då släppte huvudvärken!
Söndagskvällen spenderades med den första Beck-filmen med Peter Haber och Mikael Persbrandt och mycket trevligt sällskap i form av Veran och Erixen. Mycket mysigt när jag bor där ett par dagar så där, har alltid varit så.

Måndag spenderades med hemtentan i Välfärdsstaten - en socialpolitisk introduktion. Sedan bar det av till jobbet för en kväll i med lightoperasångarna Il DivoGloben.
Det var kul, väldigt lite att göra, men vi hade roligt iaf. Sedan mötte jag och Veran upp hennes mamma och hennes blivande svärmor som varit på konserten och tog sällskap med dem hem.

Tisdag var det återigen tentaskrivande som gällde och jag måste tycka att jag och Veran är ganska produktiva när vi sitter och skriver! Vi satt hela förmiddagen, åt lunch vid två, tog paus vid fyra för att gå på en promenad i det underbara, efterlängtade solskenet och passade på att kika in i kyrkan så jag fick prata med Daniel om lite saker angående konfirmationsträffen som var idag.
Efter det så satte vi oss ungefär en och en halv timme till innan jag åkte hem och hämtade på vägen ut mina paket som låg och väntade på mig på Posten! Dessa innehöll då 8 filmer från CDON och mina tre underbara böcker! Mer om både filmerna och böckerna tänker jag nog skriva en annan dag för nu börjar det bli sent och jag har ytterligare lite till att skriva.

Idag var jag i skolan på förmiddagen och sen mötte Jessie mig i stan och vi köpte Burger King på vägen hem och åt på tåget. I Tumba gick vi in på H&M så jag fick köpa ny nagelolja eftersom jag glömde min på jobbet i måndags och då slank även en ny parfym som jag kan ha i väskan med bland inköpen. Man vet aldrig när man kan behöva det! En sväng in på Lindex och jag hade plötsligt ersatt mina solglasögon som Niklas pajade förra sommaren med ett par nya så här lagom till våren börjar komma! De var mycket fina och nu ska jag bara försöka få pengarna av Niklas också eftersom han lovade att betala mina nya. Haha!
Sedan åkte vi till kyrkan och satt och pratade med Daniel en stund eftersom Jessie inte hade träffat honom förrän idag. Sedan satt hon i Softrummet med mig när jag pluggade och bara njöt av lugnet och sedan dök Hoffe och Tommie in!
Efter det var det dags att ta emot de nya konfirmanderna som jag ska vara med och vara hjälpledare för och det var verkligen jätte roligt! Jag fick tillbaka så mycket minnen från min egen konfirmation och jag insåg också varför jag fortfarande går till kyrkan en gång i veckan och varför det alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat. Det här är verkligen vad jag tror på, det är det här som fascinerar och trollbinder mig fullkomligt. Och så sa Daniel en så bra sak också idag som verkligen träffade mig.
"Det är många saker som alltid kommer att förbli en gåta"
Det är sant, men jag tror också att det är det som tilltalar mig, det spelar ingen roll hur påläst jag är, jag kommer aldrig att kunna allt om det här för det finns inte något svar på vissa av frågorna, de är bara faktum, sådant man måste lära sig att acceptera och ta till sig för att man ska kunna tro. Och jag tror det är precis det jag har gjort, så imorn ska jag leta fram något av mina kors och så hamnar det runt halsen igen.
Efter konfirmationsträffen åkte jag hem och har suttit och skrivit på min hemtenta och nu har jag bara en fråga kvar, väldigt skönt så förhoppningsvis blir jag klar på fredag!

Nej nu måste jag verkligen sova för jag ska upp om mindre än sju timmar, men jag lovar er att nu kommer jag snart börja blogga mer igen för jag har fått tillbaka inspirationen och viljan! Den kom med solen tror jag nästan, det var länge sedan jag var så lycklig som igår när jag gick omkring i Salem med Veran och kände solen mot mitt ansikte och värmen sprida sig i kroppen. Och likadant var det idag. Jag är lycklig när det är vår, jag säger ju att jag är kär i våren!

Nej, natti natti nu!
Ciao!

Livstecken

Tänkte bara lämna några rader här så ni vet att jag lever, men jag har tyvärr inte tid att skriva så mkt. Måste fixa mer på hemtentan och så där, men som det verkar nu kanske jag har flera timmar att skriva på imorn.... Jag är lite arg också, därför är jag lite kort i hela grejen just nu kanske...

See you when I have a little bit more time!

Egoboost som skickade mig till stjärnorna

Jag fick en sån ikväll,
det var helt sjukt.
Jag skickades till stjärnorna, jag steg i mina egna ögon och jag blev verkligen överlycklig.
Jag uppfattas som ansvarstagande, mogen och vuxen,
jag ger ett bra intryck till människor,
de litar på mig.
Lite uppskattning var verkligen inte fel,
behövde verkligen det känner jag nu när jag faktiskt fick det från någon som inte på något plan är skyldig mig det.

Jag känner mig otroligt glad,
otroligt uppskattad,
och mest av allt känner jag mig väldigt inspirerad.

Tack, du förstår nog inte hur mkt de där få orden betydde!

You sent me to the stars, and I think I'll stay here a while!

Ovissheten är det värsta just nu

Jaa, det suger verkligen. På riktigt.
Jag tänker åka till Soft för att glömma den en stund nu.
Ciao!

Bara massa tankar, känslor och intryck

Jag vet inte vad det här inlägget kommer att handla om,
jag kan inte lova er att det kommer stå något vettigt alls så om ni vill läsa vettiga saker och inte bara mina spontana tankar, känslor och intryck precis i skrivandets stund så borde ni sluta läsa ungefär vid den här punkten.

Jag har kommit fram till att jag är kär, kär i våren, i hur blommorna slår ut och hur det alltid framkallar ett enormt lyckorus inom mig, hur jag vill hoppa och faktiskt vill kliva ur sängen på morgonen. Därför saknar jag den så otroligt mycket just nu, den är verkligen kärlek för mig. Jag är bitter som få över den eviga snön och kylan, jag vill byta ut vinterjackan mot kjol, vårskor och en tunn jacka.

Jag har också kommit fram till att jag är skeptisk till det mesta just nu, jag har jätte svårt att lita på människor just nu, speciellt de som är nya i min omgivning och inte visat att de kommer finnas där även om jag berättade de allra mörkaste hemligheterna om mig själv, det där som är en så stor del av mig, som jag inte kan dela med mig av till alla. De där hemligheterna som bara de allra närmaste vet, de där som aldrig skulle använda det emot mig.

Jag saknar det där med att ha ett förhållande, det där med att gå hand i hand med nån, kunna krypa in i någons famn och kunna se in i någons ögon och se kärlek i blicken. Jag saknar alla de där sakerna som skrämmer mig något otroligt när jag väl har det. Jag vill träffa den där människan som kan lära mig att det inte behöver vara så farligt, att det finns personer som går att lita på, att man inte behöver vara rädd för att låta någon komma nära... Dock lär det väl dröja innan den personen kliver in i mitt liv, tror jag. Fast de säger ju att det alltid sker när man som minst anar det, så vi får väl se.

Samtidigt trivs jag rätt bra som singel, jag kan göra vad jag vill, jag kan jobba, plugga, sova. Göra vad jag vill med min tid utan att det finns någon annan som kräver tid och engagemang. Fast det vore ju kanske lite trevligt att ha nåt att lägga tid och engagemang på också, men det kommer väl när det kommer. Fram tills dess ska jag njuta av min tid med mig själv och mina vänner, för jag har några av de bästa vänner som går att finna!

Jag är dock väldigt trött och seg just nu och känner att jag borde sluta skriva och försöka ta tag i det där med att sova samt försöka lösa andra problem som inte riktigt är beredda att ventileras på bloggen.
Ciao och godnatt!


Bättre dag idag

Okej, jag är fortfarande trött på vintern och i morse när jag vaknade och insåg att det snöade var väl inte direkt mitt absoluta favoritögonblick i livet, men ändå har jag känt mig lite mer positiv och lite mindre bitter.
Kanske kan detta bero på att jag såg en av mina absoluta favoritfilmer, Dirty Dancing, igår kväll? Lite tror jag nog, men det kan också bero på att jag träffat Lisa samt klickat hem en massa filmer från CDON idag, åtta filmer blev det tillslut. Hihi...
Men jag är trött och har fortfarande aningen idétorka så jag håller inlägget kort så att jag inte tråkar ut er allt för mkt.
Ciao!

Idétorka..

Så här är det va, just nu är jag lite ur form i mitt skrivande känner jag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva när jag väl skriver. Och det blir väl inte direkt bättre av att mina underbara vårkänslor helt plötsligt fått för sig att de ska försvinna i och med att det snöade en massa på mig igår. Jag är så trött på den här vintern och idag är jag lite bitter och trött, men ändå inte.
Jag är inte ambivalent just nu helt enkelt. Har umgåtts med Oskar idag, det var kul, massa prat och skojbråk.
Metallica igår blev inställt för sångaren åkte in på sjukhus, vilket säkerligen alla vet eftersom det stått överallt.

Nej nu vet inte jag vad mer jag ska skriva så jag avslutar och hoppas att jag kan komma tillbaka snart och ha nåt riktigt kul att skriva om.
Ciao!

Trött

Jag är trött, jag kom hem halv fem i morse.
Visserligen får jag skylla mig själv när jag kunde varit hemma två, men åkte över till Mårten då jag hade lite för mkt energi kvar i kroppen för att kunna gå hem och lägga mig i sängen och försöka sova.
Jobbet igår var helvetiskt, jag visste varken fram eller bak tillslut, stod och skakade när jag hällde öl och till slut blev det för mycket och jag skällde ut en av alla de kunder som gick till personangrepp på min personal.
Jag hoppas att den här kvällen blir bättre, annars kommer jag inte orka och då kommer var och varannan kund få sig en avhyvling.

Men nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva så jag slutar nog här.
Ciao!

Metallica Nights

Japp, ikväll ska jag jobba Metallica, likaså imorn kväll. Ska bli kul.
Dagen har inletts med att sova till tolv och sen äta frukost och sen har jag kollat film fram tills nu. Nu ska jag sminka mig och klä på mig och sen bär det av till Globen för att jobba! Det är trevliga pengar den här helgen vill jag lova.
Nej nu måste jag göra lite nytta.
Ciao!

Tankar som flyger

Jag ser mig omkring,
överallt ser jag tecken på våren.
En liten solstråle som tittar fram genom molnen,
snön som smälter och skapar små vattenfall längst bergen.
Mitt eget leende,
det välbekanta bubblandet i magen.
Ändå saknas det något,
något otroligt litet,
så litet att det skulle gå att åtgärda på några sekunder,
men kommer det åtgärdas?


Några små ord



Om jag ber dig,
kommer du att stanna här?



Dagar, nu är det helg.

De senaste dagarna har jag haft lite svårt att blogga då internetet på min lilla bebis slutade fungera igen... Det var borta i två dygn, så jag har varit lite bitter på det måste jag erkänna, men nu är det tillbaka och jag får väl kort redogöra för vad jag roat mig med, även om det kanske inte varit de mest händelserika dagarna i mitt liv.

I onsdags var jag hos Kalle och Martin och åt middag, pratade massor och kollade lite film. Samtalsämnet vid middagsbordet drevs på något sätt till hur de rent teoretiskt skulle kunna äta upp mig och hur det skulle kännas efteråt och vilka delar som skulle smaka bäst, och neej, mina vänner är inte speciellt normala :P
Martin somnade mitt i filmen märkte jag och Kalle när han började snarka mitt i allt, han som inte alls verkade speciellt trött, men till slut somnade jag i soffan och Martin och Kalle i sina sängar.

Torsdag spenderades först på Kalles och Martins soffa med min bok, medan Kalle spelade WOW och CS och Martin satt och skrev skolarbete. Så sociala var vi :P
Sedan åkte jag till Södertälje och var till optikern, vilket var ett smärre äventyr eftersom bron mellan Södertälje hamn och Östertälje hade gått sönder! Så det var ersättningsbuss som gällde och på grund av det blev jag sen till mitt möte med Robin som jag spontanbokade på vägen till Södertälje. Jag och Robin har inte setts på flera år, sen jag gick typ ettan på gymnasiet och igår träffades vi och gick från Södertälje centrum till Södertälje hamn och bara pratade. Det var väldigt trevligt :)
Efter det åkte jag till Salem och hängde i kyrkan i flera timmar innan Soft började. Helt plötsligt skulle vi rensa ut allt eftersom rummen ska renoveras och det finns så mkt gamla saker där. Det slutade även med att det är nästintill bestämt att vi gamla Softare ska ta över Soft och bli ledare och dra dit nya ungdomar och skapa en grupp som vi vill ha den! Det tycker jag låter väldigt spännande och roligt!

Idag har jag bara varit i skolan och kommit hem och insett att mitt internet fungerar igen! Då blev jag väldigt glad måste jag ju säga! Snart tänkte jag krypa ner i ett bad och bara ta det lite lugnt innan jag ska försöka städa lite i mitt stökiga rum.
Och så måste jag ju passa på att säga grattis till Kim som fyller 20 år idag!

Ciao!


Don't

"Please don't",
that's all I have to say...

De är mina, äntligen är de mina!

Eller okej, om några dagar är de mina i sin faktiska, fysiska form också, men de är på väg hem till mig nu i alla fall och om några dagar kommer de att stå i min bokhylla och vara så där underbart fina tillsammans med de andra.
Jag pratar om de tre sista delarna i Maggie Fureys serie Magikerns saga, på svenska. Jag har letat som en galning efter de här böckerna i flera år, och jag menar verkligen letat, gått igenom varenda fantasyhylla jag hittat i varenda bokhandel jag varit inne i, sökt på nätet efter dem, försökt köpa dem via nätet och nu efter säkert tre års letande har jag hittat dem och beställt dem.
Så snart är dem här, hos mig, i min bokhylla.

Jag älskar de här böckerna, ni förstår nog inte riktigt om ni inte känner mig väldigt väl och vet hur jag kan obsessa kring böcker och filmer, men de här böckerna är underbara, jag har kunnat citera hela sidor ur dem för att jag läste dem så många gånger efter varandra när jag kom i kontakt med dem första gången!

Jag sitter och hoppar upp och ner här i min ensamhet i sängen, jag är verkligen toklycklig! Nu är min sommar gjord, jag ska läsa om massa bra serier. Hela Magikerns saga (mer kallad Aurian-serien av mig),  Harry Potter böckerna och så många av David Eddings böckerna jag hinner. Totalt råkar alla de böckerna nämligen vara nästan 40 stycken och av någon anledning tvivlar jag på att jag läser fyra böcker i veckan under hela sommaren :P

Nej nu ska jag roa mig med att hoppa lite till upp och ner!
Ciao!


Kryssningsbilder

Har suttit och laddat upp bilderna från min och Rebeckas kryssning på bilddagboken idag. När jag började hade jag 78 bilder av välja mellan och många av dem fulare än den andra, men det fanns också många skratt i de flesta bilderna, speciellt i dem som jag inte minns att jag ens tagit eller att nån annan tagit heller. Man fick lite mer minnen från kvällen helt plötsligt.
Helt sjukt, men ja, nu finns bilderna iaf på bilddagboken för er som vill se ;)

http://mian08.bilddagboken.se

Sjukt många roliga bilder måste jag själv tycka, fångade många riktigt riktigt roliga händelser på bild ^^

Får vi vår snart?

Jag vill ha vår,
sol,
värme,
lyckoruset jag alltid upplever på våren,
jag vill till och med ha pollen trots min allergi.

Jag börjar nästan tro att våren är på väg.
Snön som kom igår har nästan smält bort igen,
det är plusgrader ute,
min näsa har börjat rinna och ögonen klia så smått,
solen kikade fram genom molnen när jag var på väg hem från skolan,
jag är lycklig.


Helgen

Kom på att jag inte bloggat på ett par dagar nu igen så jag kanske ska skriva ner lite snabbt vad som hänt.

I fredags var det som sagt födelsedagsfest för Mårten! Det var mkt trevligt!

I lördags var jag i stan med Oscar och gick omkring en massa. Efter det var jag på jobbet och när vi slutat jobba bestämde jag och Hannah oss för att vi skulle gå ut och dricka öl. Det blev två cider till mig och två öl till Hannah innan vi bestämde oss för att åka hem till mig och sitta där och prata. Sagt och gjort och det slutade med vindrickande till klockan fem på morgonen! Det var mkt trevligt!

I söndags vaknade jag väldigt seg och drog mig in till stan och mötte upp Oscar och Troll. Vi åt glass på McDonalds, pratade massor, fikade och det var riktigt roligt att träffas vi tre igen. Efter det åkte jag till Kyrkans hus i Vårsta och myste med lite folk, åt varma mackor och pratade och skrattade. Väl hemma så orkade jag knappt göra nånting och somnade alldeles för sent.

Idag har jag varit i skolan och lekt med en videokamera och några klasskamrater, vi övade samtalstekniker. Efter det bar det av hem och slockna på soffan efter typ två timmar och sova i tre timmar innan jag tog mig till sjukgymnasten och lekte lite där också.
Sen dess har jag kollat lite CSI och suttit vid datorn. Nu ligger jag på min säng och försöker få all rastlöshet ur kroppen så jag kan sova snart, men det går inge vidare måste jag ju erkänna... Suck!

Men nej jag ska väl snart stänga av datorn och läsa lite i min bok så kanske jag blir trött då jag kan slappna av. Jag är helt speedad.

Neeeej, nu ger jag mig för jag känner att det vettiga i det här inlägget försvann för en stund sen :P
Ciao!


RSS 2.0