Saknar...

Jag saknar dig så oerhört mkt,
varje gång du inte är i närheten så känns det tomt,
varje gång jag inte får vara med dig så känns det som att något saknas.
Jag vill vara med dig varje stund det är möjligt,
jag vill somna i dina armar,
jag vill vakna bredvid dig,
jag vill se in i dina ögon det första jag gör när jag vaknar.
Jag saknar dig så galet mkt...

Älskar dig Aru <3


PS: Haha, Emelie, jag vet att alla inte har sommarlov bara för att jag har det, men det finns något som heter kvällsfika :D <3


Emelie!

Jag fick en kommentar på mitt förra inlägg från den söta flickan Emelie, kommentarer jag saknat!

Och jag saknar dig också Emelie <3
Vi måste ses så fort jag är klar med skolan för terminen så tycker jag vi bokar in en fika och bara pratar massa strunt och skrattar tills vi får ont i magen!


Världens bästa!

Måste ju bara lite smålyckligt så där berätta att jag har världens sötaste pojkvän! Jag skickade ett sms till honom idag, lite på skoj, och förklarade att jag var sjukt sugen på kött, klyftpotatis och bearnaisesås och nu kommer jag hit och vad får jag till middag tror ni?
Jo precis det jag sa att jag var sugen på!

Sötaste nånsin <3

Plugg, plugg, plugg...

Är just nu det enda som finns i min värld typ. Det och nån natt då och då få krypa ner bredvid Aru och somna i hans armar.

I helgen ska jag visserligen försöka göra nåt annat så jag inte pluggar ihjäl mig innan tentan nu, men det kommer bli mkt plugg. Bara en vecka och två dagar kvar till tentan så jag kommer nog inte vara så aktiv på bloggen den närmaste veckan och inte så aktiv i det verkliga livet heller.

Men nu ska jag fortsätta plugga och sen åka och simma med Veran och Erixen.
Ciao!

Anteckningarna klara!

Jag är klar med anteckningarna för juridikkursen nu! 58 sidor slutade det på, inkluderat övningsuppgifterna som jag och Veran löste och skrev direkt in på datorn! Så nu ska jag snart lägga mig här på sängen med lite godis och ett glas juice och läsa "Piratdrottningen" av Bertrice Small.

Jag kände något helt galet när jag för några minuter sedan gick ut ur mitt rum, ner för trappan till köket för att hämta juice och sedan gå tillbaka in till mig. Jag upplevde att jag verkligen trivs här!
Jag kommer överens med Anne-Marie numera och jag och Carro har börjat prata mer än vi gjort nånsin tidigare och nu när vi är här och bara är, även om Carro just nu är i Motala, så kändes det verkligen bra.
De tidigare gångerna jag varit här har det varit lite jobbigt och lite så, jag har varit här med pappa, farfar och Niklas och det har liksom inte känts som att jag är hemma här. Enda gången jag egentligen trivdes var väl förra sommaren när jag hade Anders med mig hit, men det är gammalt nu och jag föredrar faktiskt att inte tänka så mycket på det.
Trots allt sånt som det här huset bär på, minnen av en kille jag älskade som inte längre vill veta av mig, så känner jag mig hemma i det här huset.
Jag känner mig som en del av den här familjen,
jag hör ihop med de här människorna,
de är min familj,
min släkt,
människor jag är verkligt mån om.
Det känns helt fantastiskt att känna så!

Jag tror också att min känsla av att äntligen kunna känna mig hemma i det här huset har att göra med att jag lagt Anders bakom mig,
Jag kan se tillbaka på det vi hade med en viss glädje,
för det fanns stunder vi hade det så sjukt bra ihop.
Och jag älskade verkligen honom,
men det var inte meningen att det skulle vara han och jag.
Att kunna sluta tänka på det med smärta gjorde att jag äntligen kan trivas här i det fina röda huset i Motala.

Nu vill jag bara leva mitt liv och få le, skratta och njuta av den stundande sommaren som jag ska spendera så mkt som möjligt med Aru, min familj och mina vänner.
Jag måste ju bara säga att jag är så glad att jag träffat Aru,
han är helt underbar,
jag var såld så fort jag började skymta hurdan han var.
Han behandlar mig med respekt,
han är envis som en åsna,
han är charmig och trevlig,
Han får mig att skratta,
att känna mig vacker,
han låter mig ju aldrig glömma att han tycker att jag är det.
Han får mitt hjärta att ta ett skutt så fort han ler,
han får mig att sakna honom så det gör ont när han inte är här,
han är helt fantastisk och ja,
Jag älskar honom!


Och det här inlägget blev inte alls vad jag hade väntat mig att det skulle bli, men ibland måste man nog minsann få ur sig allt man tänker på.
Nu ska jag läsa smset jag precis fick, som antagligen är från Aru, och sen ska jag läsa lite i min bok, men det lär inte dröja så länge innan jag skriver igen nu när det känns så här.
Har insett att jag skriver ganska mkt oftare om jag är glad och tillfreds med livet än när jag inte är det, bara en till fundering så där.
Ciao!


Plugg på landet

Är på landet med pappa och dem.
Sitter i min säng och skriver rent massa föreläsningsanteckningar och har även kommit fram till att det är något fel på internet här för MSN funkar fortfarande inte här nere trots att jag gjort uppdateringarna jag behövde fixa.
Men aja, jag får väl klara mig med Facebook vilket suger då Aru kommer hem ikväll och antagligen lär sitta på MSN och jag kommer inte kunna prata med honom och vi kommer inte ses förrän tidigast måndag för båda har mkt plugg :(

Dock är jag lite glad då jag idag hittade två böcker på Motala Återvinning som jag försökt få tag på i flera år! De är sjukt bra så jag ska faktiskt unna mig en lördagskväll utan juridikböckerna idag. Massa sömn och en bra bok borde få min förkylning och spänningarna i ryggen att försvinna. Hoppas jag iaf!

måndag blir det frisören och färga mitt hår, Pia behövde en modell så jag får fin färg på håret snart igen. Och på torsdag ska hon ha klippningslektion och även då behövde hon en modell så jag får även snygg frisyr på torsdag också. Måste erkänna att jag är väldigt nöjd med den saken då Tina snart tar studenten och grejer.

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt skrivande så jag får läsa min bok snart!
Ciao!


Tack Rebecka <3

Sötaste Rebecka, tårarna rann när jag insåg vad du hade skrivit,
men det var inte på ett dåligt sätt,
inte alls.

Tack vännen <3

http://beckastrand.blogg.se/2009/may/long-time.html

Tentaplugget är igång

Nu har hårdpluggandet dragit igång inför tentan.
Jag och Veran har suttit hela dagen nu och gått igenom övningsuppgift efter övningsuppgift och vi hann faktiskt ganska långt så vårt mål att ha löst alla uppgifter innan helgen känns inte helt oöverkomligt eftersom vi löst vissa uppgifter i klassen redan och då bara behöver formulera riktiga svar och sedan skriva in dem i dokumentet på datorn.
Dock så har jag insett en sak, jag är sjuk igen! Alltid inför tentorna alltså, helt galet vad dålig jag blir så fort tentan börjar närma sig. Nu är jag snuvig, har konstant huvudvärk och ont i halsen och allt detta vaknade jag med idag, samma dag som jag och Veran skulle börja vår hårdsatsning!

Helgen som gick var mysig för den delen.
Fredagen spenderade jag med Tina & JessieBarCelonas uteservering i solen och då kändes det verkligen att sommaren var nära! Efter det blev det Taizéträff och sedan en snabbvisit hos Lisa innan jag åkte hem och sov.

Lördagen klev jag upp väldigt tidigt och åkte tillsammans med Mårten och skaffade nytt pass och efter frukost i Tumba så åkte jag hem och pluggade till klockan sex på kvällen, halv elva till sex, det blev ett par timmar. Sedan dök Aru upp och vi åt middag, myste och satt sedan med familjen och såg Europvision Song Contest och sedan sov vi.

Söndagen blev att spendera på MediaMarkt och med att rädda mammas dator som håller på att kassa ihop fullkomligt så nu ligger all information på pappas externa hårddisk och ska in på min lilla bebis.
Fast söndagen var mysig i alla fall, åt sushi på Heron City med Aru och så träffade vi på Jojjo då hon jobbade och jag drack massa smoothies som jag köpte av henne. *mums*

Nej, nu ska jag försöka skriva rent lite anteckningar kanske och sedan ska jag faktiskt träffa Mårten, Rebecka och lite annat folk hos Jimmy och Maria.
Ciao!

För jag har pojkvän...

Ja, det har jag faktiskt!
För första gången på över sju månader kan jag säga att jag har pojkvän,
det känns helt galet,
men ändå så otroligt underbart!

15 maj 2009,
då jag fick min Aru!

Fast jag kanske ska börja kalla honom Robert nu? Det är ju faktiskt det han heter...


Vill att terminen ska vara över...

Just nu är jag så trött på juridikböcker att jag skulle kunna kräkas, lagboken vill jag mer än gärna bränna och tentan kan vi hoppa. Det är ungefär hur taggad jag är på plugget just nu; inte alls alltså.
Men vad gör man inte för att slippa betala tillbaka alla pengar till CSN, så jag fortsätter och kämpar på trots att det står mig upp i halsen.

Jag vill liksom göra andra saker än sitta med böckerna,
jag vill fika med mina vänner,
gå ut en kväll och bara ta ett par cider,
ligga en hel dag i sängen och bara läsa någon av mina favoritböcker,
umgås med Aru en hel dag och bara vara utan att behöva få dåligt samvete över att jag inte pluggar!

Nu är det tre veckor kvar till tentan,
jag får kämpa på och fortsätta med all litteratur och renskrivning av föreläsningsanteckningar för att så fort tentan är över gå ut och käka middag, dricka lite cider, eller kanske alldeles för mkt för att glömma tentan? Hmm... Men jag får iaf ta mig tid att göra sådana saker som jag vill göra!
Sova ut,
läsa,
umgås massvis med Aru och mina vänner,
måla om Softrummet,
åka på läger med mina små konfirmander,
ta det lugnt och slappna av!

TRE VECKOR KVAR, TRE VECKOR KVAR, TRE VECKOR KVAR...
Det får nog bli mitt nya mantra för att överleva det här...!

Men nej, tillbaka till juridiken!
Ciao!

Konstig känsla

Jag kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sedan och insåg att det här var sista passet jag jobbade på typ tre, kanske till och med fyra, månader. Det känns helt galet!
Jag har ju typ bott på jobbet av och till sedan i september och helt plötsligt så ska jag inte jobba alls på flera månader eftersom jag är bortrest när Britney Spears spelar i juli. Det känns också lite tråkigt eftersom jag som 9åring var på Globen för första gången och såg just Britney Spears, men inte mkt att göra åt...

Annars så var kvällen jätte bra, jobbade med Hannah och Carro, allt gick kanon, inventeringen fort och storstädningen var välbehövlig så nu är min lilla kiosk skinande ren.
Det värsta med hela den här grejen är väl att det kommer kännas jätte konstigt att inte vara på Globen och träffa allt folk med jämna mellanrum, jag tycker ju verkligen om mina jobbarkompisar! Och jag kommer att sakna min kiosk, den är ju som min lilla bebis!

Men nej, nu kanske jag borde försöka sova lite, är helt slut, men behövde skriva av mig alla tankar innan jag kunde slappna av nog för att göra ett försök till att sova.
Dock så kan det nog bli svårt eftersom jag de senaste två nätterna somnat med Aru här bredvid och hans armar runt mig och ikväll får jag inte göra det... Alltså är det väldigt tomt i sängen, finns liksom en hel plats till här bredvid, men det blir väl att krama på min gigantonalle Troll :)

Natti natti!

En onsdag

Saknar honom så det är helt galet åt det, vill bara krypa in i hans armar och få vara där, men just nu så går inte det.

Jag ska plugga lite nu,
sedan om några timmar är det jobbet som gäller,
känns väl lite roligt, men jag vill ju hellre vara med honom.
Fast han jobbar också ikväll,
sent också så det blir inte av att ses mer idag.
Jag fick iaf vakna bredvid honom,
krama på honom,
pussa på honom.
Sen behövde han åka...
Saknade honom så fort jag hade stängt dörren efter att han gått.
Helt galet,
men så underbart.

Han dök upp,
vände upp och ner på mitt liv.
Jag tycker så otroligt mkt om honom så jag vet inte ens om jag kan sätta ord på det...

Ciao!


Fullspäckat schema!

Ja, idag har jag verkligen haft ett fullspäckat schema!
Dagen började visserligen på nästintill bästa tänkbara sätt, jag vaknade bredvid Aru med hans armar runt mig. Det enda som var felet var väl att jag inte kunde ligga kvar där och mysa hela morgonen för jag hade föreläsning kl 9:00.
Så vi gick ner till Tumba och han åkte hem när jag åkte till skolan. Skolan var intressant, men läraren var förvirrad och blandade ihop en hel massa saker!
Nu är jag hemma en stund, men snart ska jag packa ihop badkläderna och bege mig iväg till Salem och simma. Idag blir det att simma snabbt för jag har konfirmander 16:30 och ska försöka hinna äta däremellan också, tack och lov har Kim lovat att köpa pizza till mig så det löser sig nog!
Sedan bär det av hemåt och träffa Aru! Massa mys!

Nej nu ska jag packa så jag inte kommer försent och missar simningen!
Ciao!

Helg!

Det är fredag eftermiddag och jag sitter på sängen hos pappa och har kommit fram till min vecka har varit bra än så länge!

Var på Tinas studentskiva i onsdags kväll efter att ha ätit middag och umgåtts med Aru. Var väldigt trevligt på skivan, men behövde åka ganska tidigt för att kunna ta mig tillbaka hem till Aru och ha en möjlighet att orka med föreläsningen dagen efter. Dock blev det några fina bilder och härliga skratt. Tillbaka hos Aru bäddade vi ner oss i sängen med en förpackning hallonsorbet, det var gott!

Igår var det föreläsning som gällde och sedan direkt till kyrkan och prata med Daniel om en massa saker angående Soft och Softrummet. Nu är bollen i rullning på riktigt, vi har bestämt datum vi ska börja renovera och fixa, så den 8e-11e juni är de som känner sig manade att vilja hjälpa till välkomna att komma och hjälpa till och måla om och fixa i Softrummet i Säby kyrka.
Även projektbeskrivningen av vad verksamheten ska handla om är färdig och ett första utkast av utskicket till ungdomarna i Salems kommun är klart. Jag var oerhört produktiv igår och hann till och med gå på Taizémässa och prata lite med Jenny innan Soft började och vi delgav resten av gruppen våra planer.

Idag var det föreläsning på morgonen och direkt efter skolan åkte jag, Veran och Katayun ut hit till ön och köpte sushi på mitt sushihak längst ner i huset och sen gick vi till affären och köpte glass också :)
Så eftermiddagen bestod av mkt prat, skatt, sushi och glass. När de gick satt jag här en stund och sen kom Carro hem efter att ha varit och fyndat idag så hon hade lite visning av kläder här. Nu sitter jag på min säng och planerar att plugga någon timme eller två innan jag ska duscha och äta middag innan jag åker in till stan för att se Wolverine med Emma, Kalle, Björn och folk!
Det ska bli sjukt roligt!
Efter bion möter Aru upp mig i stan och så åker vi hem till mig så vi hinner umgås lite innan jag börjar jobba imorn eftermiddag.

Så imorn är det jobb som gäller; SM-finalerna i handboll på Globen! Sjukt kul är vad det ska bli, tycker jag som är handbollstokig :P
Efter jobbet ska jag och Hannah åka hit och snacka lite, ta en drink och bara ta det lugnt. Det lär behövas efter en sådan dag som jobbet kommer vara imorn.

Söndag spenderas sedan med att plugga, plugga, plugga, plugga och ev. en kvällspromenad med Nathalie.
Nu måste jag dock plugga lite känner jag!
Ciao ciao!


Massor med mys

Igår var det jobb, Metallica spelade på Globen och det var helt underbart att jobba! Inga otrevliga kunder, alla var så snälla och trevliga, respekterade reglerna och bara var! Jag älskar såna kunder!
Efter jobbet åkte jag hem till Aru då det är lite närmare dit från jobbet och närmare till skolan därifrån också. Fick mackor när jag kom dit, han gjorde jätte fint med jordgubbar och grejer!

Idag var det skola som gällde även om det var sjukt jobbigt att åka från Kista i morse då jag verkligen inte ville kliva ur sängen eller på tunnelbanan. Jag tog mig till skolan, plikttrogen som jag är och efter skolan åkte jag hem och packa ner badkläder för att sedan åka till simhallen med Veran och Erixen. Simningen har blivit rutin nu alltså, det är inget snack om det, man åker dit varje tisdag och man simmar sina 20 längder, minst, och sedan är det bastubad som gäller. Underbart!

Har även pluggat lite idag och fått massa söta sms och underbara besked.
Jag tycker om att vara mig just nu, det kanske kan lösa till det allra bästa nu!

Nej om man skulle försöka sova kanske... Har lektion imorn och sen är det Tinas studentskiva på kvällen, så sova är nog en bra idé!
Ciao!

Känslor

Känslorna virvlar runt i mig,
de får mig att le,
att skratta,
att sakna.

Varje gång han inte är här med mig så saknar jag hans närvaro,
hans närhet,
hans hand i min.

Hans ögon,
hans leende,
hans sätt att få mig att känna mig som världens vackraste.

Jag tycker om honom,
mer och mer för varje gång jag träffar honom...


Nu är jag tillbaka här

Jag har insett att jag inte varit här och skrivit på ett tag nu, men det har varit lite körigt och som sagt har jag inte mått så jättebra, men nu är det väl en bra period igen och det känns som att livet vill gå min väg lite.
Jag har haft mkt saker för mig sedan sist, Dammiddagen med Lisa förra lördagenvar helt galen, sjukt rolig och det hände oväntade saker.
Veckan som gått har spenderats med skola, träning, massa smsande, lite festande och mys i solen med vänner.

Igår satt jag på Djurgården med Tina, Fabbe och Aru och hade jätte trevlig på gräsmattan i solskenet! Det ska lätt göras om fler gånger, väldigt många gånger hoppas jag minsann. Det var så fint, jag som är så såld på allt sånt som betyder sommar, natur, vatten och sol så var det ju ultimat.

Idag har jag träffat Molle och Flars i stan, det var kanon mysigt! Har saknat dem som fan! Men nu ska det inte dröja så länge innan vi ses nästa gång!

Men nu har jag lite annat för mig som måste fixas, sminka och grejer. Kalas snart ju, men det vet inte födelsedagsbarnet om än... Hehe

Ciao!


RSS 2.0