Helgen

Den här helgen kommer enbart bestå av jobb, varvat med några timmars sömn i Roberts säng.
Ska helt seriöst jobba ungefär 30 timmar den här helgen, pengar, pengar, pengar!

Måste bara säga att jag är lite nöjd med mig själv och fick mig ett väldigt gott skratt igår *hihi*

Men nu måste jag byta om och sminka mig lite innan det är dags att åka till jobbet :)
Ciao!


Soft och blandat

Idag var det som att det kom en ljusning på Soft, det var inte längre lika mörkt, vi fick en helt annan stämning än vad vi hittills har haft.
Jag fick också en stor lärdom idag, en lärdom om mig själv och hur jag reagerar i vissa situationer.
Jag måste också säga att jag tycker det är ett mysigt litet gäng vi har på Soft, visst att de inte är många, men de är en bra liten grupp. Vi börjar nå fram känner jag, ungdomarna blir allt lugnare och tryggare med oss för varje gång :)

Skolan idag gick också bra, vi blev godkända på rapporten och även opponeringarna gick bra.
Var väldigt trött efter skolan, men åkte till Soft och efter lite mat och ligga tjugo minuter i en av våra soffor så återvände energin.

Efter Soft var det dags att åka i Annettes blå buss (bilen) hemåt, men som vanligt slutade det med att vi stannade bilen utanför min port 21:37 och jag klev inte ur bilen förrän 22:37! Jag, Sanna och Annette borde inte få sitta i samma bil utan nån som övervakar oss. Enda gången vi inte suttit minst en halvtimme och bara pratat i bilen efter Soft var när Mårten var med i bilen och ville hem och sova så han orkade upp till jobbet dagen efter!

Det känns lite lustigt att halva veckan redan gått, jag har ju faktiskt bara varit i skolan en dag! Har PF imorn 9-12, men sedan blir det lunch med moster Camilla! Vi har inte lunchat på väääääldigt länge för jag har haft så mkt att göra, helt galet. Får försöka bättra mig lite på det där, trycka in en lunch lite då och då. Imorn kväll ska jag och Veran till simhallen igen och simma till lugn musik och levande ljus. Det ni ;)
Annars har veckan bestått av träning, hemtentaskrivande och umgås med Veran och Robert.

Nej, om man skulle sova lite kanske. Ska ju trots allt till skolan imorn, även om PF mest är att leka..
Ciao!


Hemtenta!

Hahaha här sitter jag och Veran i min soffa och skriver på hemtentan och helt plötsligt utbrister Veran:
"Jag vill inte skriva på det här!"
"Varför inte?"
"För att det är tråkigt!"

Jahaaaa, du menar sååå. Haha tror minsann Veran börjar tröttna på alla hemtentor just nu :P


LyckaIbland säger en bild mer än 1000 ord...


Duktig idag!

Ja, idag har jag varit duktig tycker jag faktiskt!

Vi har haft handledning i skolan med läraren, vilket gick bra :) Vi satt och gjorde några små ändringar efter och sedan bar det av hem igen. Nu har jag suttit och läst igenom vår rapport och gjort lite ändringar och sånt som jag hittade när man satt i lugn och ro och läsa själv.
Nu ska jag snart äta och sedan ta ett bad, det tycker jag minsann att jag är värd nu!

Imorgon blir en ledig dag eftersom rapporten nu är klar, eller ledig och ledig, ska börja skriva på hemtentan. Har ju faktiskt börjat med stödord lite redan så!
Jag ska även fika med Frida innan jobbet, det ska bli jätte kul! Vi har inte setts på flera månader, tror vi sågs senast i februari/mars sist!

Helgen ska sedan spenderas lite här och var. Imorn kväll på jobbet och sedan hem till Hannah och sova där.
På lördag ska vi på hockey på Hovet och efter hockeyn ska jag och Robert ut till pappa och ta det lugnt och bara mysa.
Söndag ska vi nog åka till Barkaby Outlet och se om vi kan hitta nya skor till mig som jag kan jobba i eftersom de jag har nu är förbaskat fula och trasiga även om de är förbaskat sköna.

Som ni märker så försöker jag bli duktig på att blogga igen *haha*

Nej nu ska jag fixa lite till, men kanske skriver lite senare igen beroende på vad jag hittar på ikväll. Ska väl kanske måla om mina naglar, då håller dem på jobbet imorn.

Ciao!


Inte död än!

Haha för att dra en parallell till en Robert Broberg låt - jag är inte död än.

Däremot är jag trött och har fullt upp med skola, jobb, träning och familj, vänner och pojkvän. Blir en hel del att hinna med på alldeles för få timmar.

Tänkte bara lämna en rad och en liten diskussion kring små människor som attackerar folk de inte känner på nätet med förplämpningar och annat. Jag tycker det är oerhört fånigt, men värt att uppmärksamma eftersom det förekommer väldigt ofta. Jag upptäckte att jag fått en sådan kommentar, från en 14årig kille som aldrig träffat mig och bestämde sig för att han skulle vara elak mot mig. Vad han nog inte hade väntat sig var att jag skulle sätta mig och skratta åt fånerierna och sedan klicka på anmälningsknappen så att han nu kommer få problem med huvudmännen för den berörda sidan.

Annars leker livet vidare och jag flänger mellan skola, jobb, hem, träningsplatser och Kista. Allt för att hinna med så mkt som möjligt som sagt. Dock så har det blivit en del mys, speciellt i helgen då jag och Robert hade varit tillsammans i sex månader :) Tiden går fort när man har roligt!
Nu ska jag fortsätta med mitt flängande. Nästa anhalt är Globen och Show of Christmas! Någon mer än jag som ställer sig oförstående till varför man har julshow innan första advent ens kommit?

Ciao!


I plugget...

Vad gör man när man sitter i skolan på en dötråkig lektion i datasalen?
Jo, man kollar Facebook, bilddagboken, mailen och skriver på bloggen!

Jag satt för första gången på väldigt länge inne på helgon och tittade lite där,
insåg att jag saknar Oscar.
Vi har inte setts på jätte länge jag och min vän,
fast jaaa, det blir väl så när vi inte bor i samma stad längre.
Men om du läser så ska du veta att jag saknar dig!!

På tal om vänner man inte träffar speciellt ofta så träffade jag E.T igår! Det var roligt, även om det anledningen till att vi träffades var att vi var lite oroliga båda två. Fast nu har vi kommit fram till att vi ska vara duktiga och inte låta det gå typ åtta månader tills vi ses nästa gång!

Idag ska vi sitta jobba med grupparbetet och ikväll blir det simning med Veran och Jessie :)
Ska bli trevligt! Förhoppningsvis kan jag övertala Jessie att komma över efter det och färga mitt hår. *håller tummarna*

Nej nu ska jag väl vara lite seriös och försöka komma på något vettigt att göra utifrån den här lektionen. Hittills har jag bara kommit på en grej, jag hittade C-uppsatsen jag ska läsa till hemtentan. Ska försöka skriva ut den nu bara.

Ciao!


Lever!

Tänkte bara säga att jag lever, men inte orkat skriva. Och egentligen orkar jag inte skriva så mkt nu heller, är trött hela tiden just nu. Märks att det är höst ute nu.

Fast idag botar vi höstmörkret och dysterhet med världens bästa pojkvän och kakbak :D

Ciao!


RSS 2.0