Fredag kväll

Och jag kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sedan.

Till och börja med tänkte jag ursäkta att jag varit lite inaktiv senaste vecka. Har inte varit på världens bästa humör och känt mig allmänt trött så har inte orkat skriva.
Nu däremot känns det lite bättre!

I helgen blir det bara jobb och plugg typ, förhoppningsvis några timmars sömn också. Så i helgen blir det inga mer inlägg och sedan får vi se när det hinns med nästa gång eftersom jag har tenta på onsdag så det är mest plugg som finns i mitt huvud just nu. *hehe*

Nej nu ska jag läsa klart en rapport och sen blir det nog sängen faktiskt!

Godnatt!


Trött och sliten

Jag orkar ingenting just nu...

Helgen var kanonmysig, men nu är det måndag igen och det märks.
Jag vill bara vara kvar i helgen,
i min lilla bubbla där ingenting kunde nå mig.
Tack för att du gjorde min helg så underbar älskling!

Idag var det pluggdag hos Pärnilla, det gick bra. Eller ja, det kändes väl som att det gick bra iaf...
Nu tänker jag ladda upp lite bilder på bilddagboken och sedan blir det väl att fortsätta plugga innan träning med Veran.

Ciao!


SNÖ!

Jaa, det snöar här i Sthlm idag. Eller har gjort det iaf. Det ligger visserligen inte kvar på marken, men var bara tvungen att skriva det ;)
Ciao!


Mkt att göra...

Har hur mkt som helst att göra just nu, borde med skolan och rent privat så jag måste erkänna att bloggen hamnar lite i skymundan pga det. Försöker däremot skriva så ofta jag orkar och hinner, just nu spenderas hela dagarna i skolan och sedan kommer jag hem och pluggar lite till, tränar eller hinner umgås lite med Robert och sen däckar jag på kvällen. Helgerna spenderas med jobb.
Det är en väldigt påfrestande kurs det här måste jag faktiskt erkänna.

Helgen var bra också! I fredags var det jätte roligt när vi firade Tina! Hade jätte trevligt och vi sjöng karaoke och grejer. Hihi :) Så tack för en trevlig kväll ni som var där!
Lördag blev en tidig kväll på jobbet så jag och Hannah tog oss en promenad från Globen till Centralen. Det var väldigt trevligt det också, tog ungefär en timme så det var inte så farligt :)
Söndag hann jag träffa Bråk som var hemma i Sthlm! Så roligt, har saknat henne jätte mkt! <3
Och på jobbet kom Emelie och hälsade på i min kiosk innan hon skulle över till Jennys kiosk och jobba! Vilket också det var jätte kul! Hoppas det gick bra på nya jobbet (förhoppningsvis) i måndags!!

Ikväll blir det simning med Veran och Jessie så att ryggen kanske börjar tycka om mig igen, den gör jätte ont hela tiden just nu :(
Efter simningen möter Robert mig och så ska vi gå på en höstpromenad och efteråt dricka varm choklad. Det ser jag fram emot, har inte träffat honom på hela helgen. Saknar honom massor :(

I helgen som kommer blir det iaf lite lugn och ro. Jag är ledig så jag och Robert ska gå på IKEA och sedan ska vi möblera om hans lägenhet. Det ska bli roligt!

Nej, nu ska jag ta bort mina ägg från spisen så jag hinner äta och vila lite innan jag ska gå.
Skriver så snart jag kan igen.

Ciao!


Helg igen!

Tiden bara springer förbi! Jag tycker det nyligen var helg och så nu är det helg igen, men jag antar att det blir så när man inte har någon "dötid" alls.

Veckan har varit bra, fullt upp, men ganska mysig ändå.
Den här helgen fylls av jobb, bowling och träffa Alex som är hemma i Sthlm i helgen.
Först är det dock födelsedagsfirande av Tinas 20årsdag som står på agendan ikväll!
Chaplin's bar is the place to be ;)

Nej nu ska jag smita iväg och sminka mig så jag hinner med allt :)
Ciao!


SOFT har premiär ikväll!

Ikväll drar vi igång Salems församlings ungdomsgrupp SOFT igen! Kl. 19:00 är det i full gång igen, ska bli väldigt roligt faktiskt och ser fram emot det jättemkt.

De senaste dagarna har varit bra, måndagen var allra mysigast måste jag ändå tillstå. Roberts födelsedagskväll var helt underbar :)
Igår var det skola sent och sen simning, men sedan kom Robert hit så det var iaf mysigt.

Idag har jag jagat lärare i skolan och lyckats lösa problemet med enkäterna *skönt*
Sedan var det lunch med Camilla och nu sitter jag hemma och väntar på att Sanna ska dyka upp så vi kan planera lekarna tills ikväll :)
Men nu ska jag fortsätta fila på det här :)

Och grattis på födelsedagen igen Tina!!

Ciao!


Grattis älskling!

Grattis till min underbara pojkvän som fyller 21 år idag!

Ska packa och fixa nu, sen en sväng in till stan med Jessie och sedan blir det mys med älskling hela kvällen :) <3

Ciao!


Fullspäckad helg

Ja, återigen har det varit en fullspäckad helg med massor att göra, men mest jobb denna helg.
Har jobbat nästan ungefär 18 timmar den här helgen, sovit typ 14 timmar. Inte så konstigt att jag är lite trött idag och fick ett mindre mental breakdown på jobbet igår.

Idag var jag dock duktig och orkade mig upp till kyrkan på 35års jubileumet. Var en väldigt mysig gudstjänst med några väldigt härliga människor närvarande. Fick träffa Jenny, Gunilla, Anna, Fredrik och Tommie så det var väldigt roligt!
Har även hunnit med lite fönstershopping i Tumba centrum med Lisa, vilket var väldigt trevligt även om Lisa var bakfull och jag bara skrattade åt henne. *hehe*
Fick det även bevisat att det förflutna stannar där i och med ett kort ögonblick av ögonkontakt och ingen känsla alls fanns där. All ilska och ledsamhet är borta, nu var det som vem som helst.

Snart kommer Robert hit så jag ska nog väldigt snabbt slå in hans present för det kommer jag inte annars att hinna göra innan i morgon. Han fyller ju faktiskt år då. 21 år blir han, min käre pojkvän :)
Sedan blir det mys hela kvällen med mat och jag ska nog faktiskt baka kakor idag igen, men denna gång med vit choklad. *mums*

Kram på er!


Torsdagsbak och mys

Idag har jag huvudvärk och mår inte alls bra, inte blev det bättre av att sitta i skolan i 6 timmar och ha föreläsningar heller vill jag lova.
Efter skolan bar det av ut på Lidingö för att hämta en bok på biblioteket där samt leta efter en annan, men tyvärr hade den andra försvunnit trots att jag står först i kön för att få den >.<
När jag hade varit på Lidingö åkte jag tillbaka till Centralen för att åka hem och möta Robert på tåget, och passligt nog så ringde han när jag kom till Centralen och vi gick och pratade en stund och helt plötsligt säger han "Varför håller du inte i telefonen?" och först då insåg jag att han inte alls satt på tåget från Helenelund utan faktiskt stod någonstans där han såg mig!

Nu är vi iaf hemma och sitter vid köksbordet med varsin dator, lagom socialt så där ;)
Men vi skulle baka, men kom hem och insåg att delar av det vi behövde inte fanns så vi väntar på att mamma ska komma hem med de sista ingredienserna.
Men nu kom hon så nu blir det att baka klart och sedan äta nybakade kakor och dricka mjölk och mysa med älsklingen <3

Ciao!


RSS 2.0