Plugg!

Yes, jag bara pluggar, men ska snart avbryta mig och packa ihop saker för helgen och åka hem till Robert, mys! Sen ska helgen spenderas hos pappa och på jobbet, förhoppningsvis ska jag få en del läsning gjord imorn eftermiddag när jag är själv hemma också, men kanske också lite på lördag. Fast det beror ju på hur mkt jag kommer läsa Twilight eftersom jag imorn får den sista boken!

Helgen kommer spenderas med pappa som sagt, på lördag ska vi spela bowling och sedan äta middag ute hos farfar och sedan kommer hela söndagen att spenderas på jobbet, tolv timmarspass är inget jag tackar nej till just nu när jag behöver pengarna till Paris ;)

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, ville bara visa att jag lever och jag kommer antagligen inte skriva mer i helgen heller eftersom datorn får stanna hemma hos mamma när jag åker nu.
Ciao!


Plugga, plugga, plugga...

...försöker plöja igenom lite av vår eminenta kurslitteratur idag, har hittills lyckats ta mig igenom en artikel och håller just nu på med den andra. Har en förhoppning om att hinna klart med den också innan jag ska åka till jobbet för personalmöte.

Simningen igår var rolig och avslappnande. Simmade 32 längder och sen låg vi i bastun i typ tjugo minuter, så skönt! Ingen stress, bara ta det lugnt och slappna av. När jag kom hem var det mat, kolla mailen och lite sånt innan jag spenderade en halvtimme eller så på spikmattan. Det var skönt, känns som att det iaf till viss del hade effekt och gjort att jag inte riktigt har lika ont i ryggen idag.
Fick inte Twilight-boken igår för brorsan hade klantat sig igen, men han har lovat mig att jag ska få den idag om jag möter honom i stan innan personalmötet.

Nej, nu ska jag fortsätta med läsningen och sedan kanske spendera en liten stund på spikmattan igen.
Ciao!


Gäsp!

Ja, här sitter jag och gäspar. Jag vet inte vad som hände, jag som kände mig så pigg och utvilad i morse trots att jag sov ganska dåligt och låg vaken i omgångar, men på tåget hem var jag på väg att somna. Helt hopplöst!

Det har iaf varit en trevlig dag som började med frukost på MuffinsFabriken i Skanstull med Veran och Katayun. Félicia var sjuk så hon fick en muffin på take-away av Katayun sedan.
Sedan var det föreläsning om hanteringen av alkoholproblem inom socialtjänsten, spännande ämne, men vet inte om jag var så upplagd för att sitta på föreläsning idag, kände mig mestadels rastlös.
Lunch med Mari blev det innan seminarierna och återigen hade vi en rätt bra seminariegrupp och diskuterade en del. Skönt denna gång var att ena läraren var mer på att man faktiskt skulle säga nånting iaf, tidigare har man kunnat tiga sig igenom seminarierna om man velat vilket jag inte tycker uppfyller betygskriterierna för aktivt deltagande i seminarierna.
Nu är det iaf snart dags att gå ner till bussen och åka till simhallen. Blir jag, Veran och Jessie idag också, hur kul som helst! Efter simningen blir det nog bara mat och sedan sängen och sova. Eller det beror lite på, förhoppningsvis får jag fjärde boken i Twilight-serien idag så då måste jag väl läsa ett kapitel eller två i den också.

Nej, nu ska jag ta det lite lugnt en stund och sen pysa iväg.
Ciao!


Resan är bokad...

...och jag längtar så!

Vi har bokat hotellet och köpt flygbiljetterna, nu är det bara planeringen av dagarna och spara fickpengarna kvar och sedan bär det av den 12e maj!
Jag och Robert ska åka till Paris och vara där i fyra dagar för att fira vår 1årsdag! Jag längtar, kommer bli helt fantastiskt! Fyra dagar bara han och jag, inga mobiler, inga datorer, inget jobb och ingen skola. Bara kvalitétstid och möjlighet att ta hand om varandra, eller okej då, kanske att man spenderar lite tid på planet till att plugga, det är ju trots allt fem timmars flygtid totalt. *hihi*

Det här är galet, det känns så verkligt helt plötsligt. Visst att vi i flera månader har pratat om att vi ska åka till Paris till vår 1årsdag, men nu är det verkligen på riktigt, vi ska faktiskt åka och vi har faktiskt köpt biljetterna och bokat hotellet så allt sådant står där och väntar på oss när vi kommer fram.
Jag är lycklig med Robert, det kanske märks? <3

Nej, nu ska jag sova så jag förhoppningsvis blir av med huvudvärken som plågat mig sedan igår.
Godnatt!


Lugn söndag

Sitter just nu i KistaRoberts skola med Roberts dator och väntar på att han ska bli klar med lite saker så vi kan gå och handla och fixa mat och sånt hemma.
Idag har jag varit i kyrkan fram tills kvart över två, tog mig ur sängen och åkte iväg till mässan, som också visade sig vara ett välkomnande för det nya kyrkorådet så det fanns någon jag kände där.
Efteråt satt jag och Gunilla och fikade och pratade en massa innan Daniel höll sitt föredrag. Dock var jag den enda ledaren som var där, vilket kändes lite konstigt eftersom de sa att de vill att man kommer på dem.
Föredraget var intressant, men luften var dålig och stolarna obekväma så nu har jag ont i ryggen och i huvudet :P
Nej, jag ska väl smyga och pussa lite på Robert nu och försöka få honom att bli klar så vi kan gå hem och förhoppningsvis boka flygbiljetter och hotell... *hihi*

Ciao!

Och så var det helg igen...

...men jag ska spendera större delen av denna lördag med skolböckerna.
Borde redan har börjat, men ska snart. *hehe*

Ikväll bär det sedan av en sväng till Södertälje för att fira Sussus födelsedag, men blir nog inte så sent eftersom jag ska upp tidigt till kyrkan imorn, gå på föreläsning efter mässan och sedan vidare till Robert.
Nej nu ska jag faktiskt ta och fortsätta läsa Fingarette, ganska trevlig bok trots att det är en kursbok på engelska, inte massa fackspråk och grejer. Sånt gillar vi!

Skriver kanske senare när jag tröttnar på Fingarette!
Ciao!


Suck!

En till förlorad handbollsmatch, det här går inte riktigt så bra som det var tänkt tror jag minsann.
Men jag är trött och orkar inte skriva så mycket idag, ska försöka sova nu och sen imorn blir det lunch med Camilla innan föreläsningen och efter föreläsningen ska jag hem till Robert <3

Ciao!


Handbolls-EM har inletts...

...och jag är grymt besviken!

Jag förstår inte hur det gick till! De spelade så bra, nästintill felfritt i hela första halvleken och ledde med sex mål när det var dags för halvtid. Sedan går de tillbaka in och det ser bra ut de första typ tre, fyra minuterna... Och efter det vet jag inte vad som hände, laget var som förbytt! Tappade bollar, tekniska fel och utvisningar avlöste varandra och matchen slutade till slut 27-25 till Slovenien! Hur kan man förlora en sådan ledning och sedan till på köpet förlora med två mål?! Pinsamt är vad det är!
Mitt handbollshumör blev väl inte direkt bättre nu när jag kollade upp handbolls-VM 2011 och insåg att vi från Stockholm inte kommer ha mycket glädje av att det spelas i Sverige eftersom Sverige kommer spela sitt gruppspel i Göteborg och om de går vidare till mer spel så kommer det i sin tur spelas i Malmö. Kom igen liksom! Här har jag hoppats på att få se svenska herrlandslaget i handboll spela på Globen och samtidigt tjäna lite pengar, men icke!
Aja, nu ska vi väl försöka glömma det här och fokusera på matchen mot Polen imorgon istället och hoppas att den går bättre än kvällens match.



Måste bara skriva några rader om skolan och det jag gjort idag också!
Vi hade en väldigt intressant föreläsning på morgonen om alkohol- och narkotikapolitik och sedan åt jag lunch med Mari, Sanna och Bengt och diskuterade kring kursen och seminarierna. Efter lunch hade jag två seminarium. Det ena om alkoholforskningsperspektiv och olika begrepp inom det och det andra om alkhol- och narkotikapolitik och för- och nackdelar med att utforma narkotikapolitiken likadant som alkoholpolitiken.
Efter seminarierna hade jag sällskap hem med Leila, en gammal handbollskompis, och vi satt och pratade gamla minnen och massa annat. Lite därför jag var så pepp på matchen ikväll, för att jag just nu är inne i en period då jag verkligen minns hur otroligt roligt det var att spela.
Innan handbollen så var jag iväg och simmade med Jessie och Veran. Det var trevligt, skönt att få simma lite, men också roligt att träffa dem. Var länge sedan Jessie kunde vara med oss flera gånger i rad på simningen.

Nej, nu börjar klockan bli mycket så jag ska väl läsa lite, ringa Robert och sedan sova. Imorn står föreläsning och fika med Frida på schemat, innan några timmars plugg och sedan har vi terminsstart för Soft igen!
Ciao!


Ingen mer vattengympa...

...efter den här terminen :(

Fastighetsägarna har bestämt sig för att stänga ner poolen och det betyder att vi inte kommer kunna träna i Tullinge mer, förutom om jag tränar gym. Det känns helskumt och inte alls speciellt roligt, träningen blev jätte dämpad idag efter att de berättade att vi inte kommer få träna ihop mer efter den här våren.
Sjukt tråkigt!!

Men nu ska jag gå tillbaka till mina seminarieförberedelser och fixa lite innan jag ska sova, kände bara att jag ville skriva om träningen.
Ciao!


Alkohol och narkotika...

...handlar min nya kurs om!

Det verkar spännande och kursen verkar helt klart uppbyggd på ett stimulerande sätt, mycket trevligt med salstenta och "riktigt" hårdplugg istället för att sitta och traggla rapporter och hemtentor hela tiden, vilket större delen av förra terminen gick åt till.
Jag känner faktiskt riktigt peppad, typ alla lärare vi ska ha föreläsningar med har skrivit litteraturen till just den lektionen vilket betyder att de kommer kunna sina saker! Det är länge sedan jag kände så här inför en ny kurs, det är skönt, speciellt som jag insåg att jag inte alls kommer ha lika mkt lektioner som jag först trodde. Fast i gengäld blir det ju mer hemstudier också, men det är bara köra på!

Dock så kommer nog mitt sociala liv gå under lite lätt av det här, hinna med skola, jobb, träning, Soft och allt annat man vill göra kommer bli tufft. Så snälla, hata mig inte om jag kanske inte kommer ha all tid i världen just nu, skolan måste få gå först känner jag.

Nej, nu ska jag göra i ordning min matlåda och sedan packa ihop grejer och åka till sjukgymnastiken. När jag kommer hem igen är det förberedelser för seminarierna imorn som gäller!
Ciao!


Twilight

Nu har jag sett första filmen i Twilight-serien, si så där ett år efter alla andra, men jag ville läsa böckerna innan jag såg filmen.

Jag tyckte att det var en bra film, men jag fick tvinga mig själv att se det som olika saker, filmen och boken, eftersom de rört ihop en massa saker och ändrat delar av handlingen, samt klippt bort en massa annat.
Jag rekommenderar helt klart filmen till andra som inte sett den, men jag skulle nog ännu mer rekommendera er som sett filmen, men inte läst boken, att läsa den för den är hundra gånger bättre. Vilket inte är så konstigt i och med att man i en film inte kan ha med alla sinnesintryck man kan beskriva i en bok och om man verkligen ska göra filmen efter boken så skulle filmen bli flera timmar längre än vad den redan är.
Däremot så tror jag att jag skulle uppskattat filmen mycket mer om jag inte hade läst boken innan då jag inte skulle stört mig på så många saker i början av filmen där de rört till grejer och lagt till händelser som inte finns i boken.

Nej, nu ska jag titta på bortklippta scener och grejer och sedan ska jag ta upp den tredje boken i serien och fördriva de sista två timmarna innan Johan Falk-filmen börjar på TV4 :)
Ciao!


Idag är det söndag!

Och jag har haft en jätte bra helg!

Måste väl tillägga att det blev studentpub i Kista i onsdags trots att jag inte trodde jag skulle orka :P

I torsdags var jag över till Kalle och åt middag, lyssnade på massa musik och såg på film. Mycket trevligt, men sen så blir det väl så i trevligt sällskap också. Vi hade inte setts på jätte länge, men det ska vi försöka undvika nu och bli bättre på att ses med jämna mellanrum.

Fredagen spenderades först med frukost hemma hos Jessie, vilket var kanonmysigt. Vi satt och pratade, tittade på TV och bara tog det lugnt. Efter det bar det av till skolan för slutseminarium på kursen, vilket kändes lite halvt om halvt onödigt, men det var spännande att lyssna när man väl var där! Kvällen spenderades med Robert och vi åt god mat och bara tog det lugnt och myste. Jag tycker verkligen om att vara med honom, jag är så avslappnad och vi bara kompletterar varandra helt enkelt.

Igår var många av ungdomsledarna från kyrkan iväg till Hannagården i Sorunda och hade en ledardag där vi pratade och träffade Ylva Eggehorn som var en helt fantastisk människa! Och jag tror inte heller jag var ensam om att bli kär i Hannagården så nu börjar vi fundera på ett sommarläger där kanske! :)

Idag har jag bara umgåtts med pappa och shoppat! Och träffat Robert en stund när pappa bjöd oss på lunch i Kista Galleria. Jag fick ju 1200 kr att shoppa för med pappa i julklapp så idag har jag gjort av med dem pengarna, och de räckte faktiskt till ganska mycket!
- Två par jeans
- En jacka
- Två par mysbyxor
- Ett linne
- Ett besök hos frisören

Det fick jag för mina julklappspengar, så nu har jag både ny frisyr och lite nya kläder!
Nu är jag tillbaka hos mamma och tänkte att jag ska se Twilight-filmen nu eftersom jag läst ut de första två böckerna, kan unna mig det idag minsann för imorn börjar ju nya kursen så jag vet inte hur länge det kommer dröja innan jag har tid att läsa och ta det lugnt så här mycket igen.

Kanske skriver senare igen :)
Ciao!


Onsdag eftermiddag

Jaa, och jag har hittills varit väldigt duktig den här veckan, tränat tre ggr och pluggat en del, samt umgåtts med Robert.
Idag var det slutseminarium på kursen med opponering och sånt. Det gick väldigt bra och vi fick rapporten godkänd så nu är den utskickad till arbetsplatsen där vi gjorde fältstudier.
I eftermiddag så tänker jag unna mig att ligga i sängen och läsa första boken i Twilight-serien. Jag förstår helt plötsligt hysterin kring dem, de är väldigt bra skrivna och man fastnar från första sidan. Trevligt med en ny bokserie, när den är avklarad blir det väl att fortsätta med de Eddings-böcker jag inte läst än trots att de stått i bokhyllan i flera år :P

Får väl se om jag eventuellt åker till Kista på studentpub ikväll, beror helt på om jag orkar ta mig nånstans, just nu känns det väldigt bra att bara ligga på sängen. Plus att min käre pojkvän faktiskt jobbar puben så han kommer inte ha tid med mig. Fast jag har ju alltid Lisa, men vi får väl se, jag trivs som sagt rätt bra i sängen med boken just nu. Det är avslappnande om inte annat :)

Vet ni en sak förresten? Robert och jag har varit tillsammans i 8 månader på fredag! Tiden går fort när man har roligt <3

Nej, nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva så jag ska väl fortsätta läsa och vila lite :)
Ciao!


Mysig helg

Ja, en mysig helg blev det helt klart. Hann med mycket på kort tid och en hel del umgänge med familj, vänner och pojkvännen :)
Ska dock sova ganska snart nu så jag är uppe när Veran kommer hit och ska skriva hemtenta imorn. Känns rätt okej måste jag säga trots allt, har laddat batterierna lite :)

Grattis på födelsedagen till mormor som fyllde år idag! (Eller nu är det ju visserligen igår eftersom klockan är efter tolv, men i vilket fall)

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och ringa Robert och prata bort några minuter innan jag somnar!
Ciao!


Grattis på födelsedagen!


Grattis på födelsedagen pappa!


Nu ger jag upp...!

Nej, det gör jag väl egentligen inte, men jag orkar just nu inte fokusera mer på avhandlingen och hemtentan, det är bara jobbigt. Jag är trött, vill ha mat och sedan få åka in till stan och träffa Nathalie, Robert och Nathalies kille.
Men nu ska jag väl kämpa vidare med att läsa igenom avhandlingen ännu mer, den börjar helt klart gå mig på nerverna nu!

Okej, en sista kraftansträngning, sedan får jag faktiskt ha lite roligt i helgen och sova ut.


Och just det, jag måste bara berätta att jag vet en hemlighet som jag inte kan berätta än, men det är roligt. Jag är jätteglad, det är sjukt spännande. Jag får berätta så fort jag får klartecken om att berätta... *hihi*

Ciao!


Sängen väntar!

Ja, verkligen! Nu väntar sängen och imorgon blir det plugg, plugg, plugg. Hemtentan väntar ju på att börja skrivas.
Haha, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det bara går runt i huvudet av trötthet, men ville ändå skriva nånting kände jag för att visa att jag trots allt gnäll överlevde fem dagars Disney on Ice. Och Veran, våga inte citera Mimmi Pigg!

Och Emelie, om jag inte hinner skriva nåt innan lördag morgon så får du ha en underbar vecka på Gran Canaria! Jag ska vara hemma och frysa lite åt dig ;)

Godnatt!


2010

Det har gått tre dagar på det nya året och vad har jag gjort?
Jo, jag har jobbat och myst med familjen och pojkvännen typ. Det är Disney on IceGloben just nu så jag hör Disney-sånger hela dagarna vilket lett till att jag är aningen trött och bara hör Disney-musik i huvudet. Och det är tre dagar kvar!

Nyårsafton var kul, spelkväll hos mig var faktiskt väldigt lyckat så det blev riktigt bra.
Nu är jag dock trött och tänker nog lägga mig på sängen en stund och plugga lite innan jag ska se Bones kl 20.00.

Skriver så fort jag har möjlighet igen, är en del med allt just nu.
Ciao!


RSS 2.0