Nu tar jag semester!

Vilket i sin tur betyder att bloggen kommer vara rätt död ett tag framöver.

Hade en grym födelsedag i måndags, den bästa på länge och att den avslutades med att träffa Emma igen som jag inte sett sedan i typ januari gjorde inte saken sämre ska jag erkänna.
I tisdags köpte jag en födelsedagspresent till mig själv på C.U.MDrottninggatan i Sthlm. Det blev en satinkorsett med metallskenor och riktig korsettsnörning i ryggen. Den är såååå fin! Alla borde titta in på C.U.M nån gång, Dominica som äger butiken är väldigt trevlig och hjälpsam. Jag vet att jag sagt det tidigare, men jag tänker nog fortsätta säga det.
Efter shoppningrundan blev det tjejkväll hos Major! Var väldigt trevligt och roligt, massa god mat och trevligt sällskap. Kom hem typ halv tre på morgonen, sista bussen hem från henne blev det.

Igår var jag en sväng på IKEA med Erixen och sen in till stan, hämta lite grejer och fika hos Camilla och sedan blev det spontant att träffa Frida innan jag åkte hem.

Nu ska jag göra mig iordning, ska åka bort en vecka nu. Ska bli skönt.
Finns på mobilen om det är något för er som har numret.
Ciao!


Nu lever jag igen...

...med nöd och näppe.

Ont i huvudet har jag och trött är jag också, men ska väl inte klaga för idag är det jag som bestämmer mat och efterrätt. Ska fira min födelsedag som är imorgon med pappa, Anne-Marie och lillebror. Egentligen skulle farfar också varit här, men han har blivit krasslig och ville inte smitta mig.

Helgen har varit riktigt bra och väldigt rolig! Firade Abbe i fredags, hur kul som helst! Lördag spenderades med Hannah och Charlotte i olika köpcentrum och sedan i Hannahs soffa och titta på Kronprinsessans bröllop :)
Hon var väldigt vacker och klänningen passade henne verkligen perfekt!
Idag har jag flängt omkring med pappa och Anne-Marie. Pappa behövde tydligen ett nytt projekt så idag har vi inhandlat material och han har nu påbörjat projektet "The Balcony Makeover". Det kommer bli sjukt fint, kommer nog kunna bosätta mig på balkongen nästan när det är klart med nya möbler, trätrall och den vackra utsikten. Minsann, minsann!

Nu ska jag nog gå och lägga mig på sängen en liten stund innan vi ska ner till Cleopatra och äta middag. Till efterrätt blir det glass och jordgubbar!

Imorn ska jag och min klasskompis Sanna ha möte med vår praktikhandledare, ska bli spännande att träffa henne. Sedan blir det nog fika med Jessie, eventuellt Tina och på kvällen blir det Twilight Fan Event med Veran, brorsan och farbrors fru Ylva. Det var för övrigt det vi köade för att få biljetter till för några veckor sedan.

Nej nu skriker mitt stackars huvud efter kudden så ska nog göra det till viljes.
Bye bye!


Vissa känslor...

...är inte roliga.

Den jag har just nu är lite sån, men det löser sig nog.
Ska försöka sova snart och kanske titta på nåt avsnitt av andra säsongen av Californication som jag fick hem i brevlådan idag.

Jag orkar inte riktigt skriva faktiskt,
känner mig rätt less på saker och ting just nu.
Det är lite jobbigt när den här känslan är överhängande på alla saker just nu,
men som sagt det löser sig nog.
Förhoppningsvis är det bara någon form av övertrötthet eller nåt så allt har gått över imorn.

Godnatt...


Bästa måndagen på länge...

...är vad jag har haft idag!

Jag har visserligen blivit väckt av hantverkarna som kom och fixade i badrummet vid åtta i morse, men eftersom det betyder att det blir klart snabbare och jag lärt mig ignorera dem och deras oväsen och därför kunde somna om så brydde jag mig inte så mkt. Sov några timmar till och sedan satt jag vid datorn, tog en lång dusch och bara tog det lugnt innan jag gick och mötte Jessie.
Vi gick omkring i några butiker i centrum och sedan promenerade vi bort till Robbans Pizza och åt varsin väldigt god sallad och bara pratade. Hur gott och trevligt som helst!
Tillbaka till centrum och köpa godis, chips och läsk innan vi gick hem till Jessie och tittade på film. ET dök också upp vilket var sjukt roligt! Har inte sett honom på hur länge som helst, så vi satt och pratade, skrattade och såg på film. Efter filmen och en stund på Jessies veranda så körde ET hem mig.
Hemma satt mamma och tittade på Rederiet-dvdn hon fick av mig och brorsan i födelsedagspresent så då fastnade jag med henne i soffan i en timme innan vi till slut behövde ge upp för att mamma ska upp och jobba imorn.

Imorn ska jag träffa Troll så jag ska nog snart sova lite, läsa lite i min bok först kanske bara... Hihi

Ciao!


Död...

...eller ja, nästan iaf!

Är i vilket fall helt slut efter jobb tidigt i morse till i eftermiddags efter alldeles för lite sömn.
Nu ska jag titta på Californication och försöka bli pigg så kommer det kanske ett inlägg när jag känner mig mer levande.

Ciao!


Jag lever...

...men de senaste dagarna har varit fullproppade med massa roligheter så har inte haft tid eller ork att skriva något när jag kommit hem mitt i nätterna eller sent på kvällarna.

Lördagen spenderades först på Långholmen och Skrattstock med Veran, Hannah, Charlotte och många fler. Det var väldigt roligt och det var många skratt och mycket sol och trevliga människor. Alltså en bra dag! På kvällen bar det av till Lisa på födelsedagsfest och sedan fick jag skjuts hem och somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Söndagen spenderades med pappa och brorsan i Skärholmen och tittade i affärer, åt lunch och umgicks. Det var väldigt roligt. När vi kom hem spenderade jag ett par timmar i bikini ute på balkongen innan jag sov i soffan en stund och sedan låg och läste alldeles för länge. *haha*

I måndags åt jag lunch med Camilla. Hennes mage börjar bli gigantisk! Hihi, jag får en liten kusin om några månader! Sedan blev det fika med Tina vilket var väldigt roligt för det var väldigt länge sedan jag träffade henne och när hon åkte och jobbade mötte jag upp Oskar. Vi gick omkring och pratade och umgicks och sen fick jag se hans "nya" lägenhet. Det var väldigt roligt att träffa honom också, det var länge sedan vi umgicks utan att vi hade planerat annat efteråt. Sist så hann vi ses i typ 40 minuter innan han skulle iväg så.

I tisdags tog Erixen studenten! Hon var så fin, jätte söt! Sedan hann jag bara träffa henne en liten stund på mottagningen innan det bar av till jobbet. Mkt som hände där, lite bråk och sånt som vanligt. Fick också samtal om att idrottshallen knappt 150 meter från där jag bor stod i brand och det gjorde den fortfarande när jag kom hem vid halv tolv på natten.

Igår var jag på skolavslutning med Veran och hennes familj, lillebror gick ut första klass och sedan åkte vi och badade så nu är årets första dopp avklarat. Fast det var väldigt kallt måste jag säga! Tills man somnade bort *haha*
Sedan var jag i stan med några stycken från klassen och åt middag på en indisk restaurang, var hur roligt och mysigt som helst. Mycket skratt och även skolsnack och annat roligt. Sedan bar det av till Fridhemsplan och Nivå22 för att fira Crilles födelsedag. Kom alltså hem sent igår igen.

Nu har jag precis bakat en massa och överväger att ringa Mårten och se om jag ska börja röra mig ditåt snart, vi ska titta på Skönheten & Odjuret idag efter ett års planering av att se den! Ja, vi är nog lite långsamma faktiskt! Men nej, nu ringde Mårten så ska göra mig klar för att åka!
Ciao!


Sommarlov!

Ja, nu har jag sommarlov och det känns helt fantastiskt!

Det känns däremot lite sjukt för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid jag plötsligt har fått. Samtidigt som jag har hur mkt planer som helst och jätte många som jag vill träffa. Det är helt tokigt!

Den här veckan har varit jätte bra faktiskt trots mycket skrivande, lite sömn och massa aktiviteter. Vi hade Softavslutning i onsdags vilket var helt fantastiskt! Vi grillade, pratade, skrattade, sjöng och bara tog igen en massa tid och pratade minnen. Det var helt fantastiskt verkligen!
Igår klev jag och Veran upp 03:00 och åkte in till stan för att köa, en så länge tänkte jag inte berätta för er vad jag köade för eftersom det är en hemlighet lite till i risk för en som inte ska veta än läser. Kan ju inte avslöja vad lillebror ska få i födelsedagspresent än heller ;)
Hemtentan är klar och lämnades in igår så nu har jag verkligen sommarlov som sagt. Det känns helt galet! Idag ska jag på kusin Annicas studentmottagning på kvällen, så det ska börja fixas lite nu, packa grejer som ska med till pappa och massa sånt. Har nog faktiskt ganska fullt upp idag så ska nog smita iväg nu och ställa mig i duschen så jag kan börja med smink, naglar och grejer snart innan jag ska åka och handla, hämta Annicas present och hinna till Tyresö i tid!

Imorn blir det Skrattstock för hela slanten, ska vara utomhus hela dagen med massa trevligt folk och sedan avslutas kvällen med Lisas födelsedagsfest! That's gonna be awesome! <3
Ciao!


Skriva, skriva, skriva...

...tills fingrarna blöder!

Nej, riktigt så långt kanske vi inte ska gå, men det känns nästan så just nu faktiskt. Jag har flyttat in hos Veran den här veckan, dels för att skriva hemtenta och dels för att mamma är på begravning i Finland och inte kommer hem förrän på torsdag morgon. Det roligaste var ju nästan att Dan förklarade för mig att jag är så välkommen att bo här så länge jag känner för det, bara jag lämnar plats för släkten från Göteborg från och med på lördag, men då kommer jag ju ha flyttat hem igen *haha*

Idag har vi suttit i flera timmar och skrivit redan, men det är nog ganska bra för det går ju helt klart framåt när man gör så. Snart kanske det är dags för lunch om vi orkar ta oss upp för trappan, men vi ska väl fortsätta skriva lite till först.
Vi kör på tentaplugg med godis, kakor, vatten och böcker och papper utspridda i hela soffan och varsin dator i knät. Då blir man ju faktiskt ganska effektiv när man kan sprida ut sig så man hela tiden ser den största mängden papper utan några större problem.

Nej nu tillbaka till Isak och yttrandet till åklagaren om honom som jag ska fantisera ihop och skriva.
Ciao!


RSS 2.0