KRIG

Ikväll ska jag på standup med Kristoffer Appelquist, en show han kallar för KRIG. Jag tror det kommer bli ganska roligt eftersom han kommer vända ut och in på begreppet krig och vad det innebär ur diverse galna vinklar verkar det som.

Annars har det mest varit skola idag och nu ska jag fortsätta med det genom att skriva rent lite mer anteckningar, vi har pluggdag imorn nämligen så jag tror de kan vara till lite användning iaf. Sen ska jag hem till Robert och mysa innan det är jobbdags på fredag!

Är trött så vet inte riktigt vad mer jag ska säga så tänker nog helt enkelt ta tag i anteckningsskrivandet nu. *hehe*

Ciao!


Tisdag igen då...

...och som vanligt blir det simning!

Har fixat klart allt inför seminariet imorn så kan unna mig lite TV och så blir det nog en promenad med Mats också. Hade även en jätte mysig lunch med Tina i stan idag! Kanontrevligt sällskap i skönt soligt väder, det är ett bra sätt att spendera en dag på tycker jag minsann!

Men innan simningen med Jessie ska jag nog minsann plugga lite till, har skrivit ut allt jag behöver för seminariet, men ska för sista gången ídag kolla mitt universitetskonto och se om tentaresultaten kommit. Gick för tidigt från skolan för att de skulle ha kommit, men nu vet jag ju att de har kommit till klassfacket, men ingen har lagt upp dem på nätet än! Oerhört taskigt tycker jag faktiskt! Nej, nu går vi in och kollar det och sen läsa!

Ciao!

Anteckningar...

...ska renskrivas med start nu!

Igår gick jobbet bra, vi hade kul och maten sålde massvis! Nu är det dock tillbaka till verkligheten och allt skolarbete så ska sätta mig och skriva rent anteckningar på en gång hade jag tänkt så jag kan umgås lite med far min och äta middag med honom och Anne-Marie innan jag ska pysa vidare in mot stan och fira Bråkmakarn's födelsedag!

Det ska bli kul, vi ska till Tunnan, sjukt länge sen jag var där nu! Att det sen kommer vara i väldigt trevligt sällskap gör ju definitivt inte saken sämre!

Nej nu kallar mina och Verans anteckningsblock på mig! *haha*

Ciao!


Våfflor!

För idag är det våffeldagen! Så jag ska äta mängder och åter mängder med våfflor!

Jag och mamma var och tittade på en lägenhet idag, typ granne med mormor. Det var en fin lägenhet, men vi kommer inte flytta dit. Just nu passar det helt enkelt inte, men på väg härifrån verkar det nog som att vi är i sinom tid.

Robert är här också, så ska väl sluta nu och vara lite social!
Imorn kväll blir det jobb och på lördag fira Bråkmakarn!

Ciao!


KLÅPARE!

Jag blir så trött på människor som inte gör sitt jobb som de ska, på människor som de som just nu renoverar badrummen i lägenheten ovanför oss.

De har borrat sönder taket i vårt badrum, vår i princip enda duschmöjlighet och inte nog med det så har de pajat ett rör också så allt vatten från när de två våningar upp duschar hamnar i vårt badrum!

Vi har ett j**la vattenfall i badrummet av och till!!

Är så arg att jag inte vet var jag ska ta vägen, så ska nog faktiskt bara krypa ner i sängen och sova bort några timmar och hoppas på att jag slipper mer skvalande i natt...

Bye bye!


Seminarieuppgiften klar...

...yes, nu är den klar. Var visserligen en liten uppgift, men ett stort projekt att få den utskriven eftersom mammas dator först inte ville öppna dokumentet så jag fick göra allt den omständiga vägen och sen trodde jag skrivaren skulle väcka hela huset så som den lät!

Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite till och sedan sooova lite för imorn är det skola, blodgivning och plugga som gäller innan det blir Soft på kvällen. Mkt att göra just nu, men känner mig ändå inte så tokigt stressad som jag ibland brukar göra. Och ryggen har börjat samarbeta igen så jag dör inte längre varje gång jag går mer än 100 meter, kunde ju till och med gå till tåget i morse!

Idag var det föreläsning och sen plugg i Jessies soffa innan simning med Veran och Jessie som gällde. Känner mig rätt okej ikväll, har haft det rätt bra ikväll och har pratat med massa människor jag inte pratat med på jätte länge på msn! Men nu ska jag nog faktiskt läsa lite Okin så jag inte behöver stressläsa den imorn :)
Godnatt!


helg, Helg, HELG...

...men jag längtar redan till måndag! *haha*

Nu är det helg! Jag sitter på sängen och ska lägga mig och läsa lite Schlytter innan farbror Bosse och Ylva kommer om ungefär 40 minuter, tänkte bara skriva några rader först!
Igår bakade jag och Robert kladdkaka som blev jätte god, såg Benjamin Buttons otroliga liv som fick mig att gråta floder och hade det bara allmänt mys. Det var en bra kväll helt enkelt!

Idag hade vi seminarium om Bauböcks integrationsmodell, det var lite svårt, men kändes ändå som att något fastnade eftersom vi sedan under intervjun på en introduktionsenhet i Sthlm kunde koppla mycket av det som sas till just Bauböcks modell!
När jag kom hem låg det ett paket från CDON och väntade på mig... Det innehöll specialutgåvan av New Moon!!! Jag har insett att jag nog minsann har lite Twilight-abstinens efter att jag läste ut böckerna för snart en och en halv månad sedan, satt nämligen med gåshud på armarna när jag hade filmen i handen. *hehe*
Däremot får jag inte se den än eftersom jag lovat Veran att vi ska se den tillsammans eftersom ingen av oss var och såg den på bio. Meeen vi har löst problemet; vi ska se båda filmerna på måndag istället för att plugga *mohahaha* Känner att vi är lite busiga, men så är det, vi kom på att vi får plugga lite i helgen och sen ha plugg-undantag för att se Twilight och New Moon på måndag!

Imorn ska jag en sväng till jobbet och gå informationsmöte med tillståndsmyndigheten och sen promenera med Molle innan det blir filmkväll hos Veran med Stieg Larsson-filmerna och trevliga tjejer som sällskap!

Söndag ska jag nog plugga på förmiddagen och sen tror jag minsann att jag åker till Robert på eftermiddagen och umgås med honom lite *hihi*

Nej, nu kom Bosse och Ylva lite tidigt så jag ska nog minsann gå och vara lite social! Och min kusin kom så nu ska jag hoppa på henne lite!!! :D
Ciao!


Glädje, längtan och ett sting av sorgefyllda tankar...

...sammanfattar nog ganska bra min kväll!

Hade en jätte härlig kväll på Soft med ungdomarna och vi hade det verkligen jätte trevligt. Kom hem och drabbades av en plötslig längtan tillbaka till Taizé. Det var någon lukt här som påminde så starkt om den varma, torra luften i Taizé och då slog längtan till med full kraft.
Sedan gick jag in på bilddagboken och insåg att en kille som hängde i samma kretsar som jag på den tiden jag hängde på Lava har dött. Det känns lite sorgligt, speciellt då det sägs vara självmord. Jag kände honom inte så väl, men vill skicka några tankar till hans vänner och familj <3

Intervjun för praktiken idag vet jag faktiskt inte hur den gick, kan ha gått hursomhelst, men har fortfarande en förhoppning om att få en av de åtta platserna.
Fick tillbaka min telefon idag också! Det gillade jag, den är typ helt utbytt, finns nästan inte en enda del på telefonen som de inte bytt, tyvärr betydde det också att de blåst hela telefonen och gjort systemuppdateringar på den som gjorde att alla mina sms försvann.

Nej, nu ska jag sova så jag är vaken när jag ska hjälpa Hülya med juridiken imorn igen och sedan åka till Robert och baka kladdkaka och mysa.
Jag och Robert har förresten varit tillsammans i över 10 månader nu, tiden springer iväg när man har roligt! <3

Godnatt världen!


Ont...

...är vad jag har i ryggen!
Stört ont har jag till och med, har varit helt förstörd och typ drogad av alla smärtstillande jag tryckt i mig sedan igår kväll, men förhoppningsvis ska det vända snart igen.

Torsdagen och helgen har varit kanon, torsdagen bara var jag med Robert och åt god mat och tog det lugnt. Helgen spenderades till stora delar på jobbet, fredag kväll och hela lördagen var jag där iaf, men det kommer nog kännas ganska bra när jag får lönen! Fick ju faktiskt en rosa hatt av Melodifestivalsförsäljarna också!! Söndag var vi och shoppade lite med pappa och Anne-Marie, mkt trevligt!

Nu är jag trött och har som sagt väldigt ont i ryggen så det är inte speciellt skönt att sitta vid datorn så jag ska lägga mig på sängen igen och fortsätta läsa Bauböck, som för övrigt är typ mardrömsläsning, så jobbigt skriven.

Kanske skriver lite senare om jag orkar :)
Ciao!


Dra täcket över huvudet...

...känns just nu som en bra idé.
Dra täcket över huvudet och inte krypa fram förrän jag vet var jag står och vad som händer.

Det är just nu lite för mkt som händer runt omkring mig, saker som inte går som de borde och sådant. Så jag vet inte hur mycket jag kommer orka skriva just nu, som sagt skriver jag mindre i svackor.
Dock så är helgen ursäktad eftersom jag imorn åker till Robert och myser massor med denna underbara man som jag faktiskt har privilegiet att kalla för mig och fredag-lördag jobbar jag MelodifestivalenGloben! Söndag ska jag nog sooooova och hänga med pappsen och då blir det inte heller mkt skrivet på bloggen.

Sååå, jag återkommer nästa vecka,
kanske innan, men nästa vecka ska nog humörsvackan ha vänt och jag ska ha hittat tillbaka!

Godnatt!


The Mentalist...

...har säsongpremiär nu!
Så här sitter jag fastklistrad i soffan och tittar! Det är roligt , han är sjukt rolig och helt galen måste jag ju säga!

De senaste dagarna har varit händelsefyllda och väldigt bra dagar och jag har en stor förhoppning om att imorgon också ska bli det! Jag är på bra humör, väldigt bra humör till och med och det känns jätte skönt, det är en sprudlande känsla och jag tror jag vet varför. Det är soligt ute och vårigt ute, det är hur skönt som helst!
Okej, tillbaka till de senaste dagarna!
Söndagen spenderade jag till största del med att städa och pussa på Robert, samt att vi var och hälsade på Esa och Paula. Det var trevligt att träffa dem igen, det var väldigt länge sedan. Fick även en försenad julklapp från dem, 300 kr som kom väldigt väl till pass eftersom jag ska till Malin på massage imorgon!

Igår var jag överallt och ingenstans känns det som! Först mötte jag upp Sanna och vi gick ner till centrum och fixade legitimationsfoto för att sedan köa på Nordea hur länge som helst för att jag skulle få skaffa det! Efter det köpte jag en sommarklänning och åkte till Huddinge och lämnade in min dumma telefon som gått sönder :( Får tillbaka den om ungefär tre veckor! I Huddinge träffade vi Emelie så när Sanna åkte hem följde jag med Emelie hem och satt där och pratade i en och en halv timme.
Från Emelie åkte jag vidare till jobbet och hade en kanonkväll där också och så fick jag sällskap hemåt av Mårten som också han var på väg från jobbet samtidigt som jag.

Idag har jag varit i skolan och haft slutseminarium. Det gick bra och vi hade hur roligt som helst på köpet, min seminariegrupp har varit helt underbar! Efter lektionen hade jag några timmar att fördriva så jag hade bokat en fika med Frida som blev helt kanon trots att vi inte hade så mycket tid. Vi hann dock prata en massa, fika, åka en sväng till Gamla stan och titta i affärer och sånt!
Sedan var det tillbaka till skolan och gå på information om en praktikinriktning som jag vill söka så ska väl sätta mig typ imorgon och skriva ihop ett CV och lite sådana saker! Så håll tummarna för att jag får en av de åtta platserna som finns!
Sen har det varit hämta böcker, äta semla med Veran och simning med Veran och Jessie.

Nu är jag dock väldigt trött och ska unna mig ett avsnitt av The OC innan jag ringer Robert och pratar bort en stund och får höra hans underbara röst innan jag somnar.
Imorn är det möte, massage hos Malin och sedan SOFT!
Nu; fortsätta titta på The Mentalist!
Ciao!


Ursäkta uppehållet!

Det riktiga livet har visst kallat lite extra senaste tiden och jag har inte heller känt mig riktigt på topp så har helt enkelt inte orkat skriva speciellt mycket, eller rättare sagt så har jag inte orkat skriva alls.

Nu är jag dock tillbaka och har fått lite mer energi igen och även lite skrivlust!
Kort sammanfattning av de två veckor som gått är väl att jag pluggat väldigt mkt, spenderat en hel del tid i skolan, på jobbet, på träningar och mest känt mig trött.
Var på anställningsintervju för två veckor sedan, jag tror det gick bra och det kändes väldigt mycket som att jag fick jobbet och han skulle ha ringt mig, men det har han inte gjort. Antar att jag får ringa honom snart då eftersom jag sedan tidigare kontakter med honom vet att han har väldigt mycket att tänka på.

På jobbet har det varit rätt nice, men är lite bitter nu när jag insett att jag fått fel lön sedan 1 maj 2009, det är ett par hundralappar och kanske till och med tusenlappar det handlar om så jag ska nog minsann tjata mig till att få det retroaktivt så fort min käre chef kommer hem från Thailand om två veckor. Annars får jag väl gå den fula vägen och gå steget högre, till min moster som jobbar på företaget som äger företaget jag jobbar för...

Har fått svar på senaste tentan också! Fick ett D och är hur nöjd som helst med det, känns kanon att jag ens klarade det! Snart är också den här kursen slut och på tisdag lämnar vi in hemtentan. Sedan är det full fart med nästa kurs på en gång, men så är det minsann att plugga på universitetet, aldrig en lugn stund :P

onsdag ska jag tillbaka till Malin och få massage, det ska bli helt underbart, känner att jag behöver det! Måste under veckan också hinna iväg och skaffa nytt leg eftersom mitt går ut om ungefär en och en halv vecka, men måste också hinna lämna in min mobil på lagning i Huddinge igen. Skiten har ju gått sönder åter igen, tror minsann att det snart blir en ny mobil för min del om de inte kan se till att den slutar fåna sig. Känns ju lite surt att den gått sönder två gånger på mindre än ett år...

Neeej, nu ska jag minsann klä på mig ytterkläder, ta med mig min mor och pojkvän ut i det fina vädret och gå på långpromenad! Ikväll blir det också bio med Gabriel, trevligt värre :)
Såå, nu har jag uppdaterat lite iaf, ska inte gå två veckor till nästa gång, jag lovar :)
Ciao!


RSS 2.0