Kärlek...

...måste jag bara skriva några ord om känner jag.

Spenderade helgen med Nils hos hans föräldrar i Nyköping, vilket var helt fantastiskt! Vi hade en jätte mysig helg med god mat, prat, skratt och tid för varandra.
Nils kompletterar mig på ett helt makalöst sätt, jag kan inte ens beskriva allt som händer i mig när jag tänker på honom, än mindre när jag träffar honom. Det känns bara som att det är så här det ska vara, han och jag.
Han får mig att le, att känna mig vacker, att vara mig själv och aldrig nånsin behöva låtsas för han tycker om mig för att jag är jag. Han gör mig fruktansvärt lycklig och jag kan med enkelhet säga att jag aldrig förut känt så här och mena det.

Han är helt enkelt mannen i mitt liv!Jag älskar dig!


Fullt ös...

...medvetslös är vad den här tiden utan bloggen har varit!

Helt galet, men nu är jag och Veran iaf klara med uppsatsen och lämnar in den imorgon, vilket känns helt awesome! Så som vi har slitit med den här uppsatsen den här terminen så är jag så fruktansvärt trött på den, jag ser samverkan överallt och jag kan knappt lyssna på en diskussion som handlar om vardagliga saker utan att analysera det utifrån Bronfenbrenner, Berggrens samarbetsmodell, struktur, samsyn och styrning. Jag är helt enkelt hjärntvättad! Så det känns väldigt skönt att den är klar nu, att vi inte behöver finslipa mer på den och att vi "bara" behöver försvara den vid en opponering nu. Så nu återstår följande med skolarbete fram till sommarlovet;
- lämna in uppsatsen
- läsa tre uppsatser
- opponera på en
- bli opponerade på
- gå på två andras uppsatsexaminationer

Det känns faktiskt rätt fantastiskt att det inte är mer än så kvar!

Förutom skolan så har jag hunnit med tre N-helger och i helgen är det dags för den fjärde. Ska åka och hälsa på hans föräldrar och bara ta det lugnt, ska bli väldigt skönt! Sedan är det ju som alltid väldigt mysigt att träffa N då det går lite tid mellan gångerna.
Jag har även hunnit med att planera och genomföra Verans möhippa! Den gick av stapeln förra helgen och var fantastiskt rolig. Vi fick fantastiskt väder och Veran anade ingenting förrän vi hade kidnappat henne. Vi hade picnic på Djurgården, hon fick dela ut rosor och gratis kramar, vi åkte upp i SkyView'n vid Globen och avslutade med knytis och Eurovision Song Contest hemma hos henne där kompisar dök upp utan att hon visste att de skulle göra det. Det blev riktigt lyckat och Veran själv verkade väldigt nöjd med dagen.

Just det! Höll ju nästan på att glömma, jag har varit och hållit ett föredrag i en syrisk-ortodox församling också! Det var riktigt, riktigt roligt och gick bra. Så pass att en kille kom fram till mig efteråt och frågade hur många gånger jag hållit föredraget och när jag berättade att jag aldrig förut hade gjort det utan skrivit det för det här tillfället blev han förvånad. Han trodde nämligen att jag var professionell föreläsare, det ni! Det kändes väldigt roligt att höra någon säga det, speciellt som jag hade varit så fruktansvärt nervös innan.

Men nu ska jag ta och prata lite med NSkype och sen blir det nog sängen, börjar bli väldigt trött!
Ciao!


Bjuder på en bild från möhippan också! Gruppbild tagen efter allt bus i stan på oss som kidnappade henne.

 


RSS 2.0