Bra sagt...

Jag kom just att tänka på något som en killkompis till mig hette på MSN för flera månader sen som har stannat med mig sen dess. Tycker att det är så pass bra att jag bara måste skriva in det här.

"Om du alltid gör det du alltid har gjort, kommer du alltid att få det du alltid har fått!"


So fucked up

Min skalle är helt j**la väck och jag vet inte vad jag ska tro.
Världen är en förvirrad plats, och jag är en förvirrad människa just nu.
Han gör mig galen, han gör mig så glad, så knäpp, så förvirrad. Alla känslor bara virvlar runt i skallen på mig och jag vet inte vad som är vad eller vad jag borde sortera bort.
Jag vet att jag just nu känner saker som jag inte ens hade tänkt att jag skulle känna, något jag hade förväntat mig att jag skulle kunna hålla mig ifrån, men tydligen inte...
Jag blir så förvirrad så att det är helt j**la stört åt det, men det finns knappt nåt jag kan göra åt saken heller.. Eller okej, jag kan prata med honom och fråga honom om precis allt jag egentligen vill fråga, men för att jag ska våga göra det krävs det att jag ska vara rejält j**la aspackad, vilket jag inte är nu och vilket jag inte brukar vara speciellt ofta..
Och så den där bruden också... Suck, bara slänger luren i örat på mig och grejer, shit... Jag pallar inte ta mer skit från henne, mitt liv, jag gör vad jag vill, med vem jag vill. Låt mig vara liksom...

Och idag åker jag iväg till Motala med pappa, farfar och brorsan, blir borta nästan en vecka.. Jättekul... Eller ja, det vet jag väl inte än, men det känns väl inte direkt så överdrivet lockande direkt... Men jag har böcker med mig så förhoppningsvis klarar jag det här..

See you when I get back! :)

Förvirrad, men samtidigt till freds med tillvaron

Ja, det är väl bästa sättet att beskriva vad jag känner just nu. Jag är fortfarande lika förvirrad som sist jag skrev för inte ett skit har förändrats i fråga om allt som förvirrar mig, men samtidigt känns det så mycket bättre med andra saker det att just nu faller lite i glömska.
    Jag har blivit sams med en kille jag har varit osams med i flera månader nu. Jag sårade honom tyvärr och vi pratade inte alls med varandra under en tid, men ikväll tog jag mod till mig och skrev till honom på MSN och det har resulterat i att vi nu sitter och pratar och är sams igen! :) Det känns hur underbart som helst, för jag har faktiskt saknat honom under den här tiden!
    Men fortfarande så är jag förvirrad och blev inte mindre förvirrad av det som sas av människan igår heller. På MSN så skrev han "Du är fin, you know that?" och sen gick han ifrån datorn och gick och la sig! Så gör man väl ändå inte?! Jag fattar absolut ingenting! Suck...

Men överlag så är det här en riktigt bra dag! :)

Förvirrad

Förvirrad så att det bara skriker om det kan man ju definitivt säga att jag är.
Vet inte alls var jag ska ta vägen,
inte vad jag ska säga,
inte vad jag ska tycka,
inte vad jag ska tro.
   Det enda jag vet är att du gör mig förvirrad, du säger saker som jag inte alls väntar mig att du ska säga och det du säger och det du gör säger så totalt emot varandra.
   Du säger att vi bara ska vara vänner, rent platoniskt, inget pussande och sånt, kramar är det enda tillåtna typ. Och vad händer nästa gång vi träffas? Jo du kysser mig... Vad är det för grej liksom? Du säger och handlar helt olika...!
   Så, what's the deal? Är vi kompisar eller är vi kk eller vad f*n är vi?! Kommer väl aldrig få nåt svar på den saken, men ändå...
   Men måste ju säga att det var en väldigt gullig sak du sa häromdagen... Men det fick mig ju tyvärr bara att undra ännu mer...

"Du borde inte få vara med på bild, de gör dig inte rättvisa"

Vad betyder det?

RSS 2.0