Haha nu vet jag vad jag fick

En barbastark antistressboll på en nyckelring!
Helt sjukt söt!! =D

image58
Söt va? :)

Överraskning från kusin?

Okej, min kusin är ju seriöst talat den mest udda människan på denna jord.
Igår fick jag meddelande från henne på bilddagboken där hon skrev att vi måste träffas snart för att hon har något som hon bara måste skänka bort till mig och jag blev lite så här att "jaha, vad har hon hittat på nu då?"
Så frågade jag henne på msn idag vad det är hon bara måste ge till mig och då fick jag till svar:
"Det tänker jag inte säga för det ska bli en surprise, men det kommer att få dig att älska mig ännu mera än du redan gör xD"
Och eftersom jag då faktiskt känner min kusin efter 17,5 år så blir jag lite fundersam och orolig eftersom man aldrig vet vad hon kan hitta på att hon bara måste ge mig...
Men vi bestämde iaf att vi ska ses en stund imorn och så ska jag få min överraskning, så imorn får väl också ni veta vad det är för nåt.

image57
Detta är då min kusin Ankan,
förstår ni min rädsla för vad hon hittat på nu? ;P

Kul helg, riktigt kul helg!

Ja, helgen började med att ta hand om min sjuka pojkvän som hade 39,3 graders feber. Det kanske inte låter som det roligaste man kan spendera en fredagskväll med, men jag klagade inte för jag fick träffa Oskar och spendera tid med honom vilket gör mig glad.
   Lördagen började med en vända i stan med morsan och brorsan och sedan hem och slänga mig in i duschen och göra mig i ordning för att åka till Sussu och fira hennes födelsedag. När vi kom dit, jag, NeA och Mårten, så fick vi massa kramar av Sussu och varsin drink i handen och sedan var det bara att börja mingla.
   Min bordkamrat hette Samuel, sjukt trevlig kille med snygga tatueringar och härlig dialekt eftersom han var från Eskilstuna :P Så kvällen fortlöpte så att jag och Jessie satt och pratade och drack en massa med Samuel, hans kompis Calle och Mats. Det var sjukt roligt, vi skrattade så vi fick träningsvärk i magen!
   Det var tråkigt att Oskar inte var där, det tyckte alla, Sussu hade ju till och med placerat honom bredvid sig vid middagen för att se vad han var för filur :P Alla tyckte som sagt att det var tråkigt, och alla påpekade det också flera gånger under kvällen :) Så, sweetie, du är omtyckt innan de ens träffat dig ;)
   Sedan framåt midnatt sjöng jag och Jessie karaoke, gick faktiskt riktigt bra och alla sjöng med :P Haha. Men sedan skulle Valuta stänga och då var det dags för mig, Sanna, Alex och Jessie att bege oss ner mot tåget för att hinna med sista tåget. Så vi sa hej då till alla och åkte hem, eller ja, jag åkte till Oskar.
    Jag hade oroat mig lite för att behöva sitta ensam på tåget från Tumba till centralen, men det hade jag inte behövt vara för i Tumba klev tre tjejer på och började prata med mig och det visade sig sedan att detta var tre lesbiska tjejer, vilket var väldigt roligt. :)
    Sedan kom jag hem till Oskar och kramade och pussade en del på honom innan jag tvärslocknade för att jag var så trött efter allt sjungande och skrattande :P
    Så söndag, vaknade hemma hos Oskar och kunde ge honom en puss det första jag gjorde. Jag trivs väldigt bra med att vakna upp bredvid honom.. Maria är väldigt kär kan man faktiskt säga. Sedan bar det av hemåt för att åka på Taizégudstjänst! Lika fint som alltid :)
    Så that was my weekend, and now I'm going to bed.

Tragiskt, så tragiskt

image51
Heath Ledger, enligt mig en av Hollywoods största och bästa skådespelare har dött.

Jag tycker att det är oerhört tragiskt, hans dotter kommer behöva växa upp utan sin far, samtidigt som hon är så pass gammal att hon i sinom tid kommer kunna minnas lite av honom.
Och vi som sett hans filmer, vi alla som lärt oss att älska hans rolltolkningar och hans sätt att spela får nöja oss med att se om de filmer som redan finns för nu kommer det inte så många fler.

Det är tragiskt att en så ung man med hela livet framför sig skulle dö...

image56
Han var inte bara en av Hollywoods snyggaste skådespelare,
han var också en av de mest talangfulla...

You don't have to read this

Jag måste bara vräka ur mig ett ända ord, vilket också är det enda som kommer stå i det här inlägget.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Förlåt, men det är bara en sån stund just nu.

Sån där kulig dag igår

Ja, igår var en sån där jättekul dag, om vi bortser från att jag försov mig och fick stressa in till stan för att möta Tina :P


Men som sagt, dagen började i stan med Tina och vi satt och pratade massor och käkade lunch, sen hade Tina andra planer och jag åkte till min moster som lärde mig hur internetbanken fungerar (det tog ju bara sex månader att ordna det också).

    Vi satt och pratade och fikade och sen åkte jag till Lidingö och hämtade upp Oscars present, så nu har jag den hemma och den är färdig att ges så fort jag träffar honom.
    Sedan tog jag bussen tillbaka till Ropsten och därifrån gick jag hem till Oskar, på Gärdet så det var inte så farligt, däremot blev jag blöt eftersom det duggregnade. Var hemma hos Oskar en stund och han lyckades ordna så att jag missade tunnelbanan och kom försent till min fika med Molle, som visade sig vara Molle och Flars, men det var lugnt iaf.

    Vi satt och fikade i Gamla stan i TRE timmar och bara snackade massa skit och skrattade, hur roligt som helst! Och då måste jag ju bara berätta en lite rolig sak som Flars sa också. Han och Molle satt och diskuterade nånting och så sa Molle
"Men Oskar är ju inte bög"
"Men det kan man alltid ändra på" svarade Flars, tittade sedan på mig och utbrast
"Eller förresten, inte med den där som konkurent" och flinade.
Haha dem är så galna de där människorna!

    När vi hade fikat färdigt så skulle Molle och Flars på bio och jag hade tråkigt och kände inte för att åka hem så jag åkte hem till Kalle istället. Vi satt och pratade massa skit i flera timmar tills Martin kom hem från Oskar och då blev det att börja titta på film. Vi såg "Knocked up", riktigt kul film faktiskt!
När filmen var slut så insåg jag att jag inte riktigt kände för att sätta mig och åka hem själv och sitta i Gullmars i 25 minuter ensam mitt i natten så jag blev kvar på Kalles och Martins soffa.


Som sagt, väldigt händelserik och underhållande dag!

Fullbokad helg framför mig

Japp, så enkelt var det med den saken.
Imorn ska jag träffa Tina, möta Camilla på hennes jobb, hämta Oscars present på Lidingö och fika med Molle samt försöka trycka in Oskar nånstans där också.

lördag så ska jag vara nagelmodell för Carros syrra = gratis nagelförlängning :P Och sedan hem till pappa och fixa och dona och kanske träffa Oskar om han har tid och så.

söndag så ska jag träffa Bella som äntligen har kommit hem från USA!!! :D Jag är överlycklig, ska bli jätteroligt verkligen och sen vet jag inte vad jag ska göra på kvällen.

Men som sagt jag har att göra :P

Sån där jobbig dag idag som ändå är bra på nåt sätt.

Japp, det här har verkligen varit en sådan dag.
Jag har egentligen inte fått ett skit gjort trots att jag hade bestämt mig för att faktiskt göra någon nytta idag,
men så blev det icke.
Skulle varit på bio med Oskar, men det blev inte heller av så jag sitter nu hemma och är slö vid datorn och lyssnar på en av skivorna jag fixade hos Jojjo.
Det var visserligen väldigt bra och roligt, att träffa Jojjo, vi hade roligt och pratade en massa om allt och ingenting, det märks att vi har känt varandra typ hela livet!
Och min kväll blev just lite mer fylld med saker att göra, Lisa loggade in på MSN, hon är på väg hit nu så jag ska väl sluta det här inlägget snart.

Men ja,
det var väl den här dagen.
Fått nada gjort,
imorn ska jag till skolan en sväng och jag skäms nästan för att säga det,
men jag saknar skolan och mina rutiner!
Jag måste bara få färdigt kriminologiuppgiften och sen kan jag sysselsätta mig med marknadsföringen och sen börjar skolan snart igen...
Det känns skumt,
trodde aldrig att jag skulle sakna skolan så här mkt igen,
men sen var det ju likadant förra praktiktiden också.

Bye bye

Trött trött trött

Åh jag är så trött, jag orkar inte plugga men jag vet ju att jag måste.
Men jag orkar inte... Det har tagit stopp just nu,
jag är så trött,
vill göra så mkt annat,
vill inte plugga.
Jag har så mkt annat jag vill göra istället,
men nej nej,
jag måste väl plugga..
Suck,
jag orkar inte...

Sova, det vill jag göra just nu,
helst i armarna på min sötnos...

Åh underbara hemsida!

Oscar visade mig en jätterolig sida nu ikväll, de har massa jättesöta saker!
Jag är helt såld på vissa av Barba-sakerna <3
Och så har jag ju köpt Oscars födelsedagspresent där också, han fick peka ut den, han är ju faktiskt en av mina bästa vänner och fyller år på onsdag så :)
För att själva se om ni hittar något roligt, besök:
http://www.inreda.com

 

Detta mina vänner är Oscars födelsedagspresent

Och nu lite saker som jag hittat som jag vill ha <3

Det är; En plånbok, antistresskuddar, en nattlampa som sätts av och på med hjälp av ljuset i rummet och nån allmän konstig skulptur som var lite söt.

Ja, jag fick Barba-fnatt när jag hittade den här sidan, men vaddå jag älskade dem som liten!

Shit vilken vecka...

Ja den här veckan har varit skum och snurrig.
Har hänt så äckligt mycket och jag har inte sovit ordentligt..
Den här veckan har känts som typ tre veckor.. Shit..
Nej jag ska väl snart röra mig mot stan så jag kan få min klänning av Marina :)

Sån där sova-tidigt-lördag idag

Japp idag är det en sån dag,
har inte sovit så jättebra i natt,
har jobbat flera timmar på hockyn och är helt jävla slut.
Så nu väntar jag på att min middag ska bli klar i mikron så att jag får i mig lite mat,
sen ska jag äta, dricka lite cola och äta lite chips innan jag sover.
Man kan ju inte köpa Pringles utan att äta upp dem ;)

Godnatt på er!

image45

14 april 2008, en dag att längta till

Haha det är så jävla fånigt,
men så jävla underbart!
Den 14 april 2008 ska jag och Jojjo på Backstreet Boys på Hovet i Sthlm!
Det känns som när jag var typ sex år gammal och de var mina största idoler,
och nu ska jag faktiskt se dem!
Vi ska köa i typ 24 timmar :P Hahaha

Fan Jojjo,
det ska bli så jävla roligt!!

Kär

Ja, jag är kär,
så tokkär att jag bara ler så fort jag tänker på honom.
Han gör mig lycklig,
han får mig att känna mig trygg.
Han är allt det där som jag trott var omöjligt att hitta hos en kille,
men han har bevisat motsatsen.
Han pressar mig inte till nånting,
allt sker i ett långsamt tempo.
Sättet han ser på mig får mig att smälta,
när han ler mot mig är det omöjligt att inte le tillbaka.

Han gör mig så lycklig!
Tycker om dig Oskar <3


Nyår med mera

Ja, nu är det nytt år, 2008.
Så vad ska man göra av det här året?
Det enda jag helt säkert vet är att jag ska ta studenten och åka till Taizé, men det får räcka för tillfället, har ju knappt gått några dagar alls än.
Tänkte att jag kanske skulle dra en kort resumé av vad som hänt senaste veckan typ.

I fredags var vi på fest jag, Oskar, Kalle, Martin och Tina, det var kul, mkt folk och glada skratt.

I lördags så var vi ute och firade Carros 18årsdag och min plan var att hon skulle bli jätte, jättefull, men det gick inge bra, det slutade istället med att jag blev jätte, jättefull och söp bort min plånbok och mådde skit hela söndagen. Tack och lov hade Oskar tagit hand om mig där mitt i natten och gjorde det också på morgonen.

Och så i måndags var det då nyårsafton och det var helt underbart! Den inleddes med middag hemma hos en tjej på Lidingö och sen vidare till Gamla stan och Sjätte Tunnan. Vid kvart i tolv så gick vi därifrån till Slussen och stod i Slussen och tittade på alla fyrverkerier, sjukt vackert! Och det nya året kunde väl knappast inletts bättre, med en massa vänner i Slussen i famnen på min pojkvän som sa att han tycker om mig och kysste mig.
Sedan var det vidare till Medborgarplatsen och tunnelbanan hem till Kalle där vi bara satt och tog det lugnt och snackade och de flesta drack. Och jag fick min massage som Kalle har utlovat i flera veckor :P

Sedan tänkte jag att jag kär som jag är ska berätta massa söta saker som folk sa under nyårsafton om mig och Oskar också.
Kalle inledde hela grejen med att säga.
"Maria, jag hade tänkt hålla ett tal till dig och Oskar när vi var hos Emma, men jag hann inte eftersom alla började röra på sig, men det jag hade tänkt säga var att vi har två vänner i bland oss som har hittat varandra och jag tycker vi skålar för dem. För Maria och Oskar, ni är så söta ihop"
Jag höll på att börja gråta när han sa så, det gjorde mig så rörd!
Sedan fortsatte Martin när han skulle värma sina händer på mina ben och insåg att mina händer var varma:
"Ja, äkta kärlek slår det gnistor om"
Och sen tog Flars vid när han och jag satt och pratade i soffan hemma hos Kalle:
"Asså, jag är så glad för er skull, ni är så otroligt söta tillsammans!!"
Och när jag satt i Oskars knä och Oskar kysste mig och vi upptäckte att Flars satt och tittade på oss:
"Nej, men sluta inte, jag bara sitter här och njuter av hur fina ni är ihop. Ni är verkligen estetiskt vackra tillsammans!"

Och sedan till något som sas som inte alls har med mig och Oskar att göra Tina ringde mig och var jättefull och sa att hon älskade mig, det var också en väldigt underbar känsla.

Jag har världens bästa vänner!

image44
Gott nytt år allihop!

RSS 2.0