Skola, men snart är det lov

Japp idag är det fredag och jag sitter återigen i skolan och ska "plugga" psykosocialt arbete. Men ja, det är just nu inte världens roligaste eftersom min lärare inte är så bra tyvärr. Och det kan göra väldigt mycket med ens motivation i ämnet och just nu ligger min motivation på botten.
    Dock så är det ju bara en lektion kvar tills jag får lov vilket är väldigt skönt även om det ska pluggas en del under lovet.
    Jag ska spendera delar av mitt lov sittandes med skolböcker och andra delar tillsammans med mina vänner och min pojkvän <3
   Idag ska jag åka till Nynäs och spela biljard med Tina och sen ta det lugnt hemma och imorn så ska jag spendera dagen tillsammans med Kalle och glo på film och så där, Oskar åker ju på kryssning med jobbet så.
Men det ska bli en jätterolig helg iaf :)


Mys <3

Ja, igår kväll hade jag en av de mysigaste kvällar jag nånsin haft med Oskar :) Vi var kattvakter hos hans föräldrar och åt gott och umgicks, var så tokmysigt att jag inte vet vad jag ska säga.
Och det fortsatte i morse när jag vaknade av att han försiktigt strök mig över håret och sen bäddade om mig innan han klev upp för att han var pigg och jag ville fortsätta sova lite.
Så efter några timmars sömn klev jag upp och hittade honom sovandes i soffan :) Så jag väckte honom och vi låg och pratade och myste en stund innan vi gjorde i ordning frukost.

Så hittills har min helg börjat väldigt bra och mysigt :)

Tack sweetheart för en oförglömlig början av helgen <3


I miss what we had..

Ja, jag insåg idag hur långt bort du glidit.
Hur du stängt mig ute, hur du inte längre vill ha mig i din närhet.
Jag önskar att saker och ting vore annorlunda,
att vi fortfarande var vänner,
att allt som förstörde det aldrig hade hänt.
Jag saknar den där vänskapen,
det där när vi bara kunde sitta i din bil och prata i timtal,
bara åka runt och se på en massa saker ur helt galna vinklar som vi skapade i våra hjärnor.
Jag saknar dig och hur du kunde få mig att skratta,
varför lät vi vår vänskap glida oss ur händerna?!

Du var den enda jag hade kvar där ute,
alla andra är borta och nu är också du det...
Varför gjorde vi det här mot oss själva? </3


Tillbaka i skolan...

Så, nu har man varit tillbaka i skolan i en vecka och redan nu så har jag fått en massa läxor och uppgifter och blä. Men samtidigt har jag mer energi nu än vad jag hade förra terminen och det kanske har att göra med att det snart är massa studentskivor och sånt som drar igång.
Men samtidigt känns det lite jobbigt eftersom jag bråkat med kompis till mig pga studentskivor och det känns inte så roligt eftersom han är en av mina bästa vänner och nu inte ens pratar med mig pga det här...

Och nu är det fredag och jag sitter här och har absolut ingenting att göra och eftersom jag börjar jobba tidigt imorn bitti så kan jag inte direkt hitta på nåt heller... Skulle vilja vara med Oskar, men han är hos Kalle och det lär ju knappast bli tidigt så jag får helt enkelt strunta i det och gå och lägga mig tidigt eller nåt..

RSS 2.0