Facebook

Så här var det. Jag loggade in på mailen idag och såg till min stora förvåning ett mail från Facebook och insåg ganska snart efter att ha läst ämnesraden att min käre vän Niklas hade tagit saken i egna händer och skapat en Facebookprofil till mig med min mailadress och mitt namn.
Så nu har jag faktiskt konverterat, jag aktiverade profilen så numera har jag Facebook, så ni som har det och känner mig lägg till mig för jag vet inte hur lång tid det kommer att ta innan jag lärt mig detta :P




Du...

Jag kan inte sluta tänka på dig,
jag kan inte sova för varje gång jag försöker så hopas tankarna i huvudet på mig,
tankarna på dig...
Jag vet inte vad jag ska göra längre för jag kan inte göra nåt åt saken,
jag har försökt,
jag har skrivit ut alla känslor på papper så pennan glött,
men fortfarande så sitter den där känslan kvar så fort jag satt sista punkten.
Jag vill verkligen inte vara utan dig....


Du stal mitt hjärta och sen gav du dig av...

Alla Hjärtans Dag

Det är två veckor kvar nu ungefär till denna butikernas stora glädjedag då alla bara spenderar en massa pengar.
Jag säger att Alla Hjärtans Dag är en väldigt mysig dag, andra skulle inte hålla med mig och hävda att det bara är ett företagsjippo.
Och visst kan jag till viss del hålla med dem om det också, men det är ändå en lite gullig tanke att man ägnar en dag åt att visa sina käresta hur mycket man tycker om honom/henne. Dock så tycker jag att det är lite tragiskt att många känner att vi behöver en sån dag, man borde väl kunna visa sin kärlek och uppskattning varje dag?
Nu är det dock inte denna diskussion det här inlägget ska handla om. Det ska faktiskt handla om festen jag är med och fixar inför Alla Hjärtans Dag!

Alla Hjärtans Dag kommer det att hållas en fest på Uttrans Restaurang. Den anordnas av bl.a. min vän Alex som är DJ.
Kvällen kräver förköpt biljett och dessa finns i två prisklasser; 100 kr och 50 kr. I den dyrare biljetten ingår middag med ett glas vin/en öl samt inträde. I den billigare biljetten ingår enbart inträdet, men väl inne på festen så kommer det finnas bar att handla i och trevligt folk samt att det antagligen kommer vara snö/skummaskiner igång på dansgolvet.
Det finns ett begränsat antal biljetter, 40 stycken till middagen och till eftersläppet kommer det vara ungefär 40 till kanske. Så det är lite först till kvarn principen som gäller. Åldersgräns på 18 år råder.

Jag kommer under denna kväll finnas där från middag tills festen är slut för jag ska nämligen vara värdinna, så vill ni komma dit och se mig iförd en värdinneklänning som inte många andra kommer ha haft så kom gärna dit!

Hör av er till mig om ni är intresserade och vill ha mer information!

Utmanad av Diana

Regler:
Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

Nu kommer det kanske något ni inte visste om mig...

1. Jag är blodgivare
2. Jag är hopplös på att kliva upp på morgonen nu så här vintertid.
3. Jag pluggar till socionom på SU.
4. Jag är faktiskt lyckligt singel.
5. Dock så är jag tok kär...
6. Jag har återupptäckt kärleken till handbollen.
7. Jag missbrukar Takida för tillfället.
8. Jag älskar mitt jobb på Globen

Jag utmanar:
Sara N;
saraasunshine.blogg.se

Sara H;

noten.blogg.se

Anna;
lantisflicka.blogg.se

Alex;

pulvermos.blogg.se

Marina;

jiellow.blogg.se

Becka;

beckastrand.blogg.se

Det får räcka med folk jag utmanar :)

Handboll, handboll, handboll

Okej, jag erkänner, jag är såld.
Jag saknar handbollen som aldrig förr,
jag vill få stå i det där målet igen,
se bollen komma rakt emot mig,
känna den enorma adrenalinkicken som skjuter in när man tar en boll ingen trodde man skulle ta.
Det är riktig sport,
riktiga utmaningar,
riktigt kul spel.

Sverige-Slovakien slutade med vinst till Sverige, tack och lov. Trots att de vissa tillfällen spelade riktigt dåligt och tappade en 16-11 ledning så vann vi i slutet, och många spelare gjorde en grym match, bl.a. Dalibor Doder, som fick ett konstigt och smått oförtjänt rött kort eftersom Kim Andersson borde ha fått det för han var värst, och Jonas Larholm som spelade delar av andra halvlek trots stukad fot efter Doders röda kort.
På torsdag är det match igen, matchen som avgör om Sverige kommer på sjunde eller åttonde plats i VM. Den kommer jag få följa på radio för då är jag ju faktiskt på Soft, men förhoppningvis vinner vi den matchen också.

Jag ska nog roa mig med att vältra mig i gamla handbollsminnen resten av kvällen och imorn ska nog ringa Camilla och fråga vad som hände med att jag kanske skulle få spela matcher med hennes lag. Det skulle vara så sjukt underbart att då stå där i målet en gång till och se om jag verkligen fortfarande älskar det så mycket som jag en gång gjorde.
För om det var något jag älskade så var det handbollen, den var mitt liv och sällan har jag varit så lycklig som på den tiden då handbollen fortfarande var mitt allt.

Jag trodde aldrig jag skulle sakna handbollen så här mycket, men jag fick det just bevisat att det var precis så det är.



PS: Sara, jag kommer alltid bry mig, du kan alltid vända dig till mig om det är nåt du känner att du behöver hjälp med! Kramar på dig!

Träningsvärk

Okej, jag har hostat mig själv till total muskellåsning i både rygg och mage, men nu har jag till på köpet träningsvärk också! Var ju hos sjukgymnasten igår för första gången sen innan jul och nu har jag så galet ont i hela kroppen att jag inte riktigt vet vad jag ska göra.
Värst är dock ryggen och revbenen, det är helt galet, jag har aldrig haft träningsvärk i musklerna vid revbenen förrän nu. Usch usch vad ont det gör, kan knappt sitta, kan knappt stå och knappt ligga ner.
Jag ligger här på min säng, nyligen hemkommen från skolan och är typ helt död. Jag vet inte vad jag ska göra annars, jag kan ju inte direkt göra nåt annat.
Nej, nästa vecka tror jag att det får bli att gå till naprapaten igen om jag inte blir bättre, han får lösa upp mina knutar och andra äckligheter som jag har lyckats göra med mina muskler nu.

Imorn ska jag jobba för första gången på nästan en månad, ska bli sjukt roligt att träffa alla igen! Speciellt Emelie, Bella och Jenny.
Men nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv en stund innan jag tar itu med pluggandet lite innan handbollen ikväll, Sverige-Slovakien 18:30, måste helt klart ses :P

Kommer säkert en uppdatering senare under kvällen :)
Ciao!

Pratar med Becka

Jaa, just nu pratar jag med Becka i telefon, det är väldigt kul.
Efter en dag av plugg och vattengympa är det lite roligt att prata med Becka igen, mkt länge sedan nu faktiskt!
Men jag ska ta och packa ihop mina saker lite och åka iväg till Lisa som ville ha sällskap.
Jag ska jobba på onsdag, förhoppningsvis kommer jag se massor utan Emelie då!
Och sen har ju faktiskt hon och jag vår biodejt inbokad på lördag ;)
Skriver nog lite mer imorn, förhoppningsvis har den dagen varit lite mer händelserik!

Ciao ciao!

Vad ska man skriva om söndag måntro?

Ja, jag kanske ska uppdatera er lite på min kväll igår först.
Jag satt hemma, kollade på handbollen och sen åkte jag in till stan och mötte Jojjo. Blev lite drygt en timme på Nivå22 i brist på engagemang och pengar och vi kom undan på 45 kr var. Alltid trevligt när man slipper slösa pengar, fast sen var ingen av oss ute efter att supa skallen av oss heller.
Sov hemma hos Oskar, mkt bra att ha en vän som bor mitt i stan när man varit ute, plus att han alltid tycker han får ett gott skratt när jag dyker upp när jag varit ute :P

I morse vaknade vi sent, jag åkte hem och pluggade massa, tog en paus för mat och lite handboll, men sen var det pluggdags igen till Bones började och efter det var det ju faktiskt X-men 2 och det kunde jag ju inte heller missa ;)

Jag har även ägnat dagen åt att försöka planera in min biodejt med Emelie och min Angelkväll med Abbe. Måste ju säga att jag är lite stolt över mig själv som faktiskt lyckats planera in båda två, helgen som kommer. Så fredag kväll ska spenderas hemma hos Abbe med första säsongen av Angel och lördag ska förhoppningsvis först spenderas på jobbet och sedan på bio med Emelie.

Men nu tänker jag nog slå på nån bra film och sen sova lite så jag orkar med all min planerade litteraturläsning imorn.
Ciao och god natt!

Handbolls VM

Matchen idag gick inte alls bra, vi förlorade. Ganska hårt överkörda av regerande olympiska mästarna Frankrike. Fast det är ju lite okej, Sverige har inte spelat ett stort mästerskap på jag vet inte hur länge och Frankrike vann senast i somras OS-finalen.
Dock så måste jag ju säga att jag längtar lite till 2011, för då spelas nästa handbolls VM och inte nån annanstans än i SVERIGE! Det är grymt, jag måste ju se till att jag får se nån match iaf då, lär väl förhoppningsvis spelas en del i Sthlm.

Pratade med Emelie idag, vi ska gå på bio nån dag, bara hon och jag, ska bli kanonmysigt, ska bara hitta the perfect day ;)

Nej nu ska jag ta och hitta nåt att roa mig med, but there will be updates ;)

Bye bye!

Lördag

Min myskväll igår blev riktigt lyckad, tog ett långt bad, tittade på Lets Dance med min brorBlondinbella åkte ut för er som är intresserade, och umgicks sedan med mamma och Karin, som är här över helgen.

Idag ska jag plugga, kolla handboll klockan 18:00 det är Sverige-Frankrike som spelar Alex, och efter det ska jag nog träffa en kär vän till mig under kvällen. Så det känns som att den här dagen kan bli en bra dag, förutom att jag måste begrava mig i Foucault och senare byråkratins gränser :P

Och så tänkte jag bara hälsa till Emelie att jag hoppas att hon har det bra på jobbet och att vi borde ses någon dag för jag saknar dig!
Ciao ciao!


Fredag, äntligen

Jag vet inte vad det är med mig just nu, all energi är bara som bortblåst ibland. Jag mår bra, jag är glad och jag känner mig kanon, men ibland kommer det stunder då jag bara blir toktrött och bara vill sova, det är som att jag har alldeles för lite energi i kroppen.

Idag var i alla fall föreläsningen i skolan väldigt intressant och bra, tyvärr mådde jag inge bra i morse, huvudvärk och grejer så min dejt med Carro blev jag tvungen att ställa in i sista stund, känns trisst.
Sedan bar det av hemåt, mötte JojjoCentralen och vi hann prata lite den här helgen också, jag kan ju inte följa med dem ut ikväll, det skulle vara massa dans och jag hostar ju nästan upp lungorna bara jag går lite för fort just nu så det är ingen bra idé kände jag.
När jag kom till Tumba var jag och kikade förbi hos Jessie för att se hur hon mår och sen mötte jag mamma och vi handlade.
Nu är jag hemma, ska snart äta, tänkte att jag skulle ta mig en riktig myskväll och bara ta det lugnt med mamma och bror och inte göra nånting. Imorn kan jag städa och plugga, samt se på handbollen ;) Heja Sverige!

Igår så fick jag däremot hem ett lite skumt brev, jag fick ett VIP-kort från Club Toxic och det är kanske inte så konstigt eftersom de ofta skickar ut likande grejer, men ett VIP-kort till nån som ALDRIG varit där känns väl kanske lite överkurs?! Nu måste jag ju nästan gå dit nån gång bara för att se vad det är för ställe eftersom Maria helt plötsligt fick fri entré hela kvällen.

Och så lite svar på kommentarerna jag fått kanske är snällt att ge :)
Marina;
Haha fint att det blev så bara för att jag också lyckades skicka flera kommentarer när jag bara menade att skicka en :P Och jag kan lära dig hur man länkar nån gång om du vill :)

Alex;
Jaa, klart man minns så långt bak, iaf jag som skrev det ;) Och jaa, det var Kroatien.. *morr*

Sedan tänkte jag bara lite snabbt beklaga mig över att jag int eska jobba nåt i helgen, hade verkligen behövt göra det för jag behöver verkligen pengarna, men det hade också varit väldigt roligt att få göra det, komma igång lite igen liksom. Och så ville jag träffa Emelie, Jenny och alla andra underbara människor på jobbet!

Nej nu ska jag äta, kanske kommer en uppdatering senare ikväll :)
Ciao!


28 juni 2007

28 juni 2007, det är ett datum du ska kolla Alex, för minsann så finns du nämnd i bloggen tidigare, minst en gång, men detta var det första inlägget jag vet att jag skrev där du finns nämnd.

Så det så ;)

Detta inlägg är alltså bara ett svar på en kommentar om att Alex inte tror sig finnas nämnd i min blogg innan jag svarade på hennes kommentar om vuxenångest, men hon hade fel, fel, FEL;)
Men jag älskar dig ändå ;)


Mysdagar

Ja, jag har haft två riktiga mysdagar de senaste dagarna.

I onsdags så började nya kursen med Sverre som jag tror kan bli riktigt kul, sociologi är nog lite mitt ämne har jag kommit fram till, tycker det är väldigt intressant.
Sedan bar det av med Katayun till Frescati för att försöka hitta lite kurslitteratur och där mötte vi upp Erik. Jag har inte träffat Erik på tokigt länge insåg jag när vi mötte honom på biblioteket, it was awsome!
Det blev kurslitteraturinköp, sushi för Katayun och yakiniku för mig och sen sprang Katayun iväg och jag och Erik var runt och pratade en massa i stan och han följde med när jag uträttade massa ärenden.
Sedan bar det av hem, lämna grejer, ner till Tumba och möta Anna och sen hem och dricka te och prata. När Anna åkte hem så gick jag över till Lisa och pluggade.

Idag bar det av från Lisa till Felicia och från Felicia hem till hennes nagelteknolog där vi båda skulle få naglarna fixade. Det blev jättebra på oss båda och vi hade en otroligt trevlig dag, vi satt och pratade en massa, drack saft och skrattade en massa. Henne ska jag garanterat gå tillbaka till om det håller ordenligt!
Sedan bar det av hem till Jessie för att plocka upp hennes kort och inköpslistan för Jessie har blivit sjuk och behövde mat och snäll som jag är sprang jag iväg och handlade åt henne. Sedan bar det av till Soft där det var ett kärt återseende med många. Tyvärr kom även ett väldigt tråkigt besked, Cissi ska sluta i församlingen! Jag ville nästan gråta när hon sa det, hon är ju liksom en så otroligt stor del av Soft, nu finns det plötsligt inga ledare alls kvar från det att Soft startades upp, eller från när jag började heller för den delen.
Efter Soft åkte jag hem och såg sista delen av handbollen, tyvärr förlorade ju Sverige..

Och Becka, jag saknar dig också tjejen!

Men nu måste jag sova, måste ju ta mig till lektionen imorn också, samt att jag ska hinna träffa Carro innan det samt inhandla ett block.
Natti natti :)

Uppdatering

Haha Emelie, jag älskar dina kommentarer, speciellt den senaste, mkt rolig :)
Och jag lovar, jag håller på att bli frisk, jag jobbar iaf på det ;)

Min kväll blev inte fullt så händelselös som jag utspådde för jag pratade med Jessie och hon sa att hon skulle komma över när hon hade varit och tränat och när jag sedan stod och lagade mat så ringde Sanna och frågade om hon kunde komma över. Sagt och gjort, Sanna kom över och åt middag med oss och sen kom Jessie, som fortfarande är kvar, men just nu tittar på TV med min bror.

Så den här kvällen har ägnats åt att umgås med de två redan nämnda tjejerna och nu ska jag springa iväg och hänga upp min tvätt innan jag ska åka med Jessie hem, jag ska hjälpa henne lite med datorn som hon fått tillbaka nu. Och ja, jag var faktiskt så duktig ikväll att jag både lagade mat och tvättade, det ni ;)

Men nu ska jag pysa iväg och fixa klart det sista så jag kan åka, måste ju vara någorlunda utvilad imorn när nya kursen börjar!

Ciao!

Falskt alarm

Det var inte öroninflammation, tack och lov! Jag har inte haft det minsta ont idag så jag kommer kunna jobba i helgen om de behöver mig. Yeay! Jag har kommit fram till att jag saknar jobbet och alla mysiga människor som finns där när jag inte kan jobba, som igår smsade Jenny mig och tyckte det var jättetråkigt att jag inte skulle jobba.
Emelie smsade i morse och retades för att hon hade jobbat med den hon jobbade med igår, vi behöver inte nämna några namn kanske :P
I miss Emelie! Jag saknar henne jättemycket, hoppas verkligen att vi får jobba ihop på lördag! Det skulle vara grymt!

Men nu tänker jag gå och öra i ordning badvatten och sedan krypa ner med min bok och sen ska jag vara söt dotter och laga mat, min säsong av OC är ju slut nu så jag måste ju hitta nåt annat att sysselsätta mig med ;)
Säsong 2 ska inköpas när pengar finns, inget snack om saken.

Men jag skriver säkert mer senare eftersom jag inte har nåt att titta på och det inte är någon handboll ikväll.
Ciao!

Lots of OC today

Jaa, jag har sett nio avsnitt, det är nästan 7 timmar. Och fler lär det bli för jag ligger i min säng och äter mandariner, ska snart äta några mackor med smält ost på och sen se vidare på de tre avsnitten av OC som är kvar på skivan som just nu ligger i datorn, vilket är ungefär två timmar. Jag ska även avnjuta min sista Vanilla Coke och sen får jag pysa iväg och köpa nytt lager på onsdag när skolan börjar igen.

Sedan ska jag också sova och hoppas att det där jobbiga vita som ligger på marken just nu är borta när jag vaknar imorn.

Okej, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag låter lite bitter, men jag är så förbaskat trött på att vara sjuk, vill bli frisk och det är nu.

Men nu ska jag äta mackor med smält ost, mums! The closest to pizza I get right now ;)

Ciao!

Nu får det väl ändå vara nog?

Jag blir tokig på det här snart. Vaknade nu på morgonen och insåg att det knastrar i örat på mig, öroninflammationsknastrar... För i h**vete, jag har varit sjuk i två veckor nu, det enda som faktiskt har försvunnit är febern och stora delar av nästäppan och vad händer när jag äntligen börjar känna mig frisk? Jo jag får öroninflammation!
Det är helt hopplöst, men vad gör man, det är bara ta Alvedon och bädda ner mig själv i sängen igen.
Sedan blir jag inte på bättre humör av att det snöar ute heller, jag vill ju ha vår, sol och värme nu, inte mer snö.

Så nu tänker jag bädda ner mig själv och titta på The OC och drömma mig bort till soliga, varma Kalifornien. Tack och lov för godiset jag har kvar som jag fick av pappa igår.

Helgen var grym!

Ja, men först tänkte jag bara svara på Alex kommentar till mitt inlägg om vuxenångest. Självklart kan man vara vuxen utan att ha gjort alla de där sakerna, bara det att jag insåg att jag håller på att bli vuxen när folk runt omkring mig helt plötsligt gjorde massa sådana saker som jag alltid har förknippat med människor som inte är lika gamla som jag är. Det där med fleråriga förhållanden, förlovningar och att flytta ihop, för mig har det alltid varit typ beviset på att någon annan klivit in i vuxenvärlden, jag minns nämligen hur stor och vuxen jag tyckte min moster var när hon och hennes kille flyttade ihop, och snart är jag ändå lika gammal som de var då och jag känner mig inte det minsta vuxen. Därför fick jag vuxenångest, men självklart har du rätt i att man kan vara vuxen utan att ha ett flerårigt förhållande, vara förlovad eller bo ihop med någon Alex.



Så över till helgen/slutet på veckan

Torsdag
Tentadag. Jag hade ångest, jag gick dit, jag skrev tentan, jag gick därifrån och jag började gråta. Så var det med den saken. Det kändes verkligen som att jag hade kuggat hela tentan, nu i efterhand känns det kanske inte lika illa, men i alla fall. Dock så hittade Katayun och Pärnilla mig och tog hand om mig, söta underbara vänner <3
Kvällen slutade i alla fall i en otroligt trevlig middag på PizzaHut med Paula, Veran och Pärnilla och sedan hem och kolla lite The OC eftersom jag hade huvudvärk och Oskar inte mådde så bra.

Fredag
Började helt åt helvete. Jag vaknade klockan sju på morgonen och insåg att jag hade fått migrän. Huvudet kändes som att folk brände av dynamitgubbar i det och jag kunde knappt öppna ögonen utan att få kväljningar. Så det var bara full dos smärtstillande och att inse att jag inte skulle kunna följa med Lisa till sjukhuset som jag hade lovat.
När jag väl mådde lite bättre så bar det av till stan och möta upp Tina och Jessie för att möta Martin och åka till Åkersberga och titta på Martins lägenhet som snart även blir Tinas hem.
Där satt vi och pratade massor och spelade spel, var väldigt trevligt. Efter det bar det av hem till sängen och sova.

Lördag
Förmiddagen spenderade jag med att kolla på The OC och vid fyra bar det av till stan och fika med Jojjo. Efter en mysigt fika bar det vidare av till Bronco's med Kalle, Streller och Strellers far Micke för att äta middag och efter det blev det en cider på Tunnan. Därefter bar det vidare hem till Oskar där vi satt och pratade massa skit och umgicks samt att jag mitt i natten blev underrättad om att min favoritläsk i Finland, Mountain Dew, finns i Stockholm också och insåg att Oskar hade sån i kylen. Så jag satt och drack läsk mitt i natten och var alldeles salig av att dricka den för första gången på typ sex månader.

Söndag
Frukost hemma hos Oskar och massa trevligt sällskap innan det bar av att möta pappa, vi hade nämligen far och dotter dag idag. Vi började i affären som har Mountain Dew för att till min stora besvikelse inse att det var slutsålt, men jag blev ganska snart glad och nöjd igen när jag insåg att de faktiskt hade Vanilla Coke! Det är typ evigheter sedan jag drack den och jag älskar den, blev jätteledsen när de tog bort den här i Sverige, men nu har jag hittat en butik som faktiskt importerar den! Underbart! Vanilla Coke och Mountain Dew i samma affär, kan nästan inte bli bättre ;)
Sedan bar det av till Kungens Kurva och massa elektronikaffärer i jakt på ny mobiltelefon till mig, eller rättare sagt; vi gick på jämföra-priset-i-olika-butiker-vandring. Vi stannade även förbi på Jojjos jobb och jag köpte en smoothie, helt sjukt vad god den var!
Sedan blev det middag på Robbans Pizzeria med pappa och Niklas och sedan handbollstittande, det är ju VM! Sedan kom Lisa och vi tittade på film, drack Vanilla Coke och pratade massa skit. Det var väldigt trevligt måste jag ju säga!

Nu sitter jag här och har nog uppdaterat er om det mesta, men jag vet att jag fortfarande inte uppdaterat om jul och nyår, men det känns lite off just nu kanske så jag kan nog nöja mig med att säga att det var trevligt och mysigt båda två.

Nu finns det inte så mkt mer att skriva så jag tänker avsluta här. Ciao!

Jag är inte din leksak

Shot through the heart
and you're to blame
You give love a bad name

You give love a bad name - Bon Jovi


Jag har tagit ett beslut,
vi är klara med varandra och du kommer aldrig mer komma åt mig.
Jag trodde du hade förändrats,
blivit lite mognare,
lite vuxnare,
men ack så fel man kan ha.
Du är precis som du alltid varit,
du får mig att må precis som du alltid fått mig att må,
du beter dig som ett riktigt svin.
Jag gav dig en ny chans,
en chans att bevisa att den du visat upp tidigare inte var du.
Nu får du inte fler chanser,
för du visar upp samma människa varje gång
och jag orkar inte ha en sån person i mitt liv.
Så du kan gå,
för vi är klara med varandra.

Skrivet på mobilen i natt när jag inte orkade starta om datorn.

Tenta imorn

Tenta imorn, jag kan inte riktigt sova...
Jojjo botade min vuxenångest,
Emelie var sötast och fick mig att känna mig bättre,
Anna fick mig att skratta så jag tjöt.

Andra fick mig att bli irriterad,
förbannad,
ledsen och stött.

Jag förstår inte vad som hände,
allt förändrades på några få dagar,
gick från uppskattning och trevligheter,
till jag vet inte... Ingenting?

Blä på det här.
Nu tänker jag stänga av datorn och få min välbehövliga före-tenta-sömn,
plus att tankarna försvinner för en stund då.
Och imorn ska jag träffa Oskar, trevligt är vad det ska bli.

Ciao ciao!

Betyder det här att jag är vuxen nu?

Jag ser mig omkring och inser att hela min umgängeskrets i princip helt plötsligt börjat bli så vuxna.
Emelie firar snart tre år tillsammans med sin kille,
Veran har förlovat sig,
Anna ska om bara några dagar flytta hemifrån och flytta ihop med sin Joakim,
Tina och Martin har planer på att Tina ska flytta in hos honom så fort hon tagit studenten.

Och kvar står jag,
liten,
ensam
och väldigt vilsen.

Jag ser mig omkring och inser att jag har förändrats nåt enormt sedan jag slutade gymnasiet.
Jag har bytt intressen,
jag har bytt ut många av de gamla vännerna,
jag tycker inte längre att samma saker är kul,
jag tycker inte att det är roligt att inte ha några fasta punkter i livet.

Samtidigt är jag inte riktigt redo för alla de där sakerna som att flytta ihop med nån,
och vem skulle det vara förövrigt,
att förlova mig,
gifta mig,
skaffa barn,
hela den där grejen.
Jag vill fortfarande vara ung,
leva livet,
men med lite mer stagda än jag tidigare haft.
Klart att jag till viss del saknar att ha ett förhållande,
men tills han som får mig att känna det där dyker upp så lär jag förbli singel.

Så svaret på frågan är nog nej.
Nej jag är inte vuxen nu,
men jag är nog på god väg att bli...

Pluggisdag idag

Japp, vi var här idag, jag, Katayun, Felicia och Veran. Gick väl si så där, men vi kom igenom nästan allt tillslut :)
Nu sitter jag och ska skriva lite till grejer som jag ska skicka till Katayun och Felicia och sen ska jag väl börja röra mig mot Veran, där vi ska plugga imorn.

Och som svar på Rebeckas kommentar:
Nej, jag har inte tänkt på det för jag tänker inte på att du är så liten! Plus att du umgås med mig och jag tar hand om dig ;P

Och som svar på Emelies kommentarer:
Då vet jag att du fortfarande håller koll på mig och lever, började ju oroa mig där en stund!

He makes me toss and turn...

Every time I let my guard down,
he is there to spinn my world around.

Han får mina knän att vika sig,
min leende att nå ögonen,
mina händer att darra.

Han vänder upp och ner på min värld,
men jag kommer aldrig få honom.
Det är en sanning jag förlikat mig med,
för länge, länge sedan.

Veran har förlovat sig!

Ja, visst är det underbart?! <3

GRATTIS!


Gårdagen blev konstig, men lyckad

Ja, mkt oväntade saker hände igår måste jag ju tillstå.

För det första så mådde jag överväldigande bra jämfört med vad jag har gjort senaste veckan och efter skolan var jag och Veran och åt på McDonalds, vilket var gott eftersom jag knappt ätit annat än yoghurt och druckit vatten i en vecka. Efter det bar det av till tunnelbanan och när klev på Centralen insåg att jag att Troll stod bara några meter framför mig så då började vi prata en massa och det visade sig att hon skulle träffa Johan och Nea som var hemma från Tyskland och eftersom jag inte träffat dem sen typ två, tre månader innan de flyttade till Tyskland och de flyttade i augusti så kände jag att jag gärna ville stanna och träffa dem. Sagt och gjort och det slutade även med att jag åkte med hem till Troll och satt där och pratade massa och hade rebound med alla tre, det var riktigt roligt!

Sedan bar det av hem och på tåget träffade jag Marina, det var trevligt att se henne och prata lite :)

Väl hemma fick jag en inbjudan till Mårten, vi blev nyårsgänget plus Lisas kompis Carolina och Tero som satt där och pratade, skrattade, lyssnade på musik och hade väldigt trevligt.
Helt plötsligt insåg jag att klockan var halv fyra på morgonen och att jag höll på att hosta sönder mina lungor så jag bestämde mig för att åka hem.

På bussen blev det slagsmål mellan två killar i ett stort ungdomsgäng och min gamla barndomskompis behövde gå emellan och stoppa det hela. Senare under bussresan så fick jag syn på en gammal klasskompis lillasyster på bussen och blev lite fundersam för hon är lika gammal som min bror och satt på nattbussen klockan fyra på morgonen. Det är i alla fall nåt jag garanterat inte kommer låta mina framtida barn göra när dem är sexton år. Punkt slut.

Sen bar det av hem och sova, men kunde inte sova speciellt mkt förrän vid sex i morse för att jag höll på att hosta sönder mina lungor igen så det blev en massa hostmedicin.

Nu vet jag däremot inte vad mer jag ska skriva och jag ska faktiskt ägna lite tid åt mina studier igen. Men det kommer uppdateringar när det kommer.

Ciao ciao!

Råttor och järnspån

Jag och Abbe hade ett väldigt roligt samtal per telefon igår. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig, men våra samtal slutar alltid med att vi minst en gång brutit ihop och skrattat som dårar, jag ibland så att jag gråter.

Gårdagens sådan kom till när Abbe börjar prassla med massa saker i sitt kök under tiden vi pratar.
Maria: Abbe, vad gör du?
Abbe: Jag fixar lite här, gör frukost (klockan halv två på eftermiddagen)
Maria: Jaha, det låter som en massa råttor som bökar runt bland järnspån typ.
Abbe: Jaaaa, för jag har verkligen råttor OCH järnspån hemma hos mig i mitt kök.
Maria: Ja, men det är väl klart du har? *skrattandes*
Abbe: DU kan vara råttor och järnspån!

Hahaha!
Nu är säkert inte det här speciellt roligt alls för er som inte har samma sinnesrubbning som jag och Abbe har och inte heller kan uttyda från massa bokstäver vad det var för tonfall och sarkasm i hela samtalet, men det var underbart!
Abbe får mig alltid att skratta och jag mår bra av att vara i hans närhet.
Hey, vad fan, varför gjorde vi slut för? Haha nej, sånna känslor har jag inte för honom längre, men vi hade grymt kul ihop när vi var tillsammans också :P


Tack för att du finns vännen!

Livtecken.

Jag är fortfarande sjuk,
har nog feber igen.
Men nu tänkte jag kurera mig igen för att bli frisk och kryper ner i sängen och sover.
Närmaste tiden kanske det inte kommer så mkt inlägg för jag har tenta om en vecka, alltså går jag in i tokpluggperiod nu, men jag försöker att uppdatera så ofta jag kan!

Natti natti!

Jag har inte glömt.

Jag har inte glömt de där korta veckorna,
inte glömt vad som hände.
Nej, istället minns jag.
Minns hur det kändes när du såg på mig,
när du log,
när du höll om mig,
när du höll min hand.
Minns ljudet av din röst,
hur den kunde skicka ilningar längs hela min rygg,
hur ditt skratt kunde få fjärilarna att fladdra som galna i magen,
hur jag hoppade omkring på rosa moln efter att ha träffat dig.

Jag vill helst bara glömma,
eller ännu bättre,
minnas och gå vidare,
men du är som ett spöke i mitt huvud.

Du kommer och går som du vill,
spelar ingen roll hur många lås jag låser,
du kommer ändå in...

Du har helt enkelt nästlat dig in till en sådan plats att jag inte längre kan stänga dig ute...

Sjuk och trött

Jag är sjuk, väldigt sjuk. De skickade hem mig från jobbet igår och jag har sovit hela dagen idag,
nu ska jag snart försöka sova igen.
Jag kommer förhoppningsvis bli frisk snart, annars kommer jag typ dö på tentan om en och en halv vecka.
Kunde inte jobba idag,
kommer inte kunna jobba imorn.
Det suger, det är nästan 2000 kr jag går miste om...
Men samtidigt så måste jag ju bli frisk,
så det är bara vara en snäll flicka och ligga kvar i sängen imorn också.

Ciao ciao!

Vill ni veta en hemlighet?

Jag har också känslor som kan såras och ett hjärta som kan krossas...


 

Verkar ju inte som att speciellt många har fattat det. Jag är trött på att vara en leksak, den där som folk tror klarar allt, som får ta precis allt.



 

Nyår,
Jul
och annat kommer senare,
nu är jag för sjuk och trött för att orka skriva,
jag måste orka jobba imorn också.

RSS 2.0