Fick ett infall...

...och plötsligt satt jag här och skrev ett blogginlägg för första gången sedan i maj. Galet!

Mycket har hänt i livet sedan jag skrev sist, vissa saker roliga och andra saker mindre roliga. 
En av de tråkigaste saker som hänt är att jag och Nils har gått åt olika håll och valt att fortsätta enbart som vänner. En av de roligaste saker som hänt är att jag nu tagit min socionomexamen och därför aldrig mer behöver plugga! Jag är färdig med universitetet, det ni. En annan rolig sak som hänt är att jag varit i Berlin över nyår på Taizés Europamöte och mött helt fantastiska människor som verkligen kommit att betyda mycket för mig och kanske också förändrat mitt liv på ett eller annat sätt.

Så nu har jag varit studiebefriad i snart fyra veckor. Fyller mina dagar med läsning, TV-serier, träning och kvällarna jobbar jag antingen på Globen eller är i kyrkan. Ungefär så ser det i alla fall ut mesta delen av min tid numera. Fast jag har ju fått ett till extrajobb också så snart rullar det nog in pengar från fler håll än Globen. Imorgon ska jag även på anställningsintervju för en heltidstjänst på socialtjänsten, det känns väldigt spännande och jag hoppas att jag får den. Det vore väldigt skönt att komma igång och jobba på riktigt, ett 8-17-jobb och sedan ha lite tid att träffa vänner och träna kvällstid också.

På torsdag ska jag åka till Riga över helgen och träffa vänner jag mött i Taizé! Det tror jag kan bli helt fantastiskt, jag ser väldigt mycket framemot det. Innan jag åker ska jag hålla en gästföreläsning om socialpolitik, socialförsäkringar och socialtjänsten på en gymnasieskola, något som också ska bli väldigt spännande! Känns som att jag helt klart lyckas fylla mina dagar på ett bra sätt även om jag inte jobbar hela dagarna, men lite lyx tycker jag nog att de med "normala" arbetstider har!

Nej, nu ska jag väl sova lite så jag är pigg och utvilad på intervjun imorgon!
Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0