Pappa är lite gullig han

Pappa har varit i Amsterdam på affärsresa med jobbet och kom hem i lördags eftermiddag.
När jag kom dit igår så hann jag knappt komma innanför dörren förrän han sticker åt mig en tröja och säger:
"Jag köpte en present till dig!"
Jag blev glad och provade den på en gång. Den satt bra och jag gillar den otroligt mycket, men jag måste skratta åt det faktum att min far antingen måste köpt tröjan för att han tyckte det var en kul grej eller så måste jag allvarligt börja fundera på vad min pappa har för syn på mig. Han köpte nämligen en tröja med trycket:

"Good girls
go to heaven.
Bad girls
go to Amsterdam"Fast jag blev jätteglad för tröjan och kommer garanterat att använda den.

Tack pappa <3


Jag älskar dig, så enkelt är det.

Det gick upp för mig nu, när jag låg här i sängen hos mormor, att det inte spelar ågon roll hur arg jag är på dig just nu. Jag är så tokarg på dig att jag knappt vet var jag ska ta vägen, men jag älskar dig så att det gör ont...
Och det är också därför jag blir så ledsen och arg när du gör så som du gjorde i natt för jag skulle aldrig kunna göra så mot dig just för att jag älskar dig...
Jag vill vara med dig, men inte om det ska vara så här, jag vill ha tillbaka det vi hade i somras, det där pirriga, glada, underbara...

Jag älskar dig....

Tack Marcus för att du lyste upp min dag <3

Så här var läget, vi hade vår redovisning idag och gruppen gjorde bra ifrån sig trots väldig nervositet då vi skulle få veta omdömet på rapporten av Ojan efteråt.
Och så sitter vi där, alla som på nålar och då kommer slaget i magen; vi måste skriva om hela slutdiskussionen...! Och det finns verkligen INGEN tid till detta alls. Så dagen blev ganska förstörd, kändes ganska piss att behöva göra om den delen eftersom vi alla hade planerat för att inte behöva göra några större ändringar, men nu är planerna omändrade för oss och vi ska sitta hos Hulya imorn och göra om det. *yeay, eller inte*
Så inte nog med att jag måste gå till tandläkarn imorn så måste jag också skriva om en del i vår rapport för att kunna få betyget jag vill ha i kursen innan jag ska iväg och jobba...

Enkelt uttryckt var jag alltså inte så pepp när jag kom till Soft och det höll väl rätt mycket i sig också och jag hade huvudvärk och hela konkarongen.
Dock så var det trevligt på Soft som vanligt, dock med väldigt mycket stim och stoj och gap och skrik som det också alltid är i och för sig.
Vi "lekte" en lek med konversationskort, alla fick varsin fråga och så fick man besvara den inför hela gruppen. När vi hade gjort det i ungefär en kvart så kommer turen till Marcus igen.
Katarina tittar på kortet och läser:
- Vem vänder du dig till när du behöver omtanke och stöd?
Marcus ser sig om i rummet i två sekunder, pekar mot mitt och Niklas håll och säger:
- Hon som sitter bredvid token i hatten där borta.
Och jag inser att det är MIG han pratar om!

Jag blev så tokrörd att jag inte kunde låta bli att gå och krama om honom och tårarna bara rann, jag kunde inte låta bli, det rörde vid mitt hjärta så otroligt mycket att han säger att han alltid vänder sig till mig, just mig av alla människor som finns i hans omgivning. Och speciellt rörd blev jag eftersom jag inte har träffat Marcus sedan sommaravslutningen som var i maj och fortfarande så litar han på mig så mycket!
Det förgyllde verkligen min dag att få höra att jag är så uppskattad <3


Tack Marcus!
Du är GULD värd!

Nu vill jag sova

Ja, nu är det så här att jag nästintill konstant i två dagar har pluggat. Och denna natt är inte heller ett undantag!
Jag sitter och läser rapporterna som de andra grupperna har skrivit så jag kan ställa frågor och komma med eventuella synpunkter under redovisningarna i morgon.

Imorgon är det alltså redovisningar hela dagen, 10-17, och sedan bär det av till Salem för att gå på mitt första Soft för terminen, kunde ju inte komma när det startade förra veckan så.

Jag har en rapport kvar så jag borde ta itu med den innan jag somnar sittandes vid datorn, men jag lovar er en sak; på fredag när den här kursen är avslutad så ska jag sova! Och gå till tandläkaren.. *mutter*
Detta sovande kan jag unna mig eftersom jag och Veran har varit väldigt effektiva och duktiga de senaste två dagarna och blivit klara med de individuella uppgifterna som ska lämnas senast på måndag, men vi kommer kunna lämna in dem redan imorgon.

Helgen som ligger framför mig ska bli väldigt rolig måste jag ju erkänna! Det ska jobbas en hel del, både fredag och lördag kväll eftersom det är Ladies Night på Globen, och så på lördag dag ska jag träffa Oscar som har flytt Linköping för Sthlm i helgen ;)

Och by the way har jag hittat hunden jag ska skaffa den dagen jag får råd tror jag! Den är helt bedårande, liten, fluffig och jättebusig. En malteserhund :D

Neeej, tillbaka till pluggandet var det ja! Och sen är det att krypa ner under täcket och sova som är mest aktuellt.

Natti natti


Hur bedårande är inte den här liksom?
En sådan ska nog införskaffas i sinom tid, så det så!

Skoförsäljning

I måndags var jag och resten av gruppen hemma hos Felicia och hon började gå igenom sina skor och konstaterade att hon ville sälja en del av dem, men att hon inte visste hur.

Nu har jag lagt upp bilder på min bilddagbok på de 12 par skor som Felicia ville sälja, gå in där och titta på 22 september och hör av er till mig via bilddagboken (om ni har det) eller här om ni är intresserade av nåt av paren!

mian08.bilddagboken.se


Ett par av skorna som säljs!

Plugg *BLÄ*

Ja, just nu är plugg och blä samma sak. Vi ska skriva en individuell uppgift på 3 sidor där vi ska diskutera och analysera vår grupp som vi arbetat i de senaste veckorna och det är inget konstigt med det, det är inte ens speciellt svårt.
Problemet ligger i det att det ska få plats på TRE sidor! Är de helt galna eller, jag har svarat på två av frågorna (som för övrig innehåller typ fem underfrågor var!) och jag har redan nästan fyra sidor. Okej, det är bara en fråga kvar, men ändå! Det kommer bli typ fem, sex sidor och sen imorn kommer jag behöva sitta och korta ner det jättemycket.

Så blääää på skolan just nu, inte alls speciellt roligt när de tycker man ska analysera och diskutera och sen inte ens ger än rum nog att göra det ordentligt... 

Nej, nu ska jag fortsätta svara på alla frågor jag sen måste korta ner svaren på...

Tack Sara H!

Oj oj, hon fattar nog ingenting av det här, men hon hjälpte mig.
Hon gav mig hoppet tillbaka, hon satte ord på saker jag behövde höra.
Jag visste att hon var ett litet lyckopiller man alltid blir glad av att träffa, att hon har ett leende som smittar och ett skratt som kan få vem som helst att bli på bra humör, men att hon skulle lyckas skriva ett inlägg i sin blogg som träffade mig så rakt i hjärtat hade jag inte riktigt tänkt på.
Här satt jag, Maria 19 år, och läste på 16åriga Saras blogg och tårarna bara rann.
Ser du Sara? Du fick mig att gråta, men inte på ett dåligt sätt utan på ett bra sätt.
DU fick mig att inse vad som är det viktiga.
Tack Sara!
Jag finner inte ens ord som kan beskriva det på svenska. Det närmaste jag kommer är;
I'm so moved I'm sitting here, crying cause you showed me the real thing, what's whort to put faith and hope into.TACK SARA!
Påminn mig om det så ska jag förklara, jag lovar :)

Pluggar igen..

Jaa, idag är då planen att jag ska plugga. Måste läsa ut boken om arbetsgrupper tills på måndag så man kan börja med den individuella uppgiften då.

Igår gick det i vilket fall som helst bra på jobbet, jobbade med två duktiga, nya tjejer som hjälpte mig röja upp i kiosken, så det blev bra :)

Efter jobbet bar det av hem till mormor, jag fick Bella från jobbet med mig också :) Vi satt och pratade i nån timme innan jag och mormor följde henne hem eftersom hon skulle upp och jobba i morse. Själv är jag ledig resten av helgen.

Nej, nu ska jag ta och fortsätta mitt läsande, det är faktiskt ganska spännande läsning :)


Ciao!

Jobb och blä...

Jobbade ikväll, gick inte alls så bra som man vill att det ska gå och allt var kaos..
Jag har varit borta en gång och de som jobbade igår hade redan hunnit vända upp och ner på min kiosk, jag hittade ingenting längre och när jag gick från jobbet sist visste jag precis var allt var. Sedan blev ju inte kvällen bättre av att jag tappade 300 spänn från min ena kassa när jag skulle ner och växla det till mynt. Tack och lov tog Jonas det rätt okej och sa att det alltid fixar sig på ett eller annat sätt. *Tack för vimsiga och omhändertagande chefer*

Sedan tänkte jag nämna att Oscar, min söta vän, har flyttat till Linköping. Han påpekade för mig att jag inte nämt honom speciellt mkt här senaste typ året så jag tänkte att jag ska visa att jag tänker på honom! För vet du en sak knasboll? JAG SAKNAR DIG!!!
Ska försöka fixa så jag kan komma ner och hälsa på dig om inte allt för lång tid... Men tyvärr verkar det som att det kanske inte blir förrän i november iaf :(

Nu sitter jag här på sängen och är jättetrött, men kan inte sova, är för tomt i sängen bredvid mig. Jag saknar Anders.. Men han jobbar och har lite svårt att komma hit då.. Men vi ska mysa hela dagen imorn innan jag ska åka till jobbet.

Läste på Saras blogg nyss och hon hade skrivit en jättebra sak om det här med att man lätt tar människor förgivet. Det är något som jag också har tänkt på väldigt mycket, jag har tyvärr personer som varit mina vänner som inte förstått att de inte ställt upp när jag behövde dem och att det sårat mig extremt mycket. Jag hoppas bara att jag inte är sådan också, ni måste verkligen säga till om jag gör det, ni får till och med slå mig med nåt hårt i huvudet! För jag vill inte orsaka någon den smärtan några av mina s.k. vänner har orsakat mig.

Nej, nu ska jag försöka sova lite här tror jag också... Annars blir det väl väldigt jobbigt imorn.

Ciao!


Jaaaaa!!! Äntligen klara!

Ja, idag blev vi färdiga med vår rapport och skickade in den vilket betyder att jag skrivit klart min första universitetsuppsats!
Känns kanon, det känns som att den kan ha blivit riktigt bra.
Det var också det enda jag just nu hade att säga så jag ska krypa ner under mitt täcke och sova nu, är trött och fryser.

Natti natti!
Ciao!PS: Mitt bredband har hoppat igång igen, utan att jag behövde ringa Telia! YEAY!

Värdelösa j*vla bredband!

Jag blir så less!
Man betalar flera hundra kronor i månaden för att få ett fungerande mobilt bredband till datorn och allt fungerar precis som det ska. Sedan har man datorn avstängd i lite mer än 24 timmar och vad händer när man startar den igen? Jo, bredbandet har lagt av!
Det spelar ingen roll vad jag gör, jag har prövat starta om den, stänga av den och sen startat den igen, startat om Telias bredbandsprogram, allt! Och ingenting funkar!! Jag blir fan tokig på det, känns värdelöst!
Sen ska man ringa till Telia för att fråga vad som är fel och får till svar att deras kundtjänst är stängd, till och med för felanmälan bara för att klockan var strax efter tio på kvällen... *morr*
Jag blir så trött, så nu har jag ytterligare en grej att skriva upp på min "Att göra imorgon" lista. Där står för tillfället:
  • Åka till skolan med Anders för att lämna tillbaka en bok som jag glömde lämna idag som måste vara inne senast onsdag. Känns ju lite värdelöst eftersom jag inte har fler föreläsningar den här veckan och alltså inte skulle behöva vara där.. Men så går det när man är glömsk.
  • Till banken och sätta in pengar på mitt konto (eftersom de mupparna som driver sånt där har stängt kassaservice i Tumba, j*vla idioter!)
  • Ringa Telia och klaga på internetet
  • Om Telia fixar det; knappa in räkningarna för kurslitteraturen som ska betalas snart.
  • Skriva färdigt skolarbetet hemma hos Hulya.
  • Börja läsa "Arbetsgruppens psykologi"
  • SOVA!
Men nej, nu ska jag gå och pussa lite på min underbara pojkvän en stund innan jag tänker krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp tidigt för att fixa allt jag ska hinna med.

Ciao!

PS! Jag har faktiskt haft en riktigt bra dag fram tills det här med bredbandet och Kassaservice. Arbetet är nästan klart och min grupp är underbar, jag som fasade för grupparbetet, men det är kul på universitetet! DS

Höst, tågkaos & massa plugg

Ja, nu är hösten verkligen här. Hela dagen har det varit sånt där drygt, tråkigt väder med massa moln och regn i luften hela tiden och man har gått omkring och frusit.

Dagen spenderades i vilket fall som helst i skolan med Felicia, Veran, Emma och Hulya och vi fick massor gjort på arbetet idag. Det kändes skönt för då blir det lite lättare att lägga upp arbetsbördan.

På eftermiddagen hade vi PM-seminarium med några andra grupper och Ojan och det var inte lika kul. Vi hade lagt ner en hel del jobb på det och ändå hittade hon en massa saker att såga oss för. Fast det ska minsann inte få förstöra för oss, nu ska vi bara ge ännu mer! Arbetet ska bli så bra det bara kan.

När det sedan var dags att åka hem tänkte jag och Veran att vi skulle åka bort till Frescati och hämta ut våra passerkort till skolan och mitt universitetskort, men när vi kom dit hade de stängt fem minuter tidigare. Det var lite surt så där, men vi gick till biblioteket och tänkte att vi skulle se om vi kunde hitta en bok jag ville titta igenom en extra gång. Den var självklart utlånad och fanns bara på vårt bibliotek vid Sveaplan. Så det bar helt enkelt tillbaka av dit för att låna den så den inte hann försvinna. Nu har jag i vilket fall boken, så det är bra.

När jag och Veran var på väg till Frescati så ringde Anders och berättade att det inte gick några tåg åt något håll från Tumba för det hade varit en olycka i Rönninge, vilket betydde att jag behövde komma på ett annat sätt att ta mig hem. Så när vi hade varit på Sveaplan och hämtat boken så åkte jag till Fridhemsplan för att ta direktbussen hem till mig, hade stått där och väntat några minuter när det kommer en kvinna och säger "Den bussen är inställd resten av dagen". Så där stod jag på Fridhemsplan och visste inte riktigt hur tusan jag skulle ta mig hem då, men det tog inte mer än en minut förrän det faktiskt kom en buss som gick hem till mig!

Nu är jag i vilket fall hemma och har ätit och hunnit bli lite varm igen, men jag känner att jag inte alls känner för att läsa igenom den där boken, jag kommer bli koko om det ska vara så här i över tre år till... Men samtidigt har jag ju människor som peppar mig, och Veran lär knappast låta mig ge upp. Så nu ska jag läsa den där boken så jag får sova lite innan jag ska tillbaka till Frescati och hämta ut mitt passerkort och universitetskort imorn bitti.

Ciao!

Säsongen igång igen!

Ja, nu är säsongen på Globen/Hovet igång igen och jag ska jobba ikväll.
Det ska bli kanonkul! Jag har längtat efter att få stå där igen och umgås med alla trevliga jobbarkompisar och få tjäna lite pengar igen.
Det här kommer bli bra, nu ska jag sminka mig så jag kan åka i tid utan att behöva stressa.

Ciao!


Myspys

Jaa, den här kvällen blev riktigt myspys, men tyvärr fick den inte bli så fullkomligt underbar som den hade kunnat bli.
Anders kom hit vid åtta och vi satt i soffan och myste och tittade först på "Sing along" och sedan "Tro, hopp och kärlek" med mamma och Niklas. Var kanonmysigt hela kvällen. Tyvärr behövde Anders åka och jobba för en halvtimme sedan och jag sitter här och saknar honom. Hade så gärna velat sova med honom bredvid mig i natt, men det får bli en annan natt.


I miss you babe!

Viking Line; Skaffa nya vakter och ett nytt bokningssystem!

Okej, nu har jag bestämt mig för att lägga upp det här inlägget som jag velat lägga upp i flera veckor, men inte haft tid att skriva.

Så här var det.
Den 20e augusti så skulle jag och Jessie ha åkt på kryssning till Mariehamn med Cinderella. Vi var båda jättepeppade och tyckte det skulle bli jättekul. Men vad tror ni händer när vi kommer till terminalen då? Det är som vanligt ID-kontroll och Jessie går igenom utan problem. Så tittar vakten på mig och frågar "Och vem är du med?" och svarar "Tjejen som du just släppte igenom". Då tittar vakten på mig och svarar ganska otrevligt "Och då blir du kvar i land".
    Jag lyckas ropa tillbaka Jessie och hon frågar vakten varför han inte släpper igenom mig och han svarar väldigt otrevligt "För att hon är under 21". Jessie förklarar då att det inte stod i samband med bokningen någonstans och han svarar väldigt arrogant med ett skratt att hon borde ha kollat upp det innan hon bokade. Så schasar han bort oss. Vi ställer oss bredvid och funderar på vad vi ska göra nu. Jessie bestämmer sig för att se om vakten kan hjälpa oss och går fram till honom och säger "Jag skrev in min systerdotters personnummer när vi bokade resan och bokningen gick igenom, finns det ingen jag kan prata med om det här? Kan inte du hjälpa oss så vi får prata med någon?" och vakten tittar bara på henne och svarar väldigt otrevligt och nonchalant "Nej, det kan jag inte, du får skylla dig själv. Jag tänker inte besvära personalen bara för att du inte kunde kolla upp reglerna ordentligt innan du bokade".
    Jag och Jessie blir självklart tvärarga för det otrevliga bemötandet och går därifrån. Jag ringer mamma och berättar vad som hände och hon säger att hon ska ringa till Viking Line. Efteråt ringer hon upp mig och berättar vad de svarat henne. De hade så fint förklarat för henne att de inte kan släppa på mig trots att det är deras bokningssystem som gjort fel eftersom det släppt igenom bokningen. Viking Lines ursäkt till detta var att de inte kunde vetat om det var min mamma eller mormor t.ex. som bokat resan och jag skulle åka med dem. Men vilket bokningssystem kan möjligen tro att en tjej född 1984 kan vara mamma eller mormor åt en tjej född 1989 hade mamma då ifrågasatt, men Viking Line förklarade bara för henne att de inte kan göra något åt det.

Det som gör att jag anser att detta är värt att skriva ner i bloggen är för att jag hoppas på att väcka en tanke hos andra. Jag blev jättearg över hur vi blev bemötta av väktarna som var på Viking terminalen för de är trots allt där för att hjälpa passagerarna och se till att de trivs. Den här vakten gjorde precis tvärt om! Han var otrevlig, arrogant, nonchalant och väldigt nedlåtande. Jag anser att en sådan människa inte ska jobba som vakt på ett stort rederi!
    Sedan tycker jag att det är fel på Viking Lines bokningssystem när de släpper igenom en bokning för två tjejer födda 1984 och 1989 och sedan vägrar släppa på den ena på båten och motiverar att bokningen gick igenom med att de inte kan veta om det är min mamma eller mormor som bokat resan! Det är ju väldigt konstigt att de försvarar sig med det för jag har då aldrig hört talas om någon som fått barn när de var fem år... Har ni? Jag har svårt att tänka mig det och därför anser jag att Viking Line borde byta bokningssystem om det är så idiotiskt programmerat att det tror att en 24åring kan ha en 19årig dotter. Eller har jag fel?


Utmanad

Tar en liten paus i mitt pluggande för att svara på utmaningen jag fick av Alex (pulvermos.blogg.se).

1.Vilken mat äter du ofta?
Kyckling, jag älskar kyckling!

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller du hjälper till och dukar ut ?
Det beror nog helt på vem det är som har kalas.

3. Var sitter du helst när du bloggar ?
Jag sitter väl oftast på min säng, men det blir väl även att datorn kan startas på tåg och liknande om jag kommer på ett bra uppslag för ett blogginlägg.

4. Köper du ofta Triss ?

Neej, brukar verkligen inte bli särskilt ofta, minns faktiskt inte ens när jag köpte en sist :P

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester ? 
Oj, det var svårt, har ju nästan alltid varit på samma ställen.. Men Paris är grymt så det får väl bli det.

6. Vilken tv kanal tittar du på mest ? 
Eftersom jag knappt tittar på TV längre så måste det nog vara TV3 eftersom jag bara ser Bones numera i princip.

Jag utmanar följande personer: 

Melissa, Anna, Veran & Sara

Så här gör ni som blivit utmanade:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Nu är hösten här

Nu är hösten här och det märks.
Värmen har i princip försvunnit helt ur luften, regndropparna träffar balkongräcket och gör mig återigen påmind om att sommaren än en gång är slut.
Fast samtidigt tänker jag inte klaga, jag tycker hösten är rätt mysig. Som idag, jag ska sitta inne i mitt rum och lyssna på regnet samtidigt som jag ska plöja igenom ett par skolböcker och dricka varm choklad.

Det där med att plugga på universitetet är definitivt ett heltidsjobb, jag tycker knappt jag har gjort annat än pluggat den senaste veckan. Fast det gör inte heller mig så mycket för det jag läser är så otroligt intressant och roligt. Jag känner det i hela mig att jag verkligen brinner för det här, jag har verkligen valt rätt ämne att studera.

Igår hade jag även ett väldigt komiskt möte på skolan. Jag fyllde min vattenflaska i köket när en kille jag sett i korridoren ett par gånger gick förbi. Vi tittade på varandra och fastnade med blickarna. Jag kände precis som de tidigare gångerna igen honom och den här gången slog det mig varför. Så jag öppnade munnen och frågade "Du har varit i Taizé va?" Och han tittade på mig, log och svarade "Jag visste väl att det var därför jag kände igen dig". Det var Johan, en kille vi träffade på i Taizé i sommaren 2006! Och nu pluggar vi på samma skola, men han är en termin före mig! Hur stor är chansen att en sån sak ska hända liksom? Världen är liten!

Men nej, nu ska jag ta och dra igång med mitt höstpluggande och mysa ner mig i sängen med alla böcker!

Utsikten från mitt fönster
Ciao!

Varför känner jag så här?

Ja, varför känner jag den här tomheten? Den här känslan av att nånting är helt fel.. Varför känner jag känslan av att nåt är ordentligt på tok? Jag avskyr känslan, men den vill inte försvinna heller, den sitter där i bröstkorgen och biter sig fast, håller sig kvar som en kylig vind. Jag orkar inte känna så här, men ändå gör jag det..

Plugg, plugg, plugg, plugg.

Japp, det är i princip vad min dag har gått ut på; att plugga.
Det hade sin start klockan klockan tio i morse på skolan med en föreläsning med Ojan. Den höll på till typ halv ett. Sedan bar det av till city med Veran för att köpa ryggsäck, jag kom hem med en svart med rosa/lila PUMA-märke på.
Sen bar det av hemåt och från klockan tre till klockan kvart över nio så satt jag vid den här lilla saken och pluggade, skrev rent anteckningar och grejade. Sex timmars pluggande har jag hunnit med idag!
Sen när jag tillslut kände mig någorlunda färdig så kröp jag ner i ett varmt bad och nu ska jag titta på "En riddares historia Exetended Version" med Heath Ledger som jag beställde hem från CDON och fick hem idag :D

Så natti natti på er :)

Trådlöst bredband är underbart!

"Nästa Huddinge, Huddinge"
Haha jag älskar det här!
Trådlöst bredband gör helt plötsligt saker och ting mycket roligare och mycket lättare,
kan ju kolla allt jag behöver på datorn när jag vill :D

Ville bara säga det ;)


Skolan har startat på riktigt nu

Ja, nu har skolan dragit igång på riktigt, vi har planerat upp hela vårt arbete och allt är enligt papprena felfritt, men det kommer säkert att dyka upp problem med både det ena och det andra.
Däremot så har det här öppnat, i alla fall min ögon till hur mycket plugg det kommer vara ibland under de här åren. Jag ska tills nästa måndag ha läst lite drygt 500 sidor! Det känns tufft, men som det känns just nu tror jag på mig själv och jag kommer klara det.

Vår grupp är helt underbar, alla är inställda på att samarbeta och siktar på samma betyg och vill lika mkt. Alla drar sitt strå i stacken liksom, det är hur skönt som helst. Inte alls som tidigare när man behövt tjata på människor för att de skulle göra nåt alls.

När vi hade slutat diskutera och varit på biblioteket och lånat lite böcker idag så åkte jag och Veran runt och skulle uträtta lite ärenden, vilket tillslut visade sig bli en ganska komisk trip. Till att börja med går vi till Odenplan för att Veran vill köpa en kamera där, men när vi kommer dit upptäcker vi att det inte finns någon affär där, bara deras typ kontor eller nåt. Så vi åker till centralen och jag ska gå på SL Center för att uppgradera mitt terminskort, men då är det seriöst talat 200 nummer före mig i kön! Så vi beger oss till Synsam för att införskaffa linsvätska till Ove och går omkring och letar efter det i Gallerian. Vi gick nästan förbi det för det finns ingen utstående skylt direkt.
När vi är färdiga på Synsam går vi in en sväng på Guldfynd och jag måste bokstavligen talat nästan släpa ut Veran för att hon inte ska köpa massa mobilsmycken. Näst på tur är då Clas Ohlson där jag har kommit på att jag vill köpa ett laptopfodral, vilket vi tillslut hittar efter att jag kommit på att man visst ska fråga expiditerna :P
Tillbaka till centralen; fortfarande över 100 nummer före i kön!! Jag ger upp, vi sätter oss på tunnelbanan för att åka till Medborgarplatsen och köpa kamera där, men kommer på att vi ska åka till Gullmarsplan och SL Center där. Sagt och gjort och efter tio minuters väntetid har jag mitt terminskort plus!
Nu kommer vi till det egentligen roligaste under hela dagen; när vi skulle köpa Verans kamera. Vi vet vilken gata vi ska till, har hittat den och funderar då på vilket nummer det nu var på. Veran tog fram kalendern där hon hade adressen och kollade.
- Det ska vara på 1, men vi står ju här och jag ser den inte.
- Neej, det är ju SevenEleven som ligger där.
Ungefär samtidigt tittar båda upp och börjar skratta; precis framför oss, där vi hela tiden stått, ligger ingången till butiken.

Men nu ska jag ta och packa ihop mina saker och åka iväg till sjukgymnasten, första gången sen i maj, ska bli kanonskönt att få träna lite igen! :)


Mitt laptopfodral, nu kan jag la laptopen i väskan när jag åker till skolan istället för att släpa runt hela datorväskan!


Ciao!


RSS 2.0